Varning på stan

hejni.
tänkte passa på att skriva ett inlägg nu medans jag är på braaa humör ! :D sitter här på stolen och hoppar och sjunger med i pokerface ! jag är sjukt taggad, idag fyller Amanda 18 och på lördag ska det firas . Tunnbadning och maat och dryck på eftermiddagen hos Maja och på kvällen blir det endast dryck ! (: och Amandas premiär utgång, lagligt . Det är därför jag är på bra humör! det blir nog skooooj ^ vi får liksom göra det skooj, men det går inte att ha tråkigt i det umgänget visserligen.. satt, heja heja på oss och vaarning på stan för er ! (;


ne, dags för maat ! maaadde klarade sitt körkort idag (: grattis på henne !
hörs senare , jag behövs i köket !
jag ska vara full...

hejni.
egentligen är jag bara tom, har nog inte så mkt att skriva...
jag tror jag blivit imun mot allt vad det heter som har med känslor att göra! jag orkar verkligen inte bry mig för hur jag än gör.. om jag skulle bry mig så är det liksom ingen som bryr sig. Jag kan fan inte göra en jävla människa nöjd, fan vad jobbigt det är. Helt seriöst, jag måste ju verkligen vara en så jävla dålig människa? jag har nog mest bara tur som har några människor som står kvar och som väljer att orka med mig. det lär ju inte ska finnas en människa som förstår sig på mig egentligen, mitt beteende, mina handlingar.. min situtation ! men det är klart, hur ska någon annan förstår sig på saker och ting när jag inte ens fattar någonting. Jag fattar inte vad jag håller på med, jag vet inte vad jag vill, jag vet inte vad jag känner, jag vet inte hur jag ska göra för att göra andra nöjda, jag vet inte hur jag ska bete mig för att visa att jag bryr mig ... tom, tom tom! frågar hur man jag mår, frågar man vad som är fel, frågar man vad jag ska göra åt saken har jag inget svar! jag verkar bara bry mig i fel saker, jag verkar bara vara så jävla rädd för någonting ... vad?! alla klagar, alla säger att jag ska ge fan i och bry mig men samtidigt klagar dom på att jag bryr mig  för mkt . oh jag får inte gråta, för då är jag svag och jag får inte skratta för då frågar människor varför man är glad? gud vad förvirrad jag är!  gud vilken vilsen och patetisk människa jag har att göra med, mig själv..

I helgen ska jag vara full, jag ska bli aprak att jag inte kan gå hem ! och jag har ingen mamma eller pappa som kan hämta mig för dom är i sthlm .. jag ska gå hem från krogen på lördag! gå gå gå , gå tills jag ramlar omkull och kanske sova i en snödriva och låta en plogbil snöa in mig i vallen längst vägen.. Jag har aldrig någonsin tänkt den tanken på riktigt, men fan vad skönt det vore. helt seriöst! tappa andan och liksom inte behöva bry sig om att försöka bry sig och göra alla andra nöjda. ingen sympati, bara ärlighet .. bara bara bara få vara jag, hur jag vill, när jag vill, som jag vill!
jag vill vara den människan jag en gång har varit... jag vill vara den Sofia som alltid skrattade, flörtade, var dum utan att skämmas... gud! det tar aldrig slut.. jag var nog inte så tom trots allt , jag är nog bara fylld av massa jävla skit och full proppad av massa ångest och så jävla långt ner i dalen, klättrandes upp för ett braant jävla berg utan klippor eller "handtag". en slätvägg, man kommer ingenstans, det finns ingenting att försöka dra sig upp i.. det finns ingenting!
- men på lördag ska jag vara full av alkohol och inte full av massa skit, Då ska vi fira Amanda med buller och brak! YES .

