Sen en tid tillbaka har jag varit trött Fö...

Sen en tid tillbaka har jag varit trött Försökt att vara allt på samma gång Så mycket man kan göra och borde och vill Mitt i allt så ska man räcka till Sen en tid tillbaka har jag varit tom Och försökt att hitta spår som leder rätt Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan Och mitt i allt så ska man vara sann Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort Sen en tid tillbaka har jag varit tyst Och försökt att känna efter hur det känns Ja man gör som alla andra och försöker att bli van Men jag har tröttnat på att vara likadan Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag Och försökt att vara nån till lags Ja man kämpar för en plats som passar både här och där Och snart har man glömt vem man är Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär Och insett att jag måste börja om Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där Men snart ska jag hitta den jag är Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort


Torsdag, en ovanlig torsdag. Det är inte a...

img_9351 (MMS)

Torsdag, en ovanlig torsdag. Det är inte alla torsdagar man lägger sig ensam i nattens mörker! Jädra tråkigt :( Micke måste jobba, men tror han kommer hem imorn iallafall. Vore mys! Annars. Två lediga dagar o dom har jag nog mestadels tillbringat på Condis ändå :p haha. Snusat på Lowa idag oxå <3 bästa! God natt


Finaste Clara är ett år nu :) stortjej!

img_6130 (MMS)

Finaste Clara är ett år nu :) stortjej!


Fredrik o jag brukar sitta vid samma bord....

img_1649 (MMS)

Fredrik o jag brukar sitta vid samma bord. Han hämtar min sallad o kaffe! Vi äter vår lunch sen springer han ut för en cigg.. Fredrik o jag!


Jobbar o står i. Eller? Sitter i soffan o ...

img_7443 (MMS)

Jobbar o står i. Eller? Sitter i soffan o tittar på så mycket bättre, det är väl att stå i det? ;p


Har ni tänkt på en sak?? Att vi aldrig har...

Har ni tänkt på en sak?? Att vi aldrig har sett på oss själva utifrån o att vi aldrig någonsin kan görat. Är inte det lite störande?? Att vi aldrig kan se oss själva i det ljus som många andra gör... Utan bara genom en spegel med konstgjort ljus typ. För hur många har ett bra dagsljus vid badrumsspegeln? Haha. Ja, det är vad jag tänker på idag :p rätt störande faktiskt... Att jag inte kan se mig själv ur andras ögon o så.. Eller ja, med mina ögon.


Lilltjejen gillar jul o att fika är hennes...

img_1214 (MMS)

Lilltjejen gillar jul o att fika är hennes specialitet, klart man ställer upp :)


Låt mig presentera min vän Frida hamrebjörk!

Låt mig presentera min vän Frida hamrebjörk!


Skriver efter att mina svägerskors uttalat...

Skriver efter att mina svägerskors uttalat sig om "din blogg då, är den död eller?!". Och ja, det har den varit! Bra nog. Hur det än är så är det torsdag, jag älskar torsdagar. Speciellt om man är ledig heela dagen :) idag ska jag på bolaget, blir tredje gången sen jag fyllde år i oktober! Det är väl många vuxenpoäng att inte man varit där mer eller?! Har bara handlat åt mig själv EN gång btw. På fredag blir det fest o förmodligen utgång, kommer jag ens ihåg sist jag var ut? Kanske 15 oktober. Jag har gått i pension! God morgon iallafall, o hejdå.


RSS 2.0