jag är besviken!

hejni.
Jag är RIKTIGT besviken på er, jag ser ju här att det är fler än en person som läser! ni är dåliga testare.

Annars då, jag är ensam hemma! min mor och far bestämde sig för att ta husbilen ner till Gävle där de tillsammans med min Faster och hennes gubbe ska övernatta i helgen. kul för dom tycker jag! själv drar jag ner till Gävle imorgon efter jobbet med jobbet :) hängde ni med? Vi ska ju ha "personal fest" imorgon. KUL! bo hotell och grejer, det ryktas om att min rumskamrat blir Freddan! baaaarty.

Det har ju talats om att Natalie ska komma och hälsa på mig i veckan, men nu är jag lite osäker på hur hon tänkt sig. Tror att jag måste ta och ringa henne!


ah, jag har inget att skriva i mitt inlägg idag. Snart ska jag åka och jobba, very kulo!
hej


ETT AAAS COOLT TEST!

Alla som besöker min blogg måste lämna ett spår... typ ett namn ?!
blir kul, lova.

tjo och klackarna i taket!

hejni.
Gud vad det känns konstigt att inte sitta vid en bärbardator! Men det är ju bra att mammsen har hyffsat ljud till sin stora burk. Passar ju mig utmärkt eftersom att jag gillar musik... som spelas hööögt! plus, att det är ju nästan en omöjlighet att skriva blogg utan (?).

Hur som helst, jag är ju så gott som arbetslös nu för tiden! hemskt tråkigt. Jag gör ingenting alls på dagarna liksom, bara spenderar massa pengar på att "luncha". hah! känns hemskt bra att jag ska jobba i helgen iallafall, min sista helg som det ser ut på schemat! whooooooooooooooot ?! fy vad tråkigt. Jag gillar ju min arbetsplats. Så jag hoppas på att dom släpper lös nu på söndag, då personalstyrkan ska åka ner till Gävle och göra deras gator farliga. Vi ska bo på hotell och äta massa rätter på en Italiensk (Anna!) restaurang! ska bli hemskt trevligt. Man kan ju säga, att vi på Conkan inte är särskilt blyga när det gäller alkehol och ha skoj (inte när det gäller maten heller för den delen) :) me like, veeeeeery mucho!


Idag tackade (FAKTISKT) jag "nej tack", till en familj i USA. Hör och häpna!(?) Det kändes inte bra, så jag trodde ju att jag stod utan igen. Men trots det så gick jag in på min hotmail ikväll, som jag liksom har strejkat ifrån några dagar nu då det ändå aldrig har varit nå nytt i inkorgen. Man kan väl säga att jag blev lite lätt besviken när en familj inte svarade på mitt mail... men IDAG så hade hon skrivit tillbaka för att höra om jag fortfarande vad intresserad! aaaawsoome!  så jag hoppas att hon inte är så förbaskat seg den här gången också. Hon kanske är en upptagen advokat, jag har hört att man lätt kan vara det i den branschen? aja.. det kanske är ett tecken på att hon är eftertraktad. Cool! hur som helst, jag får väl vänta åter igen då (orka?!). Gud vad jag inte har nå större tålamod när det gäller att vänta! lika när man sitter i väntasalen på sjukan, doooooh! vad är det som tar sån tid liksom? varför tar man inte små sakerna före patienterna som redan är sjuk liksom, då går det ju undan osså kan dom hjälpa dom senare?! visst.. jag tycker hursomhelst att det är en bra lösning xD möhäö!

som nu också.. sitta här och vänta på att Emma olsson ska ringa så att hon kan titta på en film med mig, hallå!? det är ju jag som har filmen, varför ska jag rätta mig efter henne liksom :P fel av henne och kunna vara med två människor samtidigt. Aja, nu kommer hon säkert inte ens att ringa alls.. då har jag väntat HELT i onödan!

tidvis..

jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går

det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
och gjort det jag ska

men jag har saknat din hand
har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst


åt vilket håll sa vi nu igen?

hejni.
jag vet inte åt vilket håll jag ska ta? jag vet inte ens hur långt jag kommer.. men förhoppningsvis har jag ju råd med en enkel biljett till Stockholm i brist på annat. Jag har bestämt mig nu och jag har skickat iväg lite mail till olika tatueringstudios runt omkring. nu ska jag för alltid bära med mig Farmor och Farfar! så det så.. Dock tror jag att farmor kommer säga hur knäpp jag är och knäppa mig på näsan typ. haha! hon kommer säkert bli jätte arg, men det skiter man väl i xD LÄTT värt! För så ska det iallafall vara, det är värt varenda krona.

annars då, jag börjar sakta men säkert lägga ner det här med USA och aupair! jag blir inte ens glad längre när jag får ett mail "you have been matched with a family". Visst ja! matchad och matchad, dom har läst min profil och tycker att jag har bra referenser! men att det väljer en annan.. det är det som borde stå i dom där mailen! förstår inte riktigt varför jag ska vara med på något där man bara får det bekräftat att man inte lyckas? njaaae.. det är nog bra nu va. Jag gillar stockholm mer, jag ska nog börja plugga istället. Jag ska jobba på soc och neka alla människor som inte antränger sig ett jävla skit  till att försöka jobba eller plugga.. dom ska inte få nå bidrag av mig inte! HA HA HA HA. njae kanske inte, men det vore kul! men skämt och sido, Men jobba med barn och unga vuxna som har problem ska jag iallafall göra! missbrukare och de som blivit utsatta för dittan och dattan.

nåväl! dags för smink och lunch. ajöken!

Alla vägar har sitt pris...

hejni.
sitter här hemma hos mamma och pappa, som också är mitt hem har jag just insett! eftersom jag egentligen borde sitta uppe i Timrå, i min lägenhet på Solhemsvägen 15. Men icke! jag sitter kvar här på Börsvägen i Ljusdal jag.. när alla andra normala människor är i skolan. för ja, det är det som är normalt! hur normalt är det att bara bli kastad ut i tomma intet efter 12 år i säkerhet?! ska det verkligen få gå till så... Jag har pratat med min gamla lärare Bettan och hon sa att jag var varmt välkommen att få börja i sjuan igen på Tallbacken. Det vore väl nått? kanske skulle vara lite konstigt med tanke på att jag har mer gemensamt med lärarna än barnen. Jag har ju redan varit i moppe åldern! eller? jag hade ju trots allt ingen moppe när jag var i högstadie åldern, fast jag umgicks ju med aaascooola killar som Åkerlund, Widen, Svedman och Hedberg när jag var mindre. haha! såå, jag har nog trots allt fått min dos av mopeder och stinkande kläder.. och allt smygande med pussar bakom knutarna. det var grejer det! hahaha. helt plötsligt fick jag ett leende på mina läppar som inte vill försvinna! jag säger då det: Svarta fingervantar, postplan, kläppa, gul wee tröja, "kir telefon", röd celica, morvall, Ämbarbo skolan, jonsparken, tält... det är mycket som hör till den tiden!