' somliga dar
tar jag in vad jag hör
det går kvällar ibland när jag inte
ens undrar vad du gör


 jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går

jag har saknat din röst
nu har du en ny
ännu okända nätter ruvar
i väntan på att gry '
vi kanske hörs

inbrott på Birsta .

hejni.
sitter och pratar med mikael i telefonen, varför är jag så beroende av att prata med någon varje kväll? kan bero på att jag är mörkrädd och har skumma grannar eller för att jag inte gillar att ligga tyst, själv i min lägenhet! Det blir så svart på vitt då liksom, jag bor ensam och det enda som hörs är liksom tvn. Just nu nyheterna på fyran, där dom pratar om massa onda saker ... vilket gör att man blir ännu mer mörkrädd! gooosh. what to do, what to do? ^

Idag har jag och chicksen hängt på Birsta, vi har införskaffat oss en del^ dock inte Issa, trots att hon hade en inköpslista(?) ... det gjorde hon bra >.< hehe! jag fick med mig någon tröja och en klänning typ, men nu sitter jag här och har sveriges ångest ... VAAARFÖÖR KÖPTE JAG INTE DOM DÄR SKORNA ?! :O :( jag blir såå ledsen på mig själv, birsta imorn fritten ?! gud, jag fick just panik . jag tror att jag måste åka in imorn, men tänk om dom inte är kvar då liksom :S guuud, det blir nog till att göra inbrott inatt . BIIIRSTAAA CITYYY, watch out !

- Afterski1000, passare !
well. dags för sängen tror jag ^ adjöss!

' Och nu så står jag vilsen här bland brända skepp 
och körda lopp.
Bland molnen finns det hopp,
men på jorden står min kropp.
Och min kärlek finns minst tretton trappor opp,
i min drömda sagovärld.

Och jag darrade av skräck,
när Du sa "Välkommen till Verklighetens land!"
Här hostar vi i sot och svett och sand.
Här kan vi leva som dom vänner som vi är,
bland alla andra som är här
'
Hörs ."okej"

hejni.
Kom hem från staden för ett tag sen, har varit på Barista och myst med som chicks ^ fått massa gott av joony som jobbar där och pratat lite skvaller ! eller , jag har ju mest lyssnat eftersom jag inte är så himla insatt i den här staden och har ju inte sån stor koll på alla typ . - Men glad är jag för det ! man sitter liksom där. tyst i ett hörn och lyssnar på flickornas helgbravader osv ! dom är rätt fina liksom (:

för övrigt vill jag bara att alla ska vara ärliga och liksom säga saker och ting .. jag vet inte vad jag ska tro på eller hur jag bete mig . typ hjääälp? jag är liksom ... jag vet inte , jag är jag och jag är dålig på vissa saker (tro det eller ej).
- det är som det är och blir som det blir ... orken har liksom försvunnit och flygit ur kroppen någonstans, någongång.

Men helgen har varit bra och mysig ! jag har varit nykter och typ bara umgåtts med massa fulla människor ^ bla. hängde jag nere på RobbelibobbeliRobban typ hela fredag natt ^ jag och Mikael Å satt och lyssnar på musik och hade lite nostalgitajm där en stund , och det kan ju såklart vara trevligt (: sen träffade jag brinken och massa andra människor förstås! mkt bra mkt bra. Lördags spenderade jag med Alexandra, var så himla längesen bara hon och jag umgicks och gjorde massa tok, så det var himla trevligt (:  vi åkte runt och lekte taxi och brottutredare xD hah!

söndagen myste jag med barnen, jag och Billy lekte snömonster och åkte spark och bob! <3 helt sjukt hur några så små varelser kan betyda så mkt? osså broder och Eva såklart .. mm , PUSS på dom . Sedan bjussade Mikael på maaat, gratis är gott heter det va? ;D det är väl asbra ^ well . Vi tittade på en bra film och sen råkade jag somna, helt omedvetet ! men såg ju faktiskt klart på filmen, har jag för mig xD

kanske att det är dags för sängen , kom på att jag är kissis! så måste nog springa och kissa ^ "vill du veta?"
god natt.

