back in the days.

ögon. man skulle kunna säga att mina ögon känns, dom gör ont. jag blev hemma idag också, typiskt! jag kände hur det började bli konstigt i kroppen igen och kände en släng av illamående igårkväll. lika så imorse när jag vaknade, jag mådde illa.. det fick ju bara inte hända, men det gjorde det. så jag kröp ner under täcket igen och somnade till sura hockeykommentatorer. like bra, för vi fick ju stryk.

jag känner för att skapa lite drama. jag har så många påhopp som jag skulle vilja vräka ur mig! men ännu har jag inte rätten att göra det, så jag får hålla det inom mig ett tag. men jag räknar ju med att det snart smäller, att det liksom håller på att byggas upp nånting här som när som helst smäller till och täpper till! blir kul. jag är sugen på some draaama! nåväl. det är ju egentligen bara åsikter, så om jag skulle vilja tycka till borde jag ju få kunna göra det? fast det är väl kanske onödigt. det kanske drabbar någon annan.. men mest är det för att testa lite gränser och argument. jag har ju inget med saken att göra, så jag lämnar det. okej. bra.

well. ännu en till hemmadag, det gör mig inte lycklig. finns inga som är sociala med mig, så himla tråkigt! det var bättre förr. det hade varit skoj att åka tillbaka några år i tiden, vi snackar alltså massor utav år. jag skulle vilja vara ung o dum igen! det var så himla härligt. jupp. back in the days! haha. fast, när jag tänker tillbaka på dessa år så undrar man ju hur man lyckades komma undan med detta beteende? men det är väl bra att jag gjorde av mig då och slipper ta det här nu i mitt liv som andra kanske måste göra. men det vore nice! fick ett mms av André nyss, en bild på mig o Emma.. där kan vi snacka back in the days! mohahah. rastafari-Emma o fjortis-Soffan. vilken duo!

adjö.

bildregn!

hon fiser på den här bilden.....

mina bilder.

äntligen! nu är jag klar i rummet.. hoppade just till min säng i väntan på att golvet ska torka. nu borde bannemig allt äckel kräksgrejer vara borta. sådetså! bäddade rent i sängen, underbart. jag tror jag tog ett påslakan som jag inte använt sen jag bodde i Timrå. som en vägg slog en doft mig i ansiktet, det var sköljmedlet som vi (= jag och Frida) hade där uppe.. tror ni att jag kommer sova gott i natt eller?! ooooohja, helt otroligt. kommer säkert sova som en gudinna! doften sitter fortfarande kvar i händerna. hrm, det går rysningar genom kroppen. vilket bra tid, vilken jävla bra tid! och tänk, jag fick vänner för livet. vänner som kommer ifrån Sundsvall/Timrå. tänka sig va? det trodde man inte... och dessutom har jag inte riktigt tänkt på det viset riktigt. en ljuvlig doft. en ljuvlig tid. jag vill tillbaka. jag funderar på om man kanske ska söka sig ett jobb där uppe och bo. bo i Sundsvall. Anna ska ju flytta hem igen, lyllo mig isf. jag får bilder där hon bor i min soffa i min lägenhet som jag ska ha i stan eller på söder. jag skulle aldrig bli kvitt kvinnan! hahah. en bra bild. men jag fortsätter att sitta här i min säng i Ljusdal och luktar på mina väldoftande sköljmedelfingrar och ser bilder i mitt huvud. väldoftande bilder.

undra när, hur, om man ska ta tag i sitt liv? undra vad det är för liv jag vill leva egentligen. just nu, i det här ögonblicket skulle jag vilja sitta i min lila soffa i mitt fina vardagsrum som finns nånstans på Sundsvalls gator. jag stannar kvar där en stund! en liten liten stund. - ojdå, nu plingar Issa på dörren.. jag tvingar Anna att öppna min stora vita dörr ut till trapphuset där Issa står.....

stannar kvar i dom bilderna en liten stund till... adjö gott folk!


frooooozen

I will survive! jag överlevde. än är det inte 100 % bra, men mycket bättre än igår. dock. har jag himla ont i ryggen idag, kan ha nånting att göra med att jag låg i sängen heela dagen igår. det är ju förjävligt! men jag orkade verkligen inte resa mig upp. ont överallt o feber o grejer... det var knappt att jag orkade lägga mig i duschen, men när jag väl var där var det inga problem. sov som en gudinna!

