sov gott... eller inte?

ska nog lägga mig i duschen. Det vore skönt, känner hur huvudvärk och ögonen börjar bli konstiga. jag orkar inte nu, jag kan aldrig sova iallafall. ge mig inte migrän!

det är något fel, vad beror det då? varför kan jag inte sova? jag har aldrig haft problem med det förut. jag somnar nästan aldrig innan tre, för bara några veckor sedan somnade jag som en stock varje kväll. Mikael hann knappt lägga sig, ge mig en puss och säga god natt. nu... det går inte! jag avskyr det och jag har inget att göra. jag somnar inte ens när jag läser boken, jag brukar alltid somna innan jag ens slagit upp rätt sida. nu måste jsg sluta läsa för jag inser att jag aldrig kommer att kunna sluta annars. ursch! varför, vad är det som gör att jag inte kan sova? har USA resan förstört det? för att jag blivit jet-lagad två gånger utan att ens ha kommit ur den första? men det var ju längesen, jag har ju varit hemma i en vecka nu.. iofs säger dom att det tar ca en vecka att komma ur det... men då borde det vaara bra nu? idag borde det vara bra. jag hoppas på det, igår var inge bra. inge bra alls! jag somnar inte ens till tvn längre. vad är det för fel?

jag fick ett samtal idag, en man ringde och sa att jag skulle komma på arbetsintervju. jag skrev det i förra inlägget, men jag är nervös. nu kommer jag väl inte kunna sova pga det under den här veckan heller.

as dåligt. jag vill gå en promenad i snöfallet och hålla en hand, en varm hand.


ge mig pengar och jag blir din fadder.

hjälpte alexandra med ett CV idag. Jag fick ett samtal från Sandys i Huddinge sjukhus, - jag ska på intervju! spännande. det betyder att jag är grym på att skriva CV och att Alexandra kommer få komma på intervju. hur bra det är vet jag inte? med tanke på att vi söker samma jobb. vore coolt att bli arbetskamrater dock! :P

nej, men det är lite spännande. jag vet ju att det är flera hundra sökande, men det är ju hur kul som helst att få det bekräftat att man har väckt någon typ av uppmärksamhet och gjort någon lite nyfiken. bra där! det är bara en deltids tjänst, så är ju förmodligen inget som man kan klara sig på. men man blir ju hur som helst en intervju rikare :) jag tror inte man kan få för mycket att arbetsintervjuer! jag har ju inte haft några.. förutom alla USA intervjuer, men vad ska man ta med? vad ska jag fråga? vad ska jag kunna om företaget? det är tur att Maja kommer hem imorn natt. Hon kan det mesta!


nu. ska jag möta upp alexandra och vi ska se på faddergalan! heja små negerbarn, ni ska också få en bra liv någongång. hoppas ni får många pengar idag på galan. eller? ja, klart det är någon typ av insamling? kanske man ska bli fadder? det kan vara en bra merit till mitt CV? hrm. jag återkommer med ett svar, faaast.. ska man inte ge dom pengar då? jag har ju inga pengar.. därav har vi mitt svar också. happ! inte ens fadder kan man bli och ställa upp för stackars barn som inte får mat. Det är tacken det! allt det är sveriges och statens fel, hade dom gett mig ett jobb hade jag varit fadder åt massor av små negerungar!

just... alexandra var det. jag lyckas nästan alltid babbla iväg någonstans när jag ska göra saker! typiskt mig. och nu satte jag nästan igång igen!! men ska hejda mig NU och trycka på publicera-knappen genast.
adjö!


gah, egoister är vad ni är!

jag fattar det inte. Hur kan alla ni, vars bloggar jag läser ha typ bloggtorka... samtidigt?! hur tänker ni egentligen. jag sitter här, äter lunch i min ensamhet. Jag har inte ens sagt ett ord än. ja ni, hur tänker ni?
det här är ju trots allt mitt lunch sällskap och ni har bara skrivit ett inlägg, MAX. dålig stil tycker jag förstås...

inte ens mina kändis bloggare uppdaterar nu....


 


Jag önskar mig bara en sak i julklapp i år:

Jag saknar Emma Sofia Olsson. nå fruktansvärt! jag har inte träffat människan på snart två månader, jag avlider. Jag ser faktiskt inte hur jag ska klara mig utan att träffa henne i typ ett halv år till eller nå. Jag ser inte hur det ska gå ihop! jag vill ha henne här. Jag vill ha henne brevid mig. Jag vill skratta åt hon är den korkaste människan som finns ibland. och jag vill skratta åt när hon blir upprörd över att hon har "tappat" bort sina nycklar, när dom egentligen bara har hamnat längst ner i handväskan. Jag vill vara med henne mitt i nätterna och titta på film. Jag vill kunna gå med henne på statoil när jag vill. Jag vill kunna ringa till Emma och säga, "hej, jag har tråkigt. jag kommer till dig nu". Jag vill störa mig på hur otroligt dryg hon är när hon smaskar i sig bullar, dricker cola (Ja.. hon lyckas faktiskt smaska då också!!), äter mat eller vad det nu är. Jag vill sitta bredvid henne i woffen och se hur hon slänger i växlarna och rör om växelspaken i hets varje gång. Jag vill se hur hon blir förvirrad och vet inte vilken växel hon just la i. Jag vill framför allt att hon ska vara så snäll på mig som hon faktiskt alltid är och säga att "sofia det löser sig", trots att jag gett mig den på att allt är ett bombnedslag, jag vill faktiskt tillockmed se hennes vredes utbrott på Hanna, Marie eller Linda. Jag vill äta hennes nybakta bullar som jag har äggat och sockrat. Jag vill dricka en supergod smootie i hennes soffa, bredvid henne. jag vill spela bowling med henne och bli så irriterad på hennes tävlingsinstinkt, när det tanken från början var att gå ut och ha kul men att hon vänder allt till en enda stor tävligt. jag vill ha allt som jag avskyr med henne och allt som jag älskar med henne.

- Tomten, jag önskar att Emma knackar på min dörr om några dagar och säger att hon är hemma, ger mig en kram och jag ska börja gråta och sägar hur mycket jag älskar henne och att hon aldrig någonsin ska lämna mig igen.


helgmys.

igår blev en himla bra kväll. Kill-förfest med Frida ute i järvsös skogar, utgång på stadens och några känslosamma sms med Emma.