' AV LÖGN ÄR DU KOMMEN
OCH LÖGN SKALL DU ÅTER BLI
BARA ORD OCH INGENTING MER '
hörs.

better then all the rest

hejni.
vad gör man vaken nu när man måste upp tidigt imorn, och med tidigt menar jag faktiskt tidigt på riktigt .. typ halv åtta xD har dans och naturkunskap B imorn! känns bra att man är klar med jäkla svenska C kursen, jag trodde det var stört omöjligt för mig att inte tycka om en svenska kurs, men det är bevisligen möjligt! hua hua.. men nu är det gjort ! tack för det.
Ett till plus är att jag slutar två timmar tidigare på fredagar också! ist för fyra slutar vi två . JIPPI !

Den här veckan har varit konstigt .. det känns som att det är i mitten av veckan och att jag nyss kom upp till Timrå efter helgen, men huxflux är det fredag om bara någon timme? kan bero på att jag knappt har några lektioner uppe på skolan, utan vi har mest bara dans! läser bara 4 "ämnes" kurser(kurser utöver danskurserna) den här perioden, varav 3 är ind. val .. deee eeee niiice !

well. Hade ju sett fram emot min kväll tsms med Simone, Izabel och Frida som skulle ske imorgon fredag! men icke, jag blir asless ! gud vad tråkigt, men ni får väl hänga på en annan gång och se vackra Ljusdal och Järnvägs xD haha.
- Järnvägs, som för övrigt heter så för att det ligger bredvid järnvägen!
måste bara tillägga att jag hade den bästa kvällen på länge igår, hemma hos Issa! damn. jag mådde asbra och jag älskade sällskapet .. jag gillar helt enkelt våra "kafferep" . Jag fylldes nästan av samma känsla som när man träffar en person ni vet, som man är lite smått förtjust i och man blir så glad av allting som händer och om man skulle få en kram så fylls man med sån glädje att man sprätter i benen och hoppar i taket . Eller av en sån känsla som när man får sin första avskedspuss liksom^ så där fint vid dörren och blyg ... haha ! ja . hur som helst , det jag vill försöka få fram var att jag trivs med mina vänner och att jag måste få uttrycka mig så starkt som "jag älskar er och att hänga med er" . ja, det var bara så jätte mkt längesen som jag mådde så bra och bara njöt av allting! och bara tänkte på nuet och snackade så mkt skit som bara gick . Fan vad bra jag mådde igår kväll .
- tack för igår Izabel, Simone och Frida !
 ' I call you,when I need you my hearts on fire
You come to me, come to me, wild and wild

Youre simply the best, better than all the rest, better than anyone, anyone
Ive ever met!
Im stuck on your heart, I hang on every word you say
Tear us apart, baby I would rather be dead '
Vi kommer alltid höras.

>.<

let me go and let me be free ..


tar aldrig riktigt slut...

hejni.
Jag och Frida sitter här , jag tycker om att inte behöva vara ensam på kvällarna! jag tror att jag ska hyra mig en man som kan komma hit och lägga sig bredvid mig varje natt och hålla om mig , finns väl inge bättre än känslan och värmen när man har en sovkamrat! någon som håller om en och sullar en på magen . noope! I don't think so . så är det någon som vet någon bra uthyrningsfirma om sånt är det bara att höra av sig xD haha .