Möjligvis den bästa tiden i mitt liv nu när jag tänker efter. konstigt nog visste jag mer om mig själv då än jag gör idag, jag var mer säker på vart jag stod då! nu är jag ju ute och vinglar på en cykel eller nå... noll koll på livet och åt vilket håll man ska styra! jag trivdes mer när jag var 14 år och blåögd, naiv, fåfäng, följde efter de andra. Då allt var nytt och fräscht! att kunna umgås med vem man vill när man vill.. Det är så sjukt, idag kan jag knappt heja på vissa människor utan att det ska orsaka trubbel och svartsjuka. Idag kan jag inte se en film med vem jag vill, utan att folk ska snacka och bry sig. Idag kan jag inte vara den jag var då, jag vill tillbaka. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det, men jag visste fan mer då än jag gör idag. Jag visste fan mer vart jag hade mig själv då, när jag var 14 än idag... när man snart fyllt 19 och ska föreställa vuxen. Tänka sig hur illa det är då, vem vet vad och vem man är vid 14 års ålder? ingen. Det ska jag säga, att jag är hellre en låtsat människa då än nu. Nu kräver folk saker och man har såna krav på sig själv! man ska ha jobb, man ska ha pengar, man ska ha drömmar om framtiden, man ska bara veta och veta och veta hela tiden. Jag avskyr att folk har krav på en, att man ska veta. Kan jag inte bara få veta när jag känner för det? nej, för då har Sofia ingen framtid, inga pengar, inget boeende, ingenting... Man måste veta för att komma någonstans liksom och här finns ingen tid för att inte veta! för då hamnar du i en dal, en Djup sådan. Typ Ljusdal, lever på soc och skaffar barn för att man måste få bo kvar i lägenheten! njaae, det var väl att hårddra det. fast ändå inte kanske? nej, Ljusdal är ett paradis för mig. jag älskar det. Men välkommen till Världens tråkigaste paradis!
 

ne, dags att lägga ner nu. Annars kommer jag väl få halva sverige efter mig och blir tvungen att leva som flykting i världen. Då skulle jag bosätta mig i något Arabland, där dör man iallafall..


Ooops!

hejni.
Idag har jag varit slöööö fast med en gnutta aktiv inbyggd. Jag har städat OCH tvättat min bil, mest för att slippa höra pappas kommentarer varje gång han sett den! men nu är den glänsande fin och fräch invändigt igen. Jag hade ju typ inte städat den sen i våras kom jag att tänka på idag, för jag minns hur bökigt det var att se till att inte dammsugaren låg vid snön sist!

sedan har jag skrivit frågor och pratat med The Casey Family! dom verkade ju såklart väldigt trevlig, vad annars liksom!? vilket jag alltid tycker är lika jobbigt. För då blir man så inställd och man vill ju sååå gärna prata och åka till dom, men så kommer det ett mail eller samtal där som sååååå trevligt (som vanligt) förklarar att "nej tack, vi matchade med en annan au pair som vi talat med längre". aha, FUCK YOU!  men aja, jag får ju se det från den ljusa sidan.. jag verkar vara intressant så länge man inte känner mig, men när man liksom pratat med mig då dör det.. all denna fina spänning som vi så varsamt har byggt upp. POFF! så står man där igen.. jag kommer ju aldrig att få en familj.

Jag kollade just min statistik, och där ser man! jag har visst haft många fler unika besökare under en tid. Vilken press! då måste man ju kanske uppdatera sig lite oftare?! men nu är jag ju ledig i en hel vecka (!) så då kan jag skriva, jag kommer ju att bli värsta fjo(å)rtisen igen, sitta vid datorn hela dagarna/nätterna. dock har man ju bytt ut lite saker, istället för lunar sitter man på fejjan, istället för kamrat så är det Twitter... Istället för MSN är det hotmail (?!) osv . jag har helt enkelt blivit en mognare 14 åring, med körkort, bil, jobba och looooooking forward. On my way to the "other side"!
Och nu helt plötsligt undrar jag hur jag hamnade här, skrivades om 14 åringar?! när jag började stycket med hur bra min läsar krets har ökat. gosh! ibland blir jag ju lite rädd för mig själv....

Det är nog dags att lämna denna skärm och detta IT liv för en stund, nu ska jag åka till Maggan och ut på landet (Grönås)! men datorn har ju nått dit också, så jag slinker väl inte för att titta till min farm(fejjan, ser ni mitt mogna beteende?!) några gånger också.

