Ibiza eller Yran ?

hejni.
sitter helt lonley i huset, mamma och pappa har ju dragit på husbilssemester i Danmark . så här sitter jag och lyssnar på håkan hellström och försöker planera min semester i sommar ! mina alternativ är typ Ibiza ( eller något annat coolt land i världen ) och Yran . för mig är det ett ganska lätt val, om jag fått bestämma själv.. men ni vet ! dom där två, min mamma och pappa. det var ju visst så att dom också ville ha sin röst hörd ^ men jag har ju lite argument; Natalie ska med, Evvis får åka utomlands själv.. OCH HON ÄR FAKTISKT ETT ÅR YNGRE !  haha, ja ungefär dom :)

just nu har jag ju fastnat på att jag vill till Ibiza.. vore det inte coooooolt så säg ?
"hej, jag har varit på Ibiza!"
men vi får väl se, ska övertala mina päron lite till. fast samtidigt vill jag ju hemsk gärna gå på yran med maggan och dom där sötprupparna.. så det är ju kanske inte ett jätte lätt val ^ jaja, vi får la se ;)
VS.annars då, lovet rullar på .. midsommar ha det varit ! hade party hemma hos mig, faktiskt. det var himla trevligt, tycker jag . vi chillade, käka grillat badade och hade det mysigt. har nog aldrig varit så populär som då faktiskt, haha. alla ville komma till miiiiig ;D deni. haha. ne, men folk blev de iallafall men det var ganske lugnt faktiskt.
jobbade på condis i helgen , fick min första lön ^ haha. från min första arbetsdag i maj .. yeeees ! DÖskönt.
eftersom inte mina päron är hemma så tvingade jag Mikael stackern att åka och hämta mig i järvsö >.<
fast han fick ju faktiskt betalt.

har varit och spelat volley med pöjkan, även om det blev så att jag inte gjorde de :P
 träffade Brinken , damn! long time ago :)
imorgon är det arbetsdag , som vanligt. så nu ska jag titta klart på fotbollen, Italien - Spanien.
sen är det läggdags ! natten hörni.


' Sommarn snurrar fort
när vi bara snöar bort
Å ja våga aldrig hålla din hand
Vi är inte sånna som i slutet får varann..

De va så mörkt
den kvällen ja gick hem
ja hade hoppats på något '
HÖRS ?

sommarlov?

hejni.
det är typ min första dag på sommarlovet, "sommarlov" vet jag väl inte om jag vill kalla de.. 8 timmars arbete på elevhemmet, städning för hela slanten! är det och ha sommar lov de? :P
well. hänt en del, både gott och ont. mest gör det kanske ont!
but a women got to do what a women got to do!
ibland når sina mänskliga gränser sina gränser och man bara orkar helt enkelt inte mer, man orkar inte ta ansvar och ta en massa onödiga konflikter. huvudet och psyket säger stopp, så är det bara även om hjärtat inte riktigt vill..
men ibland måste man vara smart, och jag tycker att jag gjorde ett smart drag! jag kom nog på att det är inte värt att gå runt att må dåligt över nå sånt onödigt. det kanske är en bättre relation, att ha det så här just nu.
iallafall känns det så för mig, just nu. och jag måste för min egen skull leva i nuet, leva för mig själv i nuet!
ah, så får det bli.
men det är hårt, jobbigt och tomt.. men jag älskar dig !


ah, för övrigt åker mammsen och pappsen över till vårat grannland DANMARK över midsommar, + en vecka till! mamma åker ner till sthlm på onsdag redan.. så hej mitt stora tomma hus nu ska vi umgås lite för oss själva du och jag :/
jag gillar det inte, ja.. alla coola ungdomar ! jag gillar inte att vara ensam för jag är både mörkrädd och paranoid. plus att mitt rum ligger i utkanten av mitt hus, så vad som föresgår på andra sidan har jag ingen aning om : |  sen måste jag gå bakom huset för att mata vovvsingen, jag hatar väl att gå där ?! ne, fy vad taskigt att sätta mig i arbeta och själva åka på semester... nu är jag bara värd en utlandsresa i sommar :) höhö.


jag måste nog typ hoppa i sängen, jag ska ju trots allt upp och jobba imorn.
natt då allesammans!

' växterna andas och säger, att nu är det tid
vad som en väntar bortom augusti, ska jag värma dig
ingen som du, kan få mig att le åt små saker
du får mig att se hur vacker och enkelt allt är
du ger mig modet att börja min vandring '

hörs!

just sunshine.

hejni.
tittade just på klockan och insåg att jag skulle egentligen varit i skolan just nu, men eftersom att vi hade våran sista lektion med världens bästa MONICA TJERNSTRÖM, i samhälle! fikade vi lite och önskade sen varandra en trevlig sommar.
personligen skulle jag kunna pussa ihjäl henne, eftersom att hon är den sötaste^
- hon fick mig att fälla en tår, inte för att det var sista lektionen utan för att hon gav mig MVG! jag var stensäker på en VG, och sjukt besviken på mig själv.. så det kom som en smärre chock! jag är så jävla bra, ruskigt skönt.

känner mig bara så jädra stressad, men egentligen förstår jag inte riktigt varför.. jag menar, i skolan ska jag bara skriva en kort liten grej till nutida-konst grejen! tar typ 20 min, så varför är jag så jädra seg!?
osså ska jag skriva en grej i EOSboken, tar också typ 20 min.. ne, men ändå sitter jag här och gör ingenting.
inte ens någon som är social på MSN, typ som vanligt? men så går det när man är mobbad och ful >.< (internt "skämt")
ne.. ne, jag ska nog ta mig i kragen och skriva den där skiten nu , så jag hinner titta lite i matteboken inför nationella imorn.. inte för att jag känner att det spelar någon roll egentligen, eftersom jag ändå inte kommer att få ett G.
pluggar man och inte klarar det ändå, får man ju bara en bekräftelse över hur dum i skallen man är.. jag förstår inte hur det inte kan fastna när allt (okej, inte allt.. men det mesta) annat gör de?! någon forskare som typ kan svara på den frågan.  KONTAKTA MIG !

ah, stress! och ångest har jag över hur jag ska göra på torsdag.. förmodligen typ jobba kanske ?!
ut på krogen kommer jag inte och alla andra är 18, så tjäna pengar funkar nog för mig...
den innre stressen är nog mest komplicerad, men som det verkar ska det var de! kanske släpper med tiden, värmen och solen. underbart ! jag har bara inge vidare tålamod.


' So go on and try it, do not deny yourself your freedom.
Go make your next choice be your best choice
I got no ifs ands ors no wits or whats about it '
hörs.

RSS 2.0