Ja, jag jobbade igår på dagen! bra där. Dock gillar jag inte att jag går in på yttligare en vecka. Jag har ingenting inplanerat. Men jag ska sätta mig och gå igenom vart jag kan söka jobb och förmodligen ska jag ta mig i kragen och faktiskt ringa runt lite också. Men hur ska man säga "hej, jag vill ha jobb. har ni?", "hej jag heter sofia och jag är arbetslös. Har ni plats för en till?". okej, svårt! Men hur som helst så jobbade jag igår, jag nu vet jag att jag får några hundringar nästa månad! underbart. Efter jobbet åkte jag hem, åt en brakmiddag och slängde mig i duschen och taggade för fest. Och fest blev det! märkte verkligen igår hur alkoholen påverkar oss människors utåtriktning :P himla skoj! när jag kom dit, sa vi hej, hävde i oss massa öl.. typ "pinsamt pinsamt, drick drick!!!". Inte riktigt så farligt kanske, men ah.. ni vet hur det kan vara när man haft kontakt en gång i tiden och sedan har den runnit ut i sanden! det var iallafall såna människor som jag festade med igår. Efter några öl började helt plötsligt alla säga, "hörru sofia", "sofia gustafsson, kalle, pelle och frida är här"... Ah, ni fattar! helt plötsligt så visste alla vad men hette igen och det var inte ett dugg pinsamt. Jag hade bara roligt med dom igen! jag gillart.

Slutade med utgång på stadens, mycket folk! kul. Jag åkte hem strax innan två för att underlätta lite för min mamma som så fint kom och hämtade mig på maud & margot kiosken sådär runt 02.00. En himla bra mamma jag har! det blir ju så satans dyrt med taxi.

var på julskyltningen ikväll med Mamma! himla mysigt. jag älskar min mamma, hon köpte mjuka tunnbröd åt mig som marianne har bakat. UNDERBART!

Nu, mjölk på statoil.
PUSS!

fredagsmys!

jag borde söka jobb. Men har bestämt mig för att fredag är en värdelös dag att ringa på, då vill alla hem och skiter i vad som händer på jobbet. Så jag ringer nästa vecka istället, typ tisdag för då har man kommit igång efter helgen. Ska även få reda på om jag får plats någonstans här i kommunen också!

Ska försöka ge mig in på den här jäkla datorn själv.. Jag avskyr svaret "jag ska försöka hinna med datorn", det är lika med att nej jag har inte tid och egentligen så skiter jag i din jävla dator. happ! så jag skiter väl helt enkelt i jävla windows 7 om det är ska vara på det viset då! trots att man betalat jävla frakt o skit.. ursch! jag hatar sånt här, det ska funka enkelt, lätt som en plätt, bara vara klart. Skit grejer är vad det är! ursch igen.

Ikväll ska jag till Järvsö och umgås med mina vänner. Middag hos Tony (som jag tror jag hoppar så att inte pappsen ska behöva äta själv ikväll då mamma är i Gävle och shoppar... (?)) och sen blir det nog hockeyn. Det har ju blivit värsta inne-grejen här i bygden. Men det kan bli kul! annat var det ju när man bodde bredvid en riktigt islada och kunde se riktiga lag spela ;) men det är annat nu, här nöjer man sig med järvsös hockey lag, så jag följer med den trenden. Dock har jag ju min lilla egna trend som går emot alla andra och håller mig nykter ikväll. tror jag, har inte riktigt bestämt mig än faktiskt! vore ju gott med några mjölkdrinkar på conkan också.. men det har jag ändå inte råd med! så like bra det.


man jävlas inte med en tiger.

nu har jag påbörjat två blogginlägg idag men den bara fuckar sig och sen går det inte att göra nånting mer på den här sidan. så det blir väl ett sista försök antar jag! jag kan ju uppenbarligen inte slita mig, kan ha något att göra med att jag inte har ett riktigt liv.

var in på arbetsförmedlingen idag dock och dom skulle fixa en plats. "det löser sig alltid" , det var han ord inte mina. men jag tror inte på dom! faktiskt. dom är skyldiga tills dom har bevisat motsatsen, det är ungefär jämt så i min värld. alla är skyldiga till allt! jämt. alltid är det ditt fel hörru! aldrig mitt.

nåväl. Idag var jag skyldig mig själv att träna, så jag gjorde det. inte så länge, har ju inte tränat på hundra år. men en timme höll jag iallafall ut. 15 minuter på crossen och sedan styrka armar, rygg och mage. gjorde även lite statiska övningar på benen... jag skulle kunna ha träningsvärk imorn alltså!

imorn. Pratas det om hockey, så jag antar att det blir hockey! blir dock nykter eftersom jag jobbar öppning på lördag. Men det betyder ju att det är frittfram att dricka på lördag? mårskan snacka om nå. Ska prata med dom imorn! men annars tror jag dom satsar på alkehol hos Tony, hockey och järnvägen? låter bra för mig. kul.

nu ska jag duscha, tror bestämt jag ska lägga mig i duschen och sova! för jävlar vad trött jag är. har inte kunnat sovit på två dagar och micke ringde och väckte mig imorse som sagt. jag är en sur tjej! och ÄNNU surare blev jag när inte jävla windows 7 funkade att installera som jag vill, enkelt. Nu ska kontorsvaruhuset jävla i mig få fixa min data och det är bästa för han den där snubben som "hjälpt" mig att han gör det gratis och över dagen. PUNKT! det är ord och inga visor.

GOD NATT.

what goes around, comes around.

round round round, baby round round.

kom nyss hem från arbetsförmedlingen. Dom ska titta på praktikplatser åt mig! skulle höra av sig till veckan, vet inte riktigt om jag kan lita på dom? för övrigt har jag skickat massa mail till massa olika jobb. fått ett svar, från sthlm. Hon visste tydligen vart Ljusdal var och sa att jag skulle hälsa till någon Chrille (?). Hon skrev iallafall att jag inte skulle klara det för att jag bor i Ljusdal! (???). eeeh, skulle jag inte klara det söker man väl inte ett jobb i sthlm eller? :/ jag fattar inget. Hon var nedvärderande så jag orkade inte svara.

Well. Annars idag då? jag har inte gjort någonting alls förutom att skriva om mitt ansökningsbrev så det passar in på alla olika arbetsplatserna. Har ca 20 st jobb kvar i min lista. Men jag orkar faktiskt inte ta tag i det nu! jag har kokat kaffe kom jag på, det måste jag dricka för jag håller på att somna här sittandes! fan. Jag kunde inte somna i natt heller, låg vaken och vred och vände mig till klockan var halv tre... åtta ringer micke och säger att jag måste låsa upp till telia gubben i Hybo. - jag var inte glad! hade ju spikat lunch med mamma tolv idag också. Ställde klockan på halv elva så jag skulle hinna göra mig i ordning.. men jag lyckades liksom stänga av alarmaet i tron på att jag faktiskt skulle hålla mig vaken. men icke! så vaknar med ett ryck kvart i tolv. Det var ju tur att jag hade somnat med strumporna på iallafall, det var bara resterade kläderna som skulle på igen. Men jag hann dit och jag behövde tillochmed vänta på morsis i typ 10 minuter. man baaaaah, shieeet!