nåväl. Min vecka har börjat på kanske sämsat tänkbara sätt, jag förstår inte hur mkt jag är värd? jag verkar ju inte vara värd mer än en burk öl. Känns bra! men allt går fint så länge jag inte pratar med dig, förutom tomheten and somel loooove . fast det finns ju faktiskt några andra som faktiskt verkar vilja träffa mig och vara med mig... kanske att det är dags att sadla om och kanske ge något annat en chans? jag menar, är inte jag värd mer än sprit och en massa jävla tjafs så kan ju inte jag sitta här och ödlsa en jävla massa energi och tårar och blir förbannad på en vägg?  damn. Jag måste nog arbeta på att inte ta någon skit, varför är jag så bra på att ge andra tips och råd? men när det handlar om mig själv fattar jag ingenting och beter mig om en jävla nolla som inte har några egna ben .. men det värsta av allt , det är att jag är så jävla medveten om felet, jag är så jävla medveten om vad jag borde göra och att det inte står rätt till . men blir bara så äcklad av alla jävla tankar! så jävla äcklad av att det ska vara någon annan där ist för mig, en tag trodde jag ju liksom att allt skulle bli bra och att jag verkligen vara back on track! jag trodde på allt, jag trodde på oss...

"
Blåögda flicka, du vet jag älskar dig
Blåögda flicka, du vet jag älskar dig
Om du håller av mig, så vill jag hålla om dig
Blåögda flicka, du vet jag älskar dig"

det är ungefär så du sagt , jag känner mig typ blåst och äcklad . fan för  mig själv liksom ! jag är tammefan pinsam, jag måste hålla med Mikael Åkerlund (vilket jag hatar att göra & jag hatar när han har rätt).


- jag slipper iallafall sova ensam i natt, det känns asbra !

farväl jupiter.

hejni.
sitter själv i lägenheten, jag tycker att det är himla tråkigt när Frida går hem så jädra tidigt ! jag får  ånget och bli mörkrädd, jag är så att när jag väl satt mig nånstans då jag är ensam sitter jag sedan och gruvar mig i hundra år för att röra mig någon annanstans eller bara förflytta mitt ben ^ helt sjukt ! som nu, nu skulle jag verkligen vilja ha ett glas samarin.. men jag vågar typ inte gå in i köket än , så jag får nog sitta här och gruva mig en stund till ! måste ändå gå och byta kanal på tvn snart ...

min helg har varit himla bra faktiskt ! i fredags mös jag med Olsson och Mikael .. jag kan hinna med himla mkt på en kväll! på lördagen var det ju Andres födelsedag och kalas hos broder . På dagen agerade jag typ chafför och på kvällen levde jag rövare . Dock blev det en himla konstig kväll , men mest blev det bra förutom en massa tjafs.. Som vanligt hatar jag att jag överhuvudtaget bryr mig ! men som det verkar är det över nu .. fast samtidigt tycker jag fan att jag har rätt att bry mig när (enligt mig) någon ljugit eller iallafall undanhållt sanningen. Ne, jag hatar fan att lita på människor! jag ska fan i mig ge fan i och lita på människor snart . - eller bara lita mer på min kraft och inte hämta det som jag förlorat .

' men innan morgonen kommer 
vill jag lämna några varma rader
kanske möter vi en vår igen
jag ångrar inga steg vid din sida
jag vattnar dina växter än
jag har förlorat dagar och ett hopplöst år
jag har trampat upp stigar där gränserna går
och du blir aldrig en vän igen
en mot en
tills morgonen kommer


innan mörkret faller
vill jag reda ut några saker
inga rätt och inga fel
vill jag öppna för en vapenvila
du har din och jag har min del
'
du behöver inte höra av dig mer.

heja heja heja !

hejni.
tog mig nyss en välförtjänt dusch.. Idag har vi fortsatt vår kamp i trippelbollen på skolan! så jäkla bra vi alltså, höll nästan på att komma etta ju (: men vi tyckte att vi kände oss nöjda med en andra plats! (eller nått)
faaatta vad cooolt, trippelbollen är liksom A & O på vår skolan.. kommer man bra till i trippelbollen får man respekt och blir liksom farlig xD haha! ja, så nu kommer hela skolan att vara rädd för mig (eller?) ... Reeeeeespeeect ^
vi som i vanliga fall åkt ur i gruppspelet kom nu till självaste finalen ! ett bra avslut av mig på Timrå gymnasie skola känner jag . haha ! bra jobbat gubbar !


imorgon blir det faktiskt hemgång , trots att vi hade planerat våran helg här uppe. Men vi prioriterade Andre före vår första studentfest, är vi inte dum så säg ? haha ;) men det är ju faktiskt mer kalas i helgen också, för Frida och Thomas! då kanske man kan börja förfesta där ?! hahaha . Det blir säkert asbra i helgen också , lyckades ju få en riktigt lyckas utgång förra lördagen satt !