Heppåre! ( Mamma har sålt sin bil, vilket betyder att jag har en bil mindre att köra i  när min bensin tagit slut, oroveckande!)


goder afton både herre och fru!

hejni.
här sitter jag i en grå soffa, på vänstra sida har jag Emma liggandes och på min högra ser jag min fot utsträckt! hemskt skönt. Ikväll jobbade jag för fulla muggar och hade faktiskt en himla bra och trevlig jobb-dag! me like som wallers skulle ha sagt. Dock suckade både jag och Amanda högt när dörren öppnades och in välde flera män in, klockan halv tolv!!! Icke svensk talande, heeeelt plötsligt hade Amanda "hemskt mycket disk" att ta hand om (:  sötnöt (den var till Jennie). För oss som känner Amanda så avskyr hon Engelska och börjar nervöst alltid att prata svenska med dom (som är icke svensk talande), vilket gör att gästerna inte förstår ett jota.. haha! 

hur som helst sitter jag här hos Emma Olsson och ser på dirty dancing numero ETT. Den är ju helt klart en av världens bästa filmer om skådats. Och OJ OJ OJ vad sugen alla människor är, det är ju liksom som värsta porrfilmen, fast med väldigt mkt mer kläder och inte fullt så intima bilder (men vad vet jag, det är ju inte så att jag sett en porrfilm.. förutom den gången då jag och Frida hade "filmkväll" i vår lägenhet... filmen som visades var "fäbojäntan"! haha. den var uppskattad av mina klassisar) som en riktig porrfilm. Men ah, nästan... den borde ju helt klart vara barnförbjuden! hett hett hett. Makes people dance! Vilket påminner mig om att jag inte kommer att starta skolan om en vecka som många andra, jag kommer inte att kliva in i dans salen igen och ställa upp vid stången för att köra en klass balett. fy fan! skolan borde aldrig få ta slut. inge mer Malin, inge mer Anne eller Åsa, me DON'T like !!!! o sen blir man ju liksom så stolt över alla i klassen, här sitter man och läser massa bloggar och talar med dom och dom flyttar hit och dit, kors och tvärs! Det är som att se sitt barn börja cykla (kan jag tro, jag har ju inga barn såklart!)... Man står där och skådar dom, vingla ut på de stora gatorna. haha! jag är så himla poetisk.  Eller så pratar jag bara i natt mössan, det är ju heltklart väldigt sannolikt.

nu är det snart dags för sista slut klämmen på filmen... Det går ju bara inte att missa!
god natt, eller god morgon... du får bestämma själv, jag är generös idag. Det händer inte ofta, så ta tillfället i akt och utnyttja att du får välja sjäälv om det är Morgon eller kväll! för mig är det nog kväll, eftersom jag inte sovit än. äh, hej då och natten.


jag blev plötsligt vääldigt äcklad av den här bilden,
de som känner mig vet varför.
FY!!!
faktiskt riktigt spy färdig.

Jag är den perfekte människan!

hejni.
Jag ligger fortfarande i sängen, har haft en otroligt jobbig natt. Fast klockan var ju ca tre när det började så då kanske det räknas som morgon? hur som helst, känns hemskt jobbigt att orka pallra sig upp för att duscha av sig, klä på sig, sminka sig, greja och dona! för att sedan åka till jobbet. Jobbar stängningspasset ikväll, jäkla Wallers ville inte byta med mig.. han körde den där taktiken "jag svarar inte på det här smset då kan jag skylla på att jag inte såg det fören nu, så slipper jag byta pass med henne", Bara för att den där Wallers är för snäll för att säga "nej tack" när han är skyldig mig två ;) haha. Tur att jag får jobba med honom några timmar sedan iallafall! det är en trevligt prick, det måste man ju medge (men det tar emot Wallers, sur och bitter som jag är. heh!)