Har faktiskt sökt lite jobb här omkring också. Men det känns ju helt lönlöst, man vet ju att det är omöjligt att få ett jobb här liksom! men ah, what to do liksom. Man måste ju försöka. Bara man har ett jobb så kan man ju faktiskt stanna i Ljusdal, jag vill det iallafall. Jag har ju faktiskt inte bott riktigt i Ljusdal på 3 år... Så jag har förstår inte riktigt det här när alla tjatar om att dom vill iväg?! varför det liksom? Ljusdal är ju underbart. Bara man har ett jobb vill säga...!

Nu ska jag som sagt dricka mitt kaffe och äta massa pepperkakor. Tror jag har gjort mitt för idag! ska pallra mig iväg på pace senare ikväll.. skönt! hemskt längesen jag vistades där nu, det har ju varit så mkt med jädra USA. Men nu är det över, så då kan jag ju försöka koncentrera mig på Pace återigen... jag var ju riktigt duktig där ett tag.

PUSS älsklingar.

dans?

jag är inte riktigt hemma i min egen "stad". Jag har nog inte riktigt känt mig hemma här heller på väldigt många år och vet inte vad det finns för aktiviteter. Men när jag sitter här och läser bloggar och checkar på fejjan så ser jag ju att de flesta tjejer här omkring dansar... Mina dansskor står och dammar här på hyllan. Vart dansar ni?! VAD dansar ni?!

malin, hanna? vart?

underbara tid.

har inte varit arbetslös idag faktiskt, trots att jag tillbringade förmiddagen på arbetsförmedlingen. lika som jag ska tillbringa eftermiddagen där imorgon! jag måste ju försöka få någon ordning på det här. Har även sökt två jobb idag! mer hann jag inte innan jag skulle börja mitt jobb idag. haha! gud vad konstigt inlägg :P en jobbsökande som jobbar. Men det är ju faktiskt inte så konstigt, jag är ju arbetslös egentligen. Det blev bara lite panik såhär i svininfluensa-spruta tider! så jag fick rycka in åt myggan. Helt okej för mig, ni kan få bli sjuk hela styrkan så kan jag jobbar åt er allihopa! haha.  hugger er gärna med sprutan, så alleman på raad! Ska även jobba åt Jennie på lördag, underbart. - klart du ska tillbringa dagen med söta thea hörru! hela dan, varje dag ;)

jag har en liten undran? om man skicka in en jobbansökan via mail, får inget svar. Ska man ringa upp dom då? och säga heeey, jag skickade min ansökan till dig i veckan. har du läst?! ska man göra det? när ska man göra det? hur ska man säga !?! helt seriöst. kan någon bara svara på det? jag kan inte det här med att söka jobb. Jag skulle ju iofs kunna fråga min jobbcoach imorn också. Men hur har ni gjort ?! jag vill göra dom ni.

Tänkte att jag ska planera in lite julbak med Billy imorn, städa mitt rum och adventspynta lite, på arbetsförmedlingen, glutta på platsbanken och skicka massa ansökningar, äta lunch med Mamma, städa av lite i huset, träna, ha Johan Falk maraton, laga middag. Hur mkt av det här tror ni jag hinner med?! jag skulle tippa på att det jag kommer att utföra är ungefär: lunch med mamma, arbetsförmedlingen, laga middag, träna, se ca 15 minuter av första johan falk filmen innan mikael sover som en stucken gris och jag inser att jag också kan somna nu...

Well. Jag ser fram emot min dag imorgon! livet är underbart och I JUST LOOOVE IT. Frida kommer hem imorn också, susen! bert och kastrull-poppade popcorn på fredag kanske? :)
jag älskar er, PUSS!


Jag och Johanna på rockefeller center i NEW YORK (den berömda skridskobanan)


julen är varmt välkommen!

har lyckats att packa ur en av väskorna nu.. vet inte hur jag ska göra med den andra, garderoben är smäckfull nu! det blir spännande. Mamma pratade nå om att städa ur en annan garderob, det skulle ju alltså funka.

Jag längtar nå fruktansvärt till julen och allt vad den innebär. Kan ha något med att göra att jag egentligen inte skulle ha fått fira den här julen hemma med familjen osv. Det är nog därför jag uppskattar den så mycket nu tror jag, är helt säker på att det är därför faktiskt. Ska ha julbak med Billy någon kväll/dag också, kanske till helgen? det blir bra. vårat årliga julbak, - pepparkakor! gott. Ikväll skrev jag ett mess till Pee att jag ville hitta på något och att jag var sugen på glögg. Inom en liten stund så fick jag en text tillbaka där hon skrev att det blev mys hos mygga med glögg och pepparkakor! best ever. Ser ni vad mysigt det är med jul, det för oss alla tillsammas liksom. haha!

men nu slog mig tanken.. Vad gör man på nyår? nu när jag inte kommer att tillbringa det i NY?! någon som vet av något som händer i området? fjällen vore härligt...

nu ska jag åka och köpa en flaska glögg och slänga i mig lite mat i magen.
PUSS :)

häftiga siffror.

OJ! vilka rekord vi har haft här i dagarna mina vänner. :D wiihiioo! välkommen alla nya läsare.

Jag är hemma, har skickat mail till arbetsförmedlingen och vi har bestämt massa dejter nu i veckan. Så det känns bra bra bra! jag hoppas bara på att allt går som jag vill, eller iallafall att någonting blir som jag vill. Får reda på hur det blir med pluggandet i början på december. Jag hoppas! spännande, känns faktiskt lite läskigt att man är där igen. ovetande om hur framtiden ska se ut! men jag ska fortsätta där jag slutade. och hoppas, för hoppas är ju i stort det enda man kan göra nu. Så jag fortsätter med det! ska ta tag i det här nu iallafall så får vi se vart jag landar helt enkelt.

Jag ska iallafall packa ur mina resväskor. in i garderoben (?).. jag ser inte riktigt hur det ska gå till med tanke på att min garderob redan är full av de kläder som jag lämnade hemma när jag åkte till USA! konstigt.. hur ska det går tänker jag. Jag arbetar på att göra en garderob av förrådet som är här bredvid mitt rum. Men pappa förstår inte vart vi ska göra av alla grejer som vi proppat in där då xD haha. inte jag heller! men det vore ju så bra. Alla skor som ligger ute i hallen försvinner, aldrig mer nå kläder på tvättbänken och inte nå problem alls :) haha! fast iofs så är det väl kanske ingen större vits att göra om allting här nu .. jag vet ju som sagt inte vart jag hamnar till våren och om jag hamnar någon annanstans.  - det får alltså vänta!

ligger fortfarande i sängen, men jag antar att man får det när man blivit jet-lagad två gånger om! jag bestämmer iallafall att man får det.