- inte ett ljud, det betyder bara en sak. bra eller dåligt?


'  I need to think about it
Cause all your eyes are saying
That you wanna undress me'
vi hörs inte .

Baby because you and me are sinking like quicksand

hejni.
Frida och Madde lämnade just bunkern, dom skulle hem och sova. "jahapp" tänkte jag och suckade lite lätt för mig själv . klockan är ju bara nio? vad ska jag ta mig till. Har ingen att prata med och ingen att titta på förutom tvn, som det är en läskig film på så jag vågar ändå inte titta . kan det inte bara var top model hela kvällen lång? ända in på natten , för det känns verkligen som att den här natten kommer att bli lång... jag kan inte ge fan i att oroa mig och känna obehag! fan.
jag vill inte mer, jag orkar fan inte ha det så här . fan fan fan! blir det ingen förändring kommer jag att drunkna, känns som man står i kvicksand typ.. luften liksom försvinner ur mig snart , om det inte redan gjorde det för längesen egentligen?
men just, "jag bryr mig ju aldrig!", har jag fått höra .. okej, kanske att det är dags att visa förändring? och visa hur jag egentligen är när jag inte bryr mig.. när jag inte bryr mig, på riktigt .

vi slutade strax innan tio idag, himla skönt . jag och donnorna åkte in på Birsta och åt lunch.. Sen kände jag att jag orkade inte hänga kvar för mitt huvud höll på att sprängas och min lägenhet väntade på mig .. den ville bli ren och fin igen! och det blev den, för nu har jag banne mig torkat och skurat och bytt sängkläder !
- kanske att jag ska ta mig en dusch innan läggdags? så himla mysigt att krypa ner i nya bäddat dåe.

hur som helst, imorgon har vi inga lektioner utan bara fortsättning på den spännande trippelbollen! vi vinner , lätt :P haah.
ne , nu ska jag skriva en ansökan till aupair . C ya !


'Cause the ground is breaking,
I can feel it shaking
Wish it was that easy,
But it's not that easy
Gotta hold my hands up,
Gotta keep my head up
Gotta keep on breathing,
Baby even if we're sinking
Even if we're sinking
Baby even if we're sinking
Even if we are sinking '
tror inte vi hörs .

god natt som man brukar säga.

hejni.
min helg har varit himla bra faktiskt. i fredags mös jag med Alexandra, Evvis och Elin! och i lördags var jag iväg och bowlade med dom , plus tre till . Jag typ vann? om man inte räknar med att pontus typ gjorde hundra strikes, så okej . jag kom tvåa (: men inte illa pinkat ! heh. efter bowlingen åkte vi hem till Jensa och Alexandra , där jag bjussade A på some whine och en gratis utgång ^ den blev himla lyckad faktiskt! jag tror att jag hade det bra helt enkelt ^ haha.

På söndagen åter förenades vi för some bakfyllekäk och maaaaasssor av cola!  tur jag har Mikael, som kunde skjuta(dock bjöd jag honom på käk)  en sliten Sofia till tallåsen där jag tilbringade lite tid med barnen och hjälpte till att städa och möblera (: heh ! avslutade dagen i sängen med Mikael och massa fett och COLA, framför en film eller nå ... en ganska bra bakis dag tycker jag, den lyckades jag bra med ^ haha .