idag då, borde kanske städa bort alla magsjukebaskilusker ur huset. men vart ska jag hitta den orken hade jag tänkt mig? men ah. mamma sa att det var kallt ute så det passar väl perfekt att frya ihjäl alla som grott in sig i sängkläderna. så jag ska nog allt bädda om i sängen iallafall. borde egentligen städa ur allting o överallt i mitt rum också. men jag har så himla mycket kläder o grejer på ett för litet utrymme. har inga bra förvaringsgrejer, ikea?!

hur jag än vrider och vänder på det så hamnar mina tankar på IKEA, borde jag inte få åka dit snart? en hel dag. o handla, borde jag inte få en anställning? tänk om dom väljer eller inser att jag inte kan bli anställd. guuuuud, då har jag kastat 2 jävla månader i sjön. ursch! men då hoppas jag att det hamnar på botten i sjön så jag slipper tänka på't. jag skulle nog bli ganska arg faktiskt....

nåväl. det är väl dags att stoppa i motovärmaren i bmwn och kasta ut sängkläderna! adjö.

att lägga en pizza...?

kom just ur duschen. insåg plötsligt att det var dags! men jag sparade en massa varmvatten ifall att jag blir sjuk i natt, allt i förebyggande syfte. dusch är ju ett måste om jag blir kräkis!

annars. ligger jag i sängen, jag skulle ha varit på pace.. men jag vågade inte riktigt ifall att, ni vet vad. vet inte om det faktiskt är en giltig förklaring eller om det bara är en helt oskyldig bortförklaring. men jag skulle inte vilja att det sprang massa folk med magsjuka i sig. omedvetet, men ändå! så det är nog en bra anledning. känner att jag måste ringa elin nå, så jag får någon som är på språng o jag tycker nog att vi puschar varandra bra. jag har bara några ord att säga. det är dags nu, på riktigt. jag skäms, jag hatar det här. jag måste ha pengar och det är inte till en shoppingdag på IKEA.

sover själv. det är så himla tråkigt! men egentligen kan jag inte ens förstå hur det kan vara tråkigt, eller vad det är för skillnad på att sova själv o inte. man sover ju bara? det är ju inte direkt så att man märker av den man sover med, när man sover. men det kanske är det som är grejen. nu är det så himla jobbigt för jag slänger benen i luften, in i väggen o armen hamnar utanför sängen o ja.. ni vet, där det normalt ligger en micke och stoppar upp alla dessa händelser och tar smällarna. jag kan ju förstå varför han har sömnproblem liksom... varför han är trött hela dagarna alltså! :P hahah. nåväl. nu ska jag nog ta o försöka sova lite... jag tror att jag skulle klara av att sova ända till imorgonbitti nu. jag hoppas på en bra natt. med trevliga drömmar och icke några spyor.

nu fick spyor mig att tänka på pizza.. och när jag tänker på pizza så kommer jag att tänkta på Vs pizzor! i Annas trädgård en sommar kväll med massa god pizzasallad som är hemmagjord. som är morveto/bölin gjord.. dä vorä nårä! det värsta är att jag bara ätit denna utsökta pizza en gång i mitt liv. skandal! o sen där goda geggamojjan som var på.. sen skulle jag kunna äta en form med Pasta alforno också (undra vart jag gjorde av receptet?!?!). jag antar att jag drömmer om mat "i fall att" också.

god natt. nu ska jag fortsätta att drömma om den utsökta lasagnen som jag åt hos familjen i julas också! (jag tycker inte ens om lasagne i vanliga fall) och fokkakkan (dom uttalar det ju så bra eftersom att dom kan italienska, men det kan inte jag. så jag har satt min svenska prägel på det hela, men det låter ungefär så som jag stavat... eller så inte!?!?! höh) PUSS!

kräket (nej, inte du micke ;P)

så här smittar det:

  • via direkt eller indirekt kontakt med smittade personer (även kräkningar kan smitta)
  • via dricksvatten, via råa skaldjur eller grönsaker som förorenats med avloppsvatten
  • via livsmedel som hanterats och förorenats av en person som är eller nyligen har varit sjuk. Livsmedlet utgör i detta fall en transportör av smittämnet.