PUSS.

borta bra, men här är var jag vill vara idag.

hej.
ligger i min säng nu igen.. efter en vecka i USA! ah. en vecka. kalla mig vad ni vill, säg att jag gav upp, att jag kommer ångra mig, att jag aldrig kommer få en chans igen osv osv. Jag blir bara irriterad på er, jag skulle kunna strypa något. Ni vet inte hur läget är, ni vet knappt anledningen. Och de flesta har inte ens en anledning till att kalla mig för något liknande en looser och att jag inte pallade trycket.

Nå, det kanske är så ni ser på det. De flesta av er har knappt stått på egna ben utanför sveriges portar. Well, nu har jag gjort det en gång och den här gången var det inte rätt. hur kan jag veta efter en vecka?! innerst inne visste jag nog det långt innan. Dumt av mig att åka, men ibland rider man med vågen... och nu har jag lärt mig att inte göra det heller. Man sårar andra men framförallt sig själv. - det har jag inte tid med!

Det låter som en klyscha men i mitt fall är det helt otroligt vad bra den stämmer in, - det var kort och gott inte rätt tid i livet för mig att kunna utföra ett bra jobb på andra sidan jordklotet i år.  Någon annan anledning finns egentligen inte. Jag skulle inte ha åkt dit för första början.. eller jo, från början möjligen. men inte i slutet på den påbörjade processen? äh. skit samma.

jag blir iallafall irriterad på dom som fortsätter med det här snacket om "du gav upp för tidigt, du skulle ha gett det en chans". Bry dig inte istället eller prova på någonting ni egentligen inte var menad för så vet ni vart jag försöker komma. Upplevelsen har gjort mig starkare, hur som helst. och det är ju huvudsaken jag vet vart jag har mig själv och vad jag fick ut av den här korta upplevelsen. - sen har den bara gjort mig ännu mer motiverad till studier än vad jag var innan jag åkte.

Har skickat iväg mail till personer som kan tänkas hjälpa mig i framtiden iallafall. Känns bra och jag hoppas verkligen att det här går vägen! för DETTA är vad jag VILL. på det här sättet!

kram på er mina älskade vänner.
vilja.

sitter i sängen. och tänker.. är det här verkligen rätt sak att göra? att åka hem. är det verkligen det jag vill? jag borde verkligen ha stannat och iallafall provat som aaaalla andra har sagt. Jag vill inte åka hem, jag vill bara kvar här.


eller så inte! :D haha. jag sitter här i sängen, ja. jag tänkte, ja! mest på resan hem och över hur nervös jag är över bytet i New york och i helsingfors. men hem, hem vill jag. det är bara att se! läs fridas eller läs emmas blogg. där står det allt går dåligt men jag VILL stanna kvar. jag kan inte säga det, inte från första början då jag vinkade av alla på flygplatsen. jag vill inte. jag kan inte intala mig själv att jag vill, när allt jag tänker på är att jag VILL vara hemma när barnen kommer, jag VILL vara hemma med min familj, jag VILL göra högskoleprovet om jag inte kommer in på utbildningen, jag VILL skriva grymma cvn och skicka in. det är vad jag VILL, trots att det är kämpigt här i början. men jag kan inte helt enkelt säga, jag VILL vara kvar här.

nu ska jag packa ihop. kissa. sminka. bädda. åka.
puss!

well... here I go again on my own.

det är officiellt. Sofia is coming back home! ja. det är tillockmed bokat och klart. imorgon lördag för mig som inte ens kommit över tolvslaget börjar resan mot new york, helsinki och stockholm.

vräk ur er alla dumma saker om att ge det en chans.. yes, kanske jag skulle men nu vill jag inte det. och vill inte sofia någonting så är det så. Jag har tänkt på det sen i typ onsdags om inte söndags att jag inte vill vara någon annanstans än hemma det här året. for real! Jag vill verkligen inte missa att min endaste lilla storebror ska ha sitt första barn, jag kan inte ens fatta det. och jag har nog riktigt aldrig fattat att Thomas ens kan ha ett.. vilket gjorde det helt otroligt när han började prata om hur bebisen rörde sig i fridas mage och om hur otroligt det är typ. tear in my eye! nej, jag vill inte missa det och jag vill kunna ställa upp för dom. men kanske mest för micke och eva.. eller tjae, mest för att jag hoppas på att dom inte ska ha tid med de andra två ungarna när dom får sin tredje så att jag kan få ha dom för mig själv. Okej, dom kan få behålla Almis när hon är som värst. - faktiskt! men hur som. ja, jag har bestämt att åka hem. familjen här är kanske den bästa familjen du kan tänka dig att hamna i.. då har du planer och VILL åka som aupair ska du söka dit till dom. Även om jag bara träffat dom i någon dag så har dom lyckats nästla sig in i min kropp och liksom fastnat. E är en helt otrolig pojk! H har jag dock inte träffat så mkt efter som hon och M har åkt till D.C.

jag känner verkligen att jag... också, har typ förstört deras vardag, men samtidigt så känns det här som det enda rätt just nu. för jag kan inte göra en sån här sak för någon annan! faktiskt. och just nu, vill jag bara vara i närheten av de där hemma. såå, ah.. that's it! och jag hoppas att jag kommer in på något plugg om inte annat så får jag väl hoppas på ett jobb.. somewhere , somehow! jag är ledsen min älskade största storebror att jag typ förstört dina drömmar och planer om USA. Men jag lovar, att åker du hit bara för min skull och för att jag skulle ha bott här så åker jag med dig. Det finns inget som kan hindra dig från USA! det är coolt. så är det bara! men man skulle väl kunna säga att om inte du hade varit så dum och gjort eva på smällen så hade du fått varit här :P eller förmodligen inte, för thomas ska ju också ha ett. men ja... nåväl, jag vill inte. och utan vilja tar man sig ingenstans! vill jag sen, well. I will go for it! men tänk själv att sätta sig in i något som man inte är redo för, har något vilja, ingen som helst lust faktiskt att bygga på något nytt? Wallers.. du hade din chans i Sundsvall. men valde conkan. det är typ samma sak!

vill jag något annat sedan. så tar jag det då! men jag tycker helt enkelt inte att det är värt det när man har tvivlat så länge och inte bara när jag kom hit.

kalla mig dum, naiv och konstigt. Jag säger inte att jag inte kommer att ångra det, men jag säger att jag kan göra det igen när jag vill, ett annat år. när jag inte är dum, naiv och konstig! like that would happen.

well. nu ska jag försöka sova för det här kommer bli en låååååång dag. resan hem kommer ta ca 14 timmar... jädra mellanlandning. men jag längtar, längtar  och återigen längtar!

pusss.

ah. läs och säg vad ni vill...

mm. jag vet att jag klagat och klagat. men nu då? ska jag försöka med lite smarta tankar typ. Alltså, jag kom till familjen igår! verkligen hur trevliga och söta som helst. Ett stor hus med massa stora rum och fina möbler. föräldrarna är super trevliga och barnen är verkligen hur gulliga som helst.

