det är ett stort liv.

hejni.
det är strålande väder ute och här sitter jag.. det är ju lite pinsamt! men så här är det, att igår när det var vamt och skönt la jag mig ute i poolen och flöt! men insåg att jag behövde en annan madrass och precis när den andra madrassen var uppblåst så började det att regna. så jag tror inte på det här med sol och värme xD heh! eller så beror det bara på att jag inte orkar sminka om mig om jobbet skulle ringa....

jobb, det är precis vad jag har det! har jobbat hela helgen oså. jag är alltså ingen sån där människa som hänger på arbetsförmedlingen ;) hehe! inte än iallafall. Men det kanske kommer det också.. mest troligt! men jag har en lite undran, räknas aupair jobb som ett jobb?! ett sånt där riktigt alltså. Hur som helst blev jag just klar med ansökan! klagar dom nu, så skiter jag i den här skiten. guuud, vad dom ska krångla och ha sig! då tappar jag lusten och liksom bojkottar allt. Men om dom inte ha nå att klaga på så ska ansökan skickas till London för att godkännas och SEN kan familjerna börja höra av sig. Satan i gatan vad nervös jag är!  den enda som verkligen är riktigt nöjd över att jag ska åka är min kära bror, som typ mest av allt vill åka till USA och kolla på massa bilar och race osv. "då kan jag hälsa på dig", juste! mig och mig.. ^^, själv har jag ju just insett att jag inte kommer att få se bebisen förän den typ fyller ett år?!?!?! hallå... det går inte. Bebisen kommer inte att veta vem jag är. stackars! jag vill ju se bebis.

nåväl. kanske att man ska lägga sig där ute trots allt? faast, solen tar ju kanske ingenting nu? :P klockan är ju tre.


' Solen går upp över kåk och gränd
Våren är ung och oanvänd
Sången ekar från himmelen sänd
Det är ett stort liv

Min ungdom kommer aldrig igen
Jag har så mycket förstånd att förlora än
Så jag lovar dig inget, min käraste vän
Det är ett kort liv '


WOOOHOO!

IMORN, ELLER OM FEM MINUTER ÄR DET DEN DAGEN SOM JAG TAR STUDENTEN!!!!!!
helt sjukt otroligt jävla overkligen. Inatt är sista natten i lägenheten, den här gången var det sista gången som jag och Frida åkte vägen upp hit tillsammans och kankse sista gången som jag och frida slinker in på MAX-driven.. det är på rikitgt hörrni! helt sjukt.

' Hej, tjo och klackarna i taket!
Nu visar vi helt naket hur modiga vi är.
Inga ord kan bli för stora, vad har jag att förlora?
Så är det med det!

Alla rus i stora famnen och skeppet söker hamnen
och vänskapen är varm.
Livets gåtor blir så uppenbara och dem kan jag förklara
när du vilar på min arm. '
det är över nu, på riktigt,

hejni!
jag bjuder på ett utropstecken idag. Sitter i lägenheten nu... jag har packat ner det nästan absolut sista som finns i skåpen och lådorna. Gardinerna är nere, mattan är ihoprullad, tavlorna står på golvet och lamporna är nerlagda i lådan. Inatt är det alltså nästsista natten som jag tillbringar i den här lägenheten. Det känns SJUKT overkligen! jag har nog inte fattat att jag ska flytta hem och inte träffa alla mina underbara klasskompisar varje dag igen. aldrig aldrig aldrig mer! tänk om det här är sista dagarna i mitt liv som jag kanske träffar någon i klassen? utan att jag vet om det.. det är en sjuk värld jag lever i! jag fattar ingenting, det är helt overkligen. jag ska ta studenten hörrni... om TRE dagar!

Vi har varit hos fröken Anne idag och grillat och myst. det var himla trevligt! alla dansare var där utom Malin. jag finner inga ord.... på torsdag hörrni, på torsdag! då är det klart, över, aldrig mer!


RSS 2.0