åkte dock upp till Timrå helt själv idag, var nog första gången jag åkte själv så långt? helt ensam, i en bil, på E4an, i blåsten, i geggan, bland alla lastbilar ! - det gjorde jag bra. var även på möte idag med en tjej som heter Caroline, hon pratade om USA ! helt sjukt coolt. Emma, vi kommer att vara ascoola sen när vi kommer hem igen och kan säga till alla andra som vi tittar på typ "sex and the city" med : - där har jag varit ! sorry, men jag kommer nog att vara liiiite högre upp än alla andra på statusnivån efter min vistelse i USA ^^, yeaah !


 ' Då kommer drömmen om att inte vara mänsklig,
ja, då kommer offrens antipati
sorgen över allt som är verkligt
ja, då kommer sagan om en fantasi

Och när filmerna har sagt att den som krånglar måste dö
och blir till barnprogram som lönar sig och slår
och när TV-spel förläggs till en förverkligad miljö
där aldrig konsekvenserna består
'
hör av dig .

dance up your life!

hejni.
jag och frida har precis tittat på en halvdan film! tråkigt, för vi kände ju verkligen för en riktigt bra collage film typ... en sån där tjejigt^ men då blev inte fallet . Men hon har diskat åt mig och tvingat in mig i duschen iallafall ! eftersom jag var så seg xD och seg var vara förnamnet, för jäklar vad trött jag är i kroppen ! fötterna dör och träningsvärken kommer sakta men väldigt säkert. Vi har hunnit med ca 14 timmar dans på två dagar, inte illa pinkat ! och mer blir det, för imorn blir det slutspurten.
men jag älskar det, så det gör mig egentligen inte så mkt att jag inte kan gå i helgen. Men en sån helg vore det ju helt underbart med en man som sprang och hämtade saker, pussade på en, masserade ens kropp.. och varför inte lite annat typ? ^ ja , jag funderar starkt på att skaffa mig en slav . någon frivillig ?! :P eller iallafall en man som man kan knäppa lite med fingrarna så står han där .. redo ! haha . tror ni att det finns någon sån? knappast.

det blir iallall till att åka hem i helgen, men stannar nog nästa helg då det är första student festen!!!!!! 150 dagar kvaaaaar !!! JIPPI (; det blir nog awsooome . så jag ställer in mig på att inte åka hem nästa helg ! kom hit ni ? ^^,
- barty barty !

ne, nu ska jag packa och typ lägga mig under tecket (: imorn blir det dans klockan åtta, känns som att man måste vara på alerten då . verkligen!'Alla sömnlösa nätter
Allt rådlöst klamrande fast till allt som är konstant
Och allt som en gång var ditt
Det måste va' ditt fel
Det måste va' ditt fel '
hörs vi?


danc' everybody!

hejni.
idag har jag daaansaaat och daaaansaaat i flera timmar typ ^ vilket känns asbra ! kände mig lite ovan och stel sådär i början men nu i slutet så tar det sig nog ! dansen kommer ju bli askalas . Lotta är ju dutti iaf ^ det är ju asbra att nån är de med ! jag har ont i tån, himla himla ont i lille tånen ^ jag ska nog plåstra om den .

well, halv ligger i sängen än sålänge, i väntan på att jag ska orka mig upp och gå till duschen! där jag ska lägga mig och sova en stund tror jag, sen kommer Frida och det ska bli en massa SATC avsnitt (: börjar sent imorgon, har inte dans förän 20 i 1, så vi har ju liksom hela natten på oss.
ligger och tittat på en dokumentär nu om små små flickor som är med i skönhetstävlingar , och bredvid står morsan och hejar ! snacka om att ha hjärntvättat sina ungar . äckligt ! det är flickor på typ 5 år som står och klär av sig och ålar sig med nå lakan typ . shit! helsjukt .

ne , nu är det fasiken dags för en powernap under varmt rinnande vatten!
ciao.