M, det finns alltså ingenting som kan gå snett idag. Det finns alla chanser i världen att det bara kan bli bra. Men nu då? ja. visst jag kan ge det en chans och försöka, det handlar inte om det. inte om att det är jobbigt och jag längtar hem så i ren panik. utan det känns bara så dumt att jag åkt ifrån allting hemma, när jag inte hade det minsta behovet utav det! nu när jag verkligen trivdes och jag älskar liksom ljusdal och alla relationer. Allt det här gick så fort, dom har sagt till mig att du har ju tänkt igenom det här länge.. så gör det nu också innan du avbryter. ja visst, jag har tänkt på att åka hit. men verkligen inte tänkt igenom det! när min värdmamma ringde mig så tänkte jag inte igenom det, inte nånting. Utan jag sa liksom ja bara för att hon sa vi vill ha dig, kom. hon tröck på matchningsknappen på första samtalet. då känner jag liksom? eh, jag har hunnit tänka igenom mer nu dom här två dygnen än innan jag skulle åka. det fanns ingen återvändo.. alla sa gud vad kul, spännande, jippi, lycka till. ja tack sa jag och log typ. men jag har inte varit särskilt uppspelt över att åka, jag blev knappt imponerad av new york.. jag var inte ens nervös över att åka till familjen. utan jag undrar bara, jaha? varför har jag lämnat allt hemma när det var som bäst?! varför inte åka när man känner ett behov utav det. jag känner ett större behov av att plugga eller dylikt. "chansen kommer inte igen", nej med det här bolaget gör det inte det och det är verkligen det bästa. men samtidigt, känner jag behovet av att behöva lämna familj och vänner hemma så finns chanserna! det som säger att chansen inte kommer igen är ju dom som inte vågade ta den. Och nu tänker ni, nej och inte du heller. Jag har åkt hit med en stor klump i magen av att jag egentligen inte vill! jag är inte rädd för att vara här eller över att träffa dessa människor. tvärt om! jätte kul så.. men fortfarande känner jag vilken ångest som är stört? jag vet, ja jag kommer med all säkerhet ångra om jag avbryter året.

men samtidigt.. ångrar jag det, känner jag att fasiken jag skulle ha åkt. och jag VILL åka! ja då åker man. nu har jag liksom ridit på vågen och gjort vad andra har tyckt och sagt. Skit coolt och verkligen en super bra upplevelse, det är jag övertygad om men jag behöver den inte, inte nu. ååh.. vilken dum brud tänker ni och ja! jag är kanske det dummaste av de alla med själv tycker jag att jag är klok. Jag ser verkligen inte anledningen till att göra något som man inte känner ett behov av, ja. jag kände behovet när jag sökte från första början... i april typ!? sen har det bara gått av farten och helt ärligt så vet jag inte om jag har tänkt igenom det som alla säger att jag borde ha gjort?! :S jag tackade ja till familjen av bara farten, jag förstod knappt vad hon sa.

jag älskade tanken av att jag inte skulle åka då det var hopplöst och inte någon familj. jag skulle liksom hoppa ur det precis när den här familjen ringde.. jag känner bara. nej, jag har verkligen inte tänkt igenom det som alla andra verkar ha gjort.

jag kan fortsätta skriva hur långt som helst... men ne.
nu ska jag ta mig modet att gå ut ur rummet!

mm.. gravid??!

äntligen kväller. Jag är trött som attsiken, faktiskt. troots att klockan baaara är åtta på kvällen :P helt otroligt. jag brukar ju vara värsta nattugglan. Det har gått över, prova ställa tillbaka klockan i 6 timmar så vet ni.

Eftermiddagen gick bra, jag har tillockmed skrattat. massor! Dock slutade jag med det ganska omgående. sådär direkt när jag kom upp på rummet, dock inga tårar än. hurra! fick en stor kakbukett av min hostfamily. Det är kört hörrni, jag längtar efter gymmet i huset som jag ska bo i. Jag har ju gjort upp en liten plan här för mig själv, att varje gång jag är culture shocked (vilket säkert kommer vara varje dag) ska jag springa av mig allt på gymmet. bra va?! hur många tror på det. tjae, jag håller ju på med övertalnings-förmågan här. Så jag arbetar på att övertala mig själv de mest omöjliga sakerna nuförtiden.

BTW, ni skulle ha sett julsmyckningen in the mall här. Allt är mkt större här skulle man kunna utrycka det.
dessutom, vet jag nog hur det är att vara gravid nu! humörsvängningar till max. Ena stunden är jag så spänd och förväntansfull i nästa stund är det här så sjukt jäkla idiotiskt gjort av mig.

nu, ska jag leta reda på svenskar och bestämma frukost tid. bye bye!

dag 2.

hejhejhej!

nu har vi lunch och siesta. Fick i mig lite mat idag, skönt. Dock var det inte så mkt, ingen matlust (kommer inte på det riktiga ordet) alls. Ikväll ska vi få riktigt american pizza! kan hoppas att det är som bite line. Nåväl, jag har pratat med Mamma och Natalie nu. Båda försöker övertyga mig om varför man ger sig in på nå dylikt! själv förstår jag inte alls varför man ger sig ut på såna här grejer :P men ja, mitt mål är en månad.. ett delmål, kanske man ska kalla det. Min hostmom är underbar och säger massa snälla saker, så det känns ju himla bra. plus att alla tjejer som redan är på plats är hur vänliga som helst och förstår sig på mig.. sköönt! jag är tydligen inte ensam (75 till är i huset) om att vara ute i vida världen och ska bo hos en helt främmande familj samt lämna allt hemma. Men som sagt, jag hoppas att allt finns kvar när jag kommer hem! (mikael.. du kan ju ta åt dig din snorvalp).

har tryckt på "american funniest homevideo" nu, i hopp att få skratta lite. "ha ha ha". men ah, tänkte jag skulle passa på att uppdatera lite nu när jag inte gråter! HÅLL I HATTEN. tror dock att det bara är jag som har någonslags ångest över att ha åkt hit. bara jag som gråter och gråter och gråter. biter mig i läppen hela dagarna för att inte göra't typ. men det funkar bara ibland :P men ni vet, jag .. världens starkaste sofia som lätt kommer att klara det här, hon klarar allt. helt klart!

