jag är på väg..

hejni.
jag känner att jag har ett liv, och mitt liv känns för tillfället väldigt bra. Jag är på väg och jag har mål att nå! sitter hemma nu och lyssnar på winnerbäck, det är ju en hemskt fin man måste jag säga. Mitt hus är tomt, det är bara jag och katterna.. men imorn lämnar jag dom. Imorn bär det av till gävle efter att jag stängt på Condis! sedan tidigt på fredag morgon tar jag tåget till sthlm och Natalie :D och där 98% av min familj befinner sig. Det var meningen att jag skulla ta en weekend till Sundsvall och Anna först, men sen krockade det med Natalie inflyttnigsfest som jag lovat att befinna mig på, plus att det här liksom var enda helgen som passade båda två. det ska bli hemskt trevligt, på något vis har jag hemskt stor förhoppningar (: bra eller dåligt? det visar sig. skönt ska det bli hur som helst, det var ju hemskt längesen som jag var ledig en heel helg. ja, så dit är jag påväg! mot sthlm.

Jag och Natalie ska planera våra resa som vi ska göra i slutet av sommaren, förmodligen blir det en resa till NY. kan vara bra så att jag får en liten försmak över vad om komma skall. Vi har ju lovat varandra, för hundra år sen.. eller iallafall sen typ i början av 2 tusentalet att vi ska göra en resa till NY med varandra, vårt mål var att resan skulle ske 2010. så hösten 09 vore ju det ultimata?! (: vi är på väg.

sedan läste jag just ett mail, det stod att min au pair ansökan har blivit godkänd i London och att familjer kan höra av sig till mig. shit!  fatta o förstå, om 2-3 månader kanske jag sitter på andra sidan jordklotet, en heeelt annan kontinent. fattar vad långt det är! undra hur många mil det är? det måste ju gå att googla... ah, USA! jag är på väg.

startade dagen på gymmet, vilket är en himla bra start tycker jag! plus att jag avslutade kvällen där efter jobbet häromkvällen. det var ju ännu bättre! jag är på väg, jag har ett mål.

min väg att gå just för stunden är till sängen, men när man jobbar mesta tiden av veckorna så måste man ju ta vara på tiden!? och då blir det ju på nätterna.. men nu är det nog! natt mina vänner, ovänner och bekanta!

' Känner du hur längtan tar
Hur du sträcker dig och stretar
Bakom varje hög av sand
Finns guld för den som letar
För den som letar

Minns du morgonljus eller svärta
Ser du lampan slocknad eller tänd?
Minns du hennes brinnande hjärta
Blev du värmd då eller blev du bränd?

Att komma hem är som att resa i tiden
Du känner samma känslor igen
Den där kvalmiga, väntande friden
Och samma kärlek och vemod igen'
jag saknar det, att vi hörs.

samma visa.

hejni.
då var man här igen..  inget att göra! andra jobbar och jag måste vänta tills imorn innan jag också har ett liv. jag vill gå ut ikväll, jag är aspepp! men vad hände med mig och alla vänner känner jag :P jag är en ensam varg. haha! eller bara mobbad och inte omtyckt. det beror ju kanske på hur man ser på det hela och vem man frågar!

nåväl. jag är hungrig, jag vill att mamma ska komma hem med min mat nu så jag blir glad igen...
JAG VILL HA TREVLIGT IKVÄLL.

hujeda mig.

hejni.
jag kan inte förstå mig på alla dessa människor som går runt och trampar hemma, ligger i soffan och inte gör en skvatt! tjänar inga egna pengar eller ens försöker att bli något. Nu har jag liksom varit ledig ända sen i lördags och kommer inte att jobba förän kommande lördag.. ledig en vecka alltså! och jag klättrar på väggarna. Jag kan alltså inte förstå mig på dessa människor som inte gör någonting alls och nu snackar vi liksom veckor, månader... ÅR!!! hur gör man? vill man inte vara nånting? har man ingen dröm om att arbeta med något eller tjäna pengar så att man kanske kan nå sitt mål, typ en utlandsresa eller nå? ne, jag får spunk. istället sitter så jäkla många människor hemma och lever på bidrag. fuckit! man är inte värd en enda krona om man inte ens försöker göra nånting med sitt liv.. speciellt inte när det är dom som kämpar och försöker som dessa soffpotatisar lever på! dom är tjuvar och tar skattepengarna. ursch! vad jävla less jag blir på människor som inte ens försöker, som inte tar chansen. För chanser får dom, hur många som helst... ne, låt dom frysa och bo i en lada ute i skogen, leva på bark och svampar! varsågod och smaklig måltid, ät flugsvamp för dom är giftiga!

det är så himla tråkigt att vara hemma, framför allt när alla andra jobbar! och ännu värre blir det när man är sjuk att man inte kan jobba sina pass som man ska. fy! jag ska aldrig mer vara sjuk, det är en sak som är säker.

jag-saknar-listan

Det jag saknar MEST av allt just NU är:

 • kvällsmyset på barista flera dagar i veckan uppe i Sundsvall med några utav de bästa människorna i mitt liv.
 • min lägenhet som jag hade i Timrå, Söbba C.
 • mina, Fridas och Dennis små trippar, maxbesök och filmkvällar.
 • att kunna säga "jag behöver en ny tröja, kan vi åka in till birsta en sväng Frida?!"
 • EStraden, Malin, Åsa & Anne.
 • att dansa varje dag.
 • att bo tsms med Frida.
 • att vaaarje vecka klaga på hur dryg vägen upp till Sundsvall är!
 • gång på gång slå tidsrekord Ljusdal-Timrå, Timrå-Ljusdal.


  plötsligt inser jag hur mkt allt där uppe betyder.hatar dagen efter...

hejni.
jag jobbar och står i vanligtvist.. men nu har jag haft semester i två dagar :) vilket jag hade förra vecka också, så drog jag med mig Emma ner till sthlm! helt underbart. vi gjorde en lite roadtrip på två dagar! det hanns med en del iaf, Grönan, staden och massa mys ute vid vagnen! träffade Natalie och lite släkt (: vi hade det himla trevligt iallafall.. vi åkte INSANE på grönan, sjukt rolig! plus att jag åkte uppskjutet för första  gången också, den som jag gruvat mig så himla mkt över VARJE gång jag varit där, men guuud så skön den var! sög lite i magen men annars var det en karusell som man riktig kunde slappna av i. me like!

nog, igår så hade jag och Emma en mysig kväll! vi bokade bord på Järnvägs där vi frossade i oss massa räääkor och drack lite cider! visst är det väl riktigt många vuxen poäng när man drick till maten, bara för gott ?! haha. nåväl, sedan satt vi oss hemma hos Emma och prata, kollade på lustiga män som klättrar upp för stuprännor (till högsta våningen på ett tre våningshus) och drack lite bärs! fortsatte sedan mot stadens (: en himla trevlig och liksom vuxen kväll. MASSOR av poäng till mig!

kanske att jag ska lägga mig ute och dö en stund, läsa en bok och så! jag tar mig ju ingenstas iallafall, det är det värsta med dagen efter.. när jag inte ligger bakis och spyr hela dagen! det är ju förstås det värsta.

tack och hej.

RSS 2.0