åter till vardagen ...

hejni.
mamma och pappa är hemma, brare! nu blir det mat på bordet och värme i huset igen xD dock kommer jag ju att åka upp till Timrå ikväll . så då börjar ju vardagen igen, laga maten själv, handla maten själv, städa läggan .. plugget osv!
borde verkligen ha pluggat idag, eller någon annan dag av det här lovet . men icke! som vanligt . och ångest har jag så det står härliga till . skulle ha skrivit klart mitt religions uppsats ! men nu har jag iallfall fått låna böcker av mamma marie , vilket är asbra (: så nu ska jag nog banne sätta mig och kika igenom dom!
känns lite surt att den ska vara inlämnad imorn :O jag har inte ens börjat!

helvete . Så här dåligt har aldrig Sofia varit i skolan , någonsin!

utfryst .

hejni .
sitter framför brasan som för tillfället inte ens är någon brasa ! det är svart och det är himla kallt ... men det långt till veden just nu!
var på statoil för en stund sen, så himla sugen på en toast med ost och skinka och varm oboy ! vore helt perfekt för mitt kalla hus . men tro på fan, dom har inte ens toastmackor liksom :O vilka nollor ! jag funderar starkt på att åka till hudik , det är ju tur att saaaaaaaasa är på om jag skulle behöva sällskap in i natten xD maha ! snällt av honom tycker jag isf ^

fan , dags för en brasa! får fundera på det där över toasten, kanske att det blir lite nudlar ist xD varmt o skönt! dock inge gott till oboy .. men jag har ju cola?
- dilemma !

Mrs. Lonley .

hejni.
sitter hemma i min familjs soffa , helt ensam ! kom hem från sthlm för en stund sen, inte kul ! det var 16 grader varmt i huset och utan mat . så nu har jag nödhandlat typ nudlar och riskakor tills imorgon! och eldar gör jag för fullt, men som vanligt så funkar det fan aldrig .. blir så jävla förbannad !

well, på med tjocksockorna och filten med en varm nudeltallrik i knät så blir det lite varmare iaf . funkar bra!
någonting som inte funkar bra är att skolan börjar på onsdag, dock ska jag dansa veckan ut typ :D vi ska dansa med Lotta som ska lära oss en koreografi ^ wooonderful . fast nu när jag tänker efter ska det faktiskt bli ganska skönt .. träffa klassisarna och anne typ ! om hon kommer tillbaka nu efter jul förstås. nåväl, dansa dansa dansa! fan, det är inte alls långt kvar till våran produktion. jag är himla nervös .

men mitt lov har varit GRYMT ! 5 dagar i vemdalen och 3 i sthlm , loveit !
dock har jag bara varit nykter  2 dagar av den här veckan ^ men va fan . är man ung så ska man väl prova på lite xD det händer ju inte ofta  . haha, blev utgång med natalie, emelie och sanna igår också! jag och natalie tog pubarna med storm, och vakterna liksom älskade oss så vi kom in överallt ! asbra . när man väl blivit 18 så är det liksom typ 20-23 års gräns över typ heeeeeeeeeela sthlm, va fan är de för påhitt liksom ? hehe . men det påverkade inte oss igår dock (:
"hon känner vakten" .. - en mkt bra replik som funkar i sthlm innerstad en lördag natt.

ne, kanske dags för min efterlängtade dusch! varit kiss och duschnödig sen jag klev på bussen i sthlm .
- iinte kul , intee kuul ! *härmar wow-jocke* .
ja, det blir nog en del björn och någon riskaka innan läggdags ! imorn ska jag luncha med Maja och köpa en present åt en ett åring? vad fan ska man ge då liksom .....

' Och det här är vad alla har sagt om dig
Håll dig borta från honom han kommer att såra dig
Det här är vad alla har varnat mig, hej;
Du är så bräcklig det kommer att krossa dig
Det här är vad alla har sagt om mig;
Håll dig borta från elden, gå inte ute, bär alltid mössa,
klä in dig i wellpap, för du kommer skadas, ge dig aldrig hän
Du har så veka leder, du kommer skrapa dina knän '
höras, eller icke höras .. det är frågan!

RSS 2.0