igår då.. upptäckte att jag inte skrev någonting om passkontrollen när vi klev av planet. KATASTROOF! i mitt pass är det ju såklart mitt pass, samt mitt visum som har ett annat foto än passet. på det fotot har jag ett diadem och ler med tänderna. Vilket jag inte gör på passet! så snubben i luckan trodde alltså inte att det var jag på det kortet och typ att jag hade förfalskat det(?!?!?) eller nått. skit otrevlig var han! försöka vara cool kände jag. jag fick alltså sätta mig i ett rum, fullt med araber och andra terror misstänkta. i TVÅ timmar!! stackars johanna satt utanför, tack för det. Tillslut ropade en man upp mitt namn, han ställde några frågor (Som alla överallt) som skulle övertyga honom om att det var jag som var sofia veronica gustavsson. Och tillslut, skrattade han lite åt den andra snubben som fört mig in dit och sa: ha en trevlig vistelse i USA! tack sa jag och gick.. såg ingen johanna, PAAANIK! men hon hade alltså gått ner och räddat vårat bagage. TACK FÖR DET!

NU, ska jag gå ner och få min resplan till på torsdag. samt hämta något som min hostmom har skickat!
PUSS

god kväll.. långt ifrån en god kväll.

god kväll mina vänner. Jag har landat i USA, anlänt till hotellet och äntligen brett ut mig över en tält säng. Tänkte ta den här sängen första natten, då man förmodligen är som tröttast. Men den var inte så farligt obekväm, kan iofs ha något att göra med att jag snart varit vaken i ett dygn. Gick inte många timmars sömn i natt, lyckades TILLSLUT somna i en 80is säng bredvid micke i husbilen. varför sova i varsin när man kan dela på en 80is liksom? klev upp runt fyra, vilket är om bara en och halv timme hemma hos er i Sverige.

Och nu, ligger jag här... 11 timmar senare. I usa, hur coolt är det då? det känns faktiskt ganska ocoolt. Hade mest av allt velat sova hemma och med micke, eller iallafall nisse. men ne? ursch. det har varit en väldigt jobbig dag och nog gråtit största delen av den. jag är den enda som bölar som en tre åring som inte får en leksak eller en klubba..  fast jag är nog snäppet värre!ursch, vad fan har man gett sig in på undrar jag?! man är ju bra dum som lämnar allt bra man har. jaja, jag provar det här nu.. en månad är mitt mål och ja, det är jävligt långt. Det känns som att jag inte ska klara en dag till och skulle helst av allt vilja ta första planet hem. hujeda mig!

men hur var det med positiva tankar liksom?! som bort blåst. positivt är att jag ska fira jul med Emma, ensamma i hennes hus eller så någonstans i Cleveland. Det visar sig! tycker hur som helst att det känns lite bra att människorna i cleveland är så himla snalla och vänliga. Pratat med en tjej som är svensk, som också har en pojkvän på andra sidan jorden.. hemma alltså, så vi är ju rätt lika. Hon kanske förstår om jag gråter en skvätt (läs lika mkt som atlanten).

nåväl.. nu ska jag läsa bok och lägga mig, det är ju andå ingen vaken nu som jag känner. Brassen som bor med mig verkar trevlig.. Men jag låser in allt i väskorna.

God natt mina vänner, här har ni den coola tuffa sofia som befinner sig en annan sida av jordklotet. noot sooo coool anymore. det enda coola med mig just nu är att jag har druckit en latte från starbucks och bränt sönder käften. cool tjej va?

M <3

2 dagar?

lördag... söndag... måndag (?). allra redan, läskigt. Var ut och åt på det nya asiatiska stället igår, eller åt. Det var meningen att vi skulle äta men det kom aldrig något mat, man skulle milt kunna uttrycka sig att det blev kaos. HE! Det slutade iallafall med att vi (Inte mamma,pappa och Frida då, som fick in sin mat på thai-kina) åt på Michelles. oje oje! men som pappa sa, det positiva med det här var ju att vi fick vara tsms i 4 timmar istället för 1 och halv som det säkert skulle tagit i annat fall. haha! kaos alltså.

Efter middagen, som tog slut halv tio och började sex. Åkte jag till condis (hör och häpna) och umgicks med milla och vickan mest. Men det var ju förstås massa andra där också, kvällen på condis slutade också i kaos xD äckligt. Freddan blev nerspydd xD fyyy! jag hjälpte iallafall johnny och wallers att bomma igen butiken och sen åkte jag hem och tittade på 5 minuter av Johan falk.. Somnade som en klubbad säl!

Nåväl. Nu ska jag göra mig i ordning och sedan ut på Ljusdal och titta och handla det sista inför resan. Som är på MÅÅÅÅNDAG! :/ ? :)? :S? :'(? :D? vet inte på vilket humör jag är. otroligt läskigt, samtidigt som det förmodligen kommer vara det mäktigaste jag gör i mitt liv... Antar att jag måste komma över den där lilla tröskeln bara, som är ganska hög ibland. Men vad kan hända? Ljusdal kommer förmodligen att vara exakt desamma när jag kommer hem. Det är nästan det som skrämmer mig mest, alla och allt kommer ju fortsätta som vanligt....

well. Seee you!
Skriver jag inget mer idag eller imorgon så hörs vi när jag är på andra sidan atlanten. som är ett väldigt stort hav väster om oss... väääldigt stoooort!

PUSS!


dag ut och dag in.

packa. städa. packa. tänka. prova. packa. fika. hejdåa. kramas. pussas. packa. mysa. busa. städa. packa. tänka. gråta. skratta. packa. leta. skriva. facebooka. gråta. sova. maila. skälla. klaga. skratta. gråta. vinka. äta. familja. tvätta. packa...


snart. 4 dagar.


5 dagar, nu snackar vi nedräkning på riktigt.

Condis. Jag känner bara, vad hade dom gjort utan oss? jag och frida mötter där och tog oss en himla god fika ikväll. Pratade gamla minnen och skrattade en hel del. - som vanligt! nästan så det kändes som att vi satt i sundsvall, på barista igen. Fast nästan lite bättre, hon är bra! himla bra är hon. Och jävligt modig är hon! som ska törsas åka till London och prova på ett stall-jobb igen. HEJA HEJA!