ah, Det är trots allt väldigt skönt att ha Condis att kurra in sig i. trots att jag tror att hela eller största delen av personalen tycker vise verse om mig och egentligen inte vill ha mig där. Men heey fooolk, jag är ju snart borta! sen kan ju alltid Bossen liksom säga "tack och hej", ni vet ju hur man gör. Det känns bara så jäkla tråkigt, för trots att jag trivs och har det trevligt på jobbet så känns det som ett dubbelspel, vilket jag inte tycker om. Och ja, jag vet att somliga av mina kollegor bruka titta in här nu och då, men what to do? I can run from it, but I can't hide it. jag tycker inte om när man rävar sig, ta det som en man och säg vad det är. Jag brukar dock vara paranoid när det gäller somliga saker, men samtidigt så brukar jag ofta ha rätt när det gäller sånt. Men den här gången hoppas jag bara på att jag är paranoid, men nu vet ju de som läser. Säg någonting istället!

För övrigt händer det inte mycket i mitt liv just nu. Det står mest still, en framsteg är ju att jag och Maja skrattade med varandra igår på jobbet. Det betyder mycket och vi kan säga att det made my day! Skuller vilja ha massa av sånt ikväll, skratt på jobbet. Det är väl trots allt platsen där jag inte har tid att tänka på massa saker...

en sämst natt. en sämst morgon.

attsiken också!

hejni.
Idag har jag umgått med Frida, vi har planerat lite utav vårat galej som äger rum den 22 augusti. Det var himla trevligt, jag har ju inte träffats och umgåtts något med henne under hela sommaren! himla konstigt eftersom jag vanligtvis spenderat hela mitt liv med henne, alltså typ 24/7 i timrå hela veckorna. Men inte nu, och inte mer! så vi satt och drack en kopp te och pratade massa skit. Himla mkt uppskattat!

dock verkar inte den här festen bli någon vidare avskedsfest för mig inte, nej... Familjerna dissar mig! förstår inte vad jag har gjort dom, jag som är så överdrivet trevlig och nyfiken. fast... nyfiken är jag ju alltid, det kanske är det som skrämt bort dom? nästa, om det blir någon mer familj, ska jag inte fråga nånting! då kanske dom vill ha mig. Jag hade ju liksom telefontid idag med den där 7 barnsfamiljen klockan 4, men inte samtal... gick in och tittade mailen och där hade mamman i huset skrivit "I'm sorry"... bla bla bla, 16.18 !! vadå arton över?!?!? vad ohövligt. ne men jag blir inte sur över att sitta där och vänta på att få ett samtal i arton minuter! nej nej. guuud nej!

now what?! jag är hemskt sugen på att bara boka en biljett med mina nästa lön, se hur långt jag kommer och när jag kan resa. ah, se hur länge man blir borta och se om man överlever vardagen. någon som är på!? ring mig. jag finns på hitta.se, tror jag iallafall. jag har nog aldrig kollat upp det nu när jag tänker efter.. nu har jag ett uppdrag to do! hörs.hejduglade!

hejni.
jag har fått några nya familjer i USA, alla på östsidan... alltså, Boston, Washington - och New York sidan! fast nu pratar jag med en familj, som bor strax utan för Washington, DC! dom bor i Maryland. Jag hörde talas om det idag, jag tror att det var Nathan i One Tree Hill som sa någonting om det till mig imorse! ah, dom har tydligen ett stort collage där med bra basket lag.... typ nå sånt sa han! jag svär. Det vore coolt , jag kanska ska flytta dit då och plugga lite på collage och bli i den cooola innegruppen och heja på basketlaget! heja heja. men justja! jag ska ju dit för att bara barnflicka? och i den här familjen snackar vi inte om 2-3 barn som familjer i snitt skaffar.... utan NU snackar vi SJU, SJU STYCKEN SMÅ LIV. Åldrar: från 9 månader till 13 år. hej vad jag kommer att bli den nya SUPER-NANNYn i USA!  fast jag ska inte döpa mitt program till super-nanny, utan nå som låter mer coolt. typ..... ne jag kom inte på nå! men jag lovar att jag ska ha nå coolt namn iallafall.