Viruset har vid utbrott visat sig vara synnerligen smittsamt. Smittade personer kan vanligen sprida smitta upp till två dygn, ibland längre, efter symtomfrihet. Långtidsbärare av norovirus är känt.

Inkubationstiden är 12–48 timmar.


jahapp. mamma lagade ju mina stuvade mackaroner, så det är nog kört! OM jag inte är den där femtedelen som är imun. vad tror du?

adjö.


den nya pesten är in da hoooouse!

bubbelibubbel. Jupp.. det där bajset vi snackade om i tidigare inlägg, man skulle kunna säga att det har blivit mammas verklighet. Nu mer ligger hon och spyr i en hink! som jag längtas till att jag får börja, äntligen liksom. eller? nu är det så här.. att jag undrar som så, nu när alla i min närhet har/haft kroppen full av spy-baskilusker. borde jag stanna hemma imorn då? om jag inte har börjat menar jag. det är ju så himla konstigt det här, jag tror att jag måste googla mig till hur detta smittar. Jag menar, i torsdags spydde Joel som en gris.. jag var där, heeeela långa dagen! i lördags började maja att spy, jag har umgåtts med kvinna heeela långa helgen. I lördags var Mamma och Pappa o hälsade på Micke o Eva, där Alma hade spytt ner sig.

idag, börjar mamma att spy. innan mig?! jag träffade ju faktiskt joel först... konstigt va?! varför har inte jag blivit slagen av denna spya? det var ju ändå 5 dagar sen. för mamma o maja tog det vara drygt 2 dagar innan dom satte igång. nu är det nog visserligen oundvikligt när morsis ligger här o skriker i hinken. men ja, har jag ett super imunförsvar eller vill Gud bara straffa mig och låta mig vänta hur länge som helst?! nåväl. nu väntar jag vidare... det här kanske är lugnet före stormen. jag känner kanske hur det bubblar i magen (som för övrigt kan ha nånting med att göra med att jag ätit massa gägg idag). eller? kanske det är spyan o bajset som känner att det vill ut. ah, dom som känner mig vet ju hur mycket jag avskyr att vänta... men den som väntar på nånting..... hur vare nu igen? - väntar på nånting gott? (!!)

well. idag var en döööööööööd dag på jobbet! jag kan inte förståååå (läs med en viss ironi i läsar-i-huvudet-rösten) hur alla människor bara vill slänga luren i väggen när jag ringer. jag är ju bara som vilken telefonförsäljare som helst ;) haha! - underbar alltså.

ne, nu ska jag googla. återkommer med svaret som smittan!
PUSS o hej så länge.
- skulle bara vilja tillägga att Mikael också blivit dålig, före mig!

gissa bajset!

idag var jag sugen på bio, så jag drog med mig morsis på "snabba pengar". den var bra, faktiskt. den har ju fått himla blandad kritik o så, men jag ger den bra.. mest för att Joel är med! snöggot him self skulle man kunna säga. annars... helgen har varit kort, som vanligt. i fredags åt jag god middag som jag själv lagat (iallafall potatisgratängen). sedan stängde jag in mig på mitt rum o började poppa musik! högt, som om inte mamma eller pappa vore hemma och det.. det ni, det gjorde mig gott! jag blev taggad som få o med all denna braiga energi åkte jag mot Järvsö. kilar uppför trappan hos maja o joel och möts av en himla trevlig syn: där i soffan sitter maja med ett glas vitt! PRECIS VAD JAG BEHÖVDE. vi korkade upp med vin-slatten och begav oss på Conkan (vad annars?) och började beställa in drinkar som om vi var gjorda av pengar.. eller som om JAG var gjord av pengar, för jag fick ju för mig att bjuda maja på allt. det var ju väldigt snällt av mig! men det jämnar väl ut sig under de kommande 10 åren, I guess. nåväl.. det var sköj! Amanda och Erika joinade oss också, nyktert.

vi skulle på fest, men värden däckade! ni får en gissning på vem värden var!? men jag kan ju ge er en ledtråd: det är en han. hans namn börjar på A och slutar på ndré. så ingen fest it was! istället fick jag en fin inbjudan av sängen, så jag tog mig hem istället. men innan jag burrade ner mig i sängen så hade jag efterfest med min kärlek fejjan (vad annars?).. efterfesten var grym! det ska gudarna veta. men efter sådär 2-3 timmar började jag bli trött o pussade facebook godnatt, lyckades slita mig efter mitt tredje försök. - här vill jag att ni alla ska ha uppmärksammat att jag ICKE sovit i duschen!!! och jag gjorde det inte ens. dock, la jag mig med en smula ångest över hur otroligt skönt det hade varit. men är man full så är det ganska lätt att somna med hjärnan full av beskymmer! skönt.