En annan jätte trevlig sak är att Emma Sofia Olsson ska flytta, till Chicago gott folk! chicago. Det är alltså bara några få timmar bort från mig :) wiiihiiio! ascoolt. hon är stark och jag hoppas att det funkar den här gången. För det är hon värd, mer än någon annan. Fasiken, detta har jag inte trott om henne. En jävulsk stark människa! en sida jag inte sett förut. HEJA HEJA! en sak till är att jag har pratat med Emma, två dagar i rad :) det är en fin röst hon har!

Har börjat packa, på riktigt. nästan iallafall, har börjat att se över saker som ska med. lagt ner vinterkläder i en resväska. köpt kängor. ja, det var väl typ det :P en början skulle jag vilja säga! fick ett kuvert av bror och Frida igår också... märkt med "öppnas 24/12, God jul". aha, det kändes ju jobbigt! så nu har jag alltså en beslutsångest som heter duga. Ska jag öppna det i förväg, eller ska jag gömma undan det och "glömma" bort det tills på julafton? vad tycks?! jag skulle ju bli himla stolt över mig själv om jag lyckades hålla mig.. men samtidigt så gör det så ont i knäna av nyfikenheten. vad är mest värt? stolheten eller tillfredställelsen.

Det var längesen jag brusade upp över något.. tråkig läsning alltså! men det kanske kommer, jag lär ju ska reagera på någonting där nere i USAET. - borde göra om jag är mig själv iallafall. det är 5 dagar kvar nu, fem fem fem! jag kan inte fatta det... nästa vecka är jag i NEW FUCKING YORK! ooh, my gooood. förmodligen väldigt nervös över att resa vidare till familjen också.. nästa vecka alltså. en vecka, om en vecka.. nästa onsdag. gud vad det pirrar i magen, på riktigt. jag är så jävla ball!!!! HEJA HEJA!

nu, dags för dusch och bok (Jag ska försöka ta mig tiden att läsa ut din bok Marie, annars lämnar jag den i helgen). Funderar starkt på att lägga mig i pappas säng i natt, bredvid mamma.
PUSS!

denna skönhet fyller 1 år i veckan.

grattis på det !


heartbeat.

sådär ja. nu börjar det likna något hörrni! ni har hittat hit igen, jag var lite orolig där ett tag.

Tillbringade min kväll på condis ikväll, också! käkade middag, fikade och satt och tjata med tjejerna.. dom bästa. jag och maja satt och tittade ut lite vart vi kunde sätta upp webcamror så jag kan fortsätta vara med i vår söndags-cirkel i framtiden. - hur ska det annars bli?

ska fortsätta plöja igenom att information nu. En massa papper på engelska angående allt som har med USA att göra, jag fattar ju ungefär hälften(?). Imorgon ska mammsen växla till sig dollar, åt mig. det är så himla mycket på riktigt nu! fick ju dock min första dollar förra veckan av Empan, himla gulligt! fick en dollar fast klistrad på ett lycka till kort från henna och Elias :) en dollar. hah! fint. ska börja sortera i massa saker som man kan tänkas behöva där nere?! hjälp. vad, hur, när?! skit svårt. platt-tången kommer ju inte ens att fungera? tur att jag köpte massor av snoddar på HM idag. just, HM.. Hudik! jag var med på ultraljudet idag :) en söt bebis i evas mage (fattade inte så mkt av det jag såg). Himla fint, såklart. hörde hjärtslag också tror jag, den lever. såg den andas! fint. stor. tyckte att dom kunde snitta fram den i veckan ist!? den var ju ändå för stor liksom, kunde lika gärna ha varit i vecka 40. men icke. taskigt. egoistiskt. fattade inte vad doktorn sa. men fin :) helst säker på att den kommer likna mig! fick höra att Billy var lik mig också av hans fröken. klart att han är, han är ju vacker! ska hämta ett kort på honom imorn. han är fin min pojk! han hade även lagt fram ett alldeles ypperligt förslag till Eva.. "nu när faster åker bort, borde vi skicka med henne 1000 kronor". bra pojken! :) haha. konstaterade även idag att han och micke kommer och hälsar på mig, han och pappa :) klart!

känns bra att jag har Emma där nere, någon att terra vid sovdags. nu när jag inte kommer kunna prata med micke varje kväll (på min kväll). Fast det är klart! jag kommer ju helt klart att ringa och väcka honom sådär 4 - 5 på morgonen.. han ska ju ändå upp och jobba då :) haha! asbra. "god natt hjärtat, ha en bra dag!". - somna!
som sagt, Emma! i FÖRHOPPNINGSVIS samma tidzon! aaawsoome. med ett amerikans nr, gratis inom USA. grymt!

nu, natten. hemskt vad långt det blev! ska sova i min nya fina pyamas som jag införskaffade mig idag :)
PUSS.


söndag, kanske den bästa dagen på veckan?

Det är möjligt att Condis är världens bästa andra hem. Självklart för att det alltid finns någonting gott och bra för själen där. Men kanske mest för att man vet att om man åker dit (spelar nästan ingen roll vilken dag eller tid) så finns där någon som tänker lika. Som liksom vet lika väl som alla andra att det nästan alltid är någon där som man känner! ikväll hade vi vår vanliga söndags-ångest date. Man köper en eller två, colaburkar (VIKTIGT) och en choklad toscakaka om det finns. Det är starten, sen inser man ju att här kommer vi att bli kvar ett tag till så då tar man en burk nötter. Sitter och pratar, diskuterar, sitter tysta, gnäller.. a, you name it!

fick också mina efterlängtade stuvade mackisar med korv! som jag har väntat, i drygt en månad nu faktiskt. Det var ju det jag hade tänkt servera på min födelsedags middag men jag tror inte att pappa tyckte det passade in (?). Ah, så idag. Söndag den 8 november passade det sig! otroligt gott. nästa som att man skulle vilja säga "äntligen" i en lätt och skön suck. såå.. - äääntliigen!

imorgon ska jag följa med Eva till hudik och titta på bebisen i magen :) jag menar, jag måste ju få se den någongång. det känns ju förskräckligt att behöva vänta ett år? då är ju bebisen ett år?! eeh. jag ska skypa mig till att bli världens bästa faster iallafall! jag menar, man måste väl kunna leka över camen på något vis? mm, jag ska lära den att säga Faster Sofia. - det ska vara denne varelses första ord. men det ska bli skoj! tänkte även köpa mig några paket leggins och titta om jag hittar en fin mössa, plus ett natt-linne. mamma verkar inte tycka att mina urtvättade och håliga tröjor duger, jag fattar ingenting?! :O

nej men nu, natten eller? sover ju själv den här veckan. det betyder typ att man inte kommer sova särkilt bra alls. men det är väl dags att vänja dig antar jag :P

just, god natt!
pusspuss.

she is lost, in so many different ways.

sängen. Ja fortfarande, det får man såna här dagar. Jag har ju iallafall bytt säng, ligger i mammas och pappas säng nu. jag har tittat på Ronja med barnen, men dom har åkt nu... men jag ligger kvar. skönt. Det är söndag, bakis-söndag. då får man!

blev ändrade planer igår. Fick en sen inbjudan till sara som fyllde 18 år! kände ju att det kan man ju inte missa, det har man ju väntat på i hundra år. Så jag åkte dit efter en mkt trevlig och tidig farsdags middag! fick även en lite maskot av Frida och Thomas, en kanin. Så nu har jag två maskotar, emmas älg och nu kaninen. jaja, hade iallafall en trevlig kväll igår. vet inte om det hände nå smaskigt skvaller direkt? njaaeva. Sara lyckades med uppnå en oskriven regel när man fyller 18 iallafall. Fullast av alla!