aha, den här veckan är jag ledig tre dagar i rad! hemskt skönt faktiskt... jag pratar inte om mitt arbete högt längre! if I tell you, I need to kill you.

annars då, sofia börjar bli sjuk vilket hon inte tycker om! för övrigt är hon rädd, psykiskt sjuk, lider av en sån där "depresjion" (nej, jag kan inte stava till det ordet så det blir som det låter) och är typ ensam? en ensam varg. ah, som när Frida åkt till något konstigt land på andra sidan jorden och jag satt kvar i lägenheten i söbba C.. not nice!

jag vill tala med Morran, jag ska ringa morran!
hejdå.

en annan sak som hänt..

ah, what to say! min brors familjs lägenhet total förstördes i en brand i måndags natt. Jag har  nog aldrig uppskattat min familj så mkt som jag gör nu, det är helt sinnigt vad fort det/dom kan vara borta. Hade en himla trevlig kväll ikväll, att sitta i en soffa, glo på en tv och skratta åt människor som smaskar.. tillsammans med mina bröder och deras respektive! det händer inte ofta, men det är helt otroligt vad bra det känns.

idag kunde jag har varit en bror fattigare. tack och lov, en puss på den som sitter och leker med våra liv och bestämmer hur allt ska vara!' Tallåsen ligger i Ljusdals kommun.
Jag var en av dom som bodde i huset.
Vi kom ut och lever det är huvudsaken.
Sen ett stort Tack till Henrik, Magnus J och Magnus E för att ni gjorde det ni kunde.
Tack även till våra vänner som hjälpt oss inatt, ni betyder allt. Vi klarar oss nu.
Räddningstjänsten i Ljusdal! Ni är guld värd.
//Micke Gustavsson '
vi kommer alltid att höras.

här händer det grejer!

hejni.
här ligger jag, solo i sängen! vilket känns som en evighet sen som jag gjorde sist... men jag har ju min kusin Lina här, dock på golvet, halvt sovandes! men ändå, sällskap är ju alltid ett sällskap. och för den delen så är det bäst att jag vänjer mig att sova själv, för snart... som det verkar nu, väldigt snart så kommer jag sova själv varje natt, i ett  helt nytt land och hos en helt ny familj.

Jag fick ju en himla konstigt telefonsamtal härom kvällen, okänt nr! jag svarar typ aldrig när det är det, men det här gången gjorde jag det. Då jag hör en röst som säger: hej jag söker efter Sofia.
sedan kommer jag liksom på att den här människan inte pratar svenska, utan amerikanska!! fatta. ja, så vi satte upp en tid som var idag fredag, klockan 5pm. DET VAR ALLTSÅ EN AMERIKANSK FAMILJ SOM TYCKER ATT JAG VERKAR JÄTTE INTRESSANT! gosh. Så med stapplig engelska vred och vände jag på massa ord och förklarande saker och ting... dom verkar himla trevligt. jag ska ta hand om ett tvillingpar, förstochfrämst! två pojkar som är 17 månader, sedan en pojk som är 6 år.

dom bor i Washington, DC. Mamman jobbar på en federal argentur typ eller nå sånt och pappan jobbar på världsbanken. eeeh, ja jo! dom har väl okey betalt xD haha.
nackdelen, kan jag tycka med den här familjen är: dom behöver mig redan om ett par veckor typ! damn. det är jäääävligt nära det, jävligt mkt på riktigt.

nej. nu ska jag sova! det här går inte, och inte har jag någon att bråka med heller som jag kan tvinga vara vaken med mig... not anymore! kanske dags att sluta med det nu här på hemmaplan också. lite av en avgiftning? vad säger du mikael? ska vi avgifta oss?

natt nu.

RSS 2.0