Pratade även med min hostmom igår kväll. Hon är bara så himla trevlig att jag vill åka dit och nypa henne i kinden! fick höra Evan spela trummor :) värsta proffset! seriöst. 9 år och spelar sådär bra, jag får ta privat gitarr och trumlektioner nu i ett år så kan jag kanske slå igenom som rockstjärna där nere, när jag ändå är i USA. Hon ville även prata med min mamma om vad jag tyckte om.. jag undrar vad dom har för fuffens för sig? hon ville veta min bästa färg och blommor och såna saker tills att jag skulle komma! gulligt. undra varför? hur som, allt känns jätte bra när jag pratar med henne. Jag har nog aldrig pratat med en sån otroligt trevlig människa! hon sa även att det var en sak som hon var orolig över. - som jag måste packa ner i mitt bagage... Det var vinterjacka, skor, vantar och mössa! "du kommer ner precis när det börjar bli vinter här och kallt". Okej, för det första tror jag inte att dom har typ - 25 grader största tiden av vintern och för det andra, om vintern börjar i slutet på november och början på december där så kan vi inte snacka inte om vinter, och vilken helveteslång vinter vi har i sverige :P det blir ju rena rama canarieöarna.

nu, dags att sortera garderoben och påbörja packningen. 8 dagar kvar!


you are my last, my first.

God mat, med en bra mamma och pappa såklart. Köpt en resväska åt mig idag, himla snällt! så nu har vi sponsra sport-ringen också... fick säkert inte ens en rese/familje-rabatt. Det är tacken det! haha.
Klev upp tidigt imorse också, 4 dagar den här veckan. Vilket är rekordet på kanske 3 år? :P nåväl. Jag klev upp tidigt idag för att jag som är "älskade och världensbästa faster" följde med Billy på skolan idag. Dom där orden var något som jag tvingade honom att säga i utbyta mot en tjänst! men jag vet ju såklart att han tycker det... (?)

Det har varit en hemskt trevlig dag, helt sjukt hur stor min lillkille har blivit. PUSS! Sen slog det mig idag när jag satt där med barnen, att man faktiskt inte kan skriva, läsa eller räkna från början. helst sjukt! där satt dom små liven och kämpade med siffror mellan 1 och 10. inte ens + eller - än! Mm, gulligt. Tänk att inte jag, proffset på allt! eller hur svenskfröknarna Marie och Bettan, särskrivningar hit och dit? det är ju bara ni som har knapert om hobbys som tänker på sånt :) hehe! jag ska börja skriva på Engelska istället, för jag har nog inga lärare i engelska som läser här(?). aha, hur hamnade jag här nu då?! jag pratade ju om söta barn liksom...

äh. Coolt att man lär sig massa saker i livet iallafall! men ni, "man lär sig något nytt varje dag"... Betyder det att (tar en paus och räknar ut dagarna) jag bara kan 6 935 saker? eller . ja det är klart! man kan ju kanske lära sig flera saker på en dag. Men du, 6 935 dagar!? det är inte  mkt... Jag är ung! fan vad jag ska hänga på bolaget när jag kommer hem från USA. 20 år och myndig på nytt! JIIHOOO. det kommer alltså att återgå till det hära livet som efter man fyllt 18, typ 5 vita helger på ett år eller nå . skämt och sido!

Nu ska jag dricka upp kaffet och sedan åka till Alexandra och Evelina, kul va?!
PUSS, mina älsklingar.

bjuder på en bild på Dennis, bara för att det är den enda på datan typ.

- hockeybög va?! (sponsrad av Venuella, det förklarar väl saken)


klart för start.

Kom hem från sthlm idag. Har haft några riktigt bra dagar hemma hos Natalie! ätit massa god mat på ett super mysigt ställe i gamla stan. Köpte även en mp3, jag har ju tappat bort mina drivrutiner till telefonen så kan liksom inte lyssna på den längre. Super! Besöket på ambassaden är avklarat och jag fick hem visumet redan dagen efter besöket.. Är amerikaner alltså mer effektiva än oss svenskar? för någon jädra windows 7 har jag inte fått än.. alltså inte mig dator heller! förstååå hur jobbigt det är liksom. Jag måste ju installera Skype och prata massor med Emma! Tänk er, pratat med  människan nästan varje dag i typ 6 år (förutom den perioden då jag strejkade och var djävulsk arg på henne, men det var hon värd! 14 år och blont hår) och nu.. Inte en ljuuuud, på typ en månad?! där kan vi snacka abstinens och drogberoende. - jag kan förstå varför pundare använder våld när dom har abstinens.

Har alltså hämtat ut mitt visum idag. Sjukt, det är på riktigt det här hörrni! jag får alltså komma in i USA. Skickade även in min ansökan om internationellt körkort! gubben sa att jag skulle hinna få det innan avfärd så vi hoppas på det :P annars blir det express-brev typ.

eeh, helg nu igen! ska vara barnvakt till billy på lördag :) mys!

mat nu.

läskig helg.

kors och tvärt, överallt och ingenstans. Ungefär så har helgen varit! tallåsen, hudik, sandviken.. ah, massa åka.
Igår vad jag på en trevlig halloween middag hos familjen helsing. Vi grillade hemmagjorde hamburgare och drack blod-bål. Barnen var utklädda till monster och sjöng singstar. Dom var himla söta :) har flera söta bilder på dom som kankse hamnar här ifall jag har orken att föra över dom till datorn, har ju massa andra bilder också.. från förra helgen osv.

Efter middagen var jag till hudik framochtillbaka. Grabbarna var ju sugen på donken, så jag var ju illa tvungen till att följa med xD heh! ah, efter det blev det allafall sussa sött i sängen.

- Gud vilket inlägg.. massa, "det här har jag gjort i helgen" - inlägg. hur roliga är dom egentligen att läsa då? :P

Dags för något som kallas lunch(?).
PUSS

RSS 2.0