på lördagen jobbade jag kväll. nu ligger jag i sängen och väntar på smällen, då hela min omgivning har insjuknat i den fruktande magsjukan! alla klagar, själv ser jag ljuset.... jippi! 3 kilo lättare utan någon större ansträngning. hah!

ne, nu ballar jag ur och skriver på tok för mycket om massa blaj! ett helt inlägg fyllt av bajs.. bajs, snart kanske det smäller till i magen och det där bajset blir verklighet. vem vet? snyggt rim fick jag till också. just, god natt.


Anna a la skype

annapanna!
jag pratar med AnnaMo på skype..
så här ser hon ut idag! fin va?

 


nej, nej, NEJ!

jag hade rätt.

nu då? hur ska jag kunna vara stark när jag är nedbryten till små gruskorn. hur ska jag kunna vara stark när jag blivit lämnad.


jag hatar att ha rätt!!!!!!!!!!!!

jag ville mötas nånstans nere på djupet.

jag vill inte ha rätt. men ALLT tyder på det. hur och varför? hur kan man gör nå dylikt. hur gör man för att ljuga? hur kan man bygga upp detta förtroende för att sedan kasta bort det. och det räcker inte med att kasta bort det utan man trampar på det. man hoppar. man sparkar på den som ligger. man slutar aldrig sparka, utan man ser personen ligga... ligga. på backen, så jävla långt ner. i en grop. man kastar sand, man slänger över grus. man kippar efter andan. man kvävs. man kan inte längre andas. det är bara ett liten litet hål av ljuset kvar, som ger en syre. när jag ser att du ringer, försöker jag att hålla kvar. hålla kvar i alla löftena jag lovat. när det är över, faller jag tillbaks dit du vill. när inte broarna finns till. jag har ingen bro att gå på.  

hur ska jag ta mig härifrån? hur ska jag lära mig att stå på egna ben. när jag kunnat gått tätt intill dig i dina fotspår. i din stig. i ditt led. bakom dig. tätt, tätt, tätt. jag har känt mig trygg. jag har gömt mig bakom dig. du har fått mig precis dit du vill. min trygghet har varit att vara som det, det. det är ingenting. det är en figur, en figur med en fitta. en fitta som knappt duger. en kropp. ett sinne. jag trodde, jag tror, jag har inte släppt det än. jag tror det ska vara såhär. det här är min verklighet. min verkligen, som helt plötsligt är min värsta marddröm. kallsvettig. anfådd. rädd. liten. jag går bredvid, men halkar efter. den här platsen är någon annans. jag måste hitta ut.

jag hoppas jag har fel. jag hoppas att det är en marddröm, som får ett slut. att jag kan vakna. jag orkar inte springa mer, försöker visa dig med blicken. men det är inte mig du ser. jag har försökt att ge dig hela skulden. men jag vet att det innerst inne är min. det är inte mig du ser. om du undrar vad jag tänker på. jag håller hårt. jag vill krypa tätt intill dig. som om allt skulle försvinna då. vi talar aldrig högt om våran framtid, om det vi har. min drömmar finns snart inte kvar.

- jag har försökt visa dig med blicken. men det är inte mig du ser. jag går bredvid, men halkar efter. jag orkar inte springa mer. jag måste hitta min bro. jag måste hitta ut. jag måste gräva mig fram. när allting äntligen är över. har jag funnit min plats. min plats hos mig själv.

länge leve Anja

jag tror gud är med mig. jag vill det. mer än allt annat. nu är det anjas åk så det är paus i skrivandet.........ja, det fick ju åt helvete. fy fan, krascha i 100 km/h efter 60 meter i luften. jävlar Anja! det var vår silvermedalj det.. ursch vad illa det såg ut! men hon är duktigt, vår Anja Persson. puss på henne! hon var påväg mot nånting stort, undra hur det blir nu.

nåväl. jag hoppas gud är med mig. jag vill inte, jag orkar inte en gång till.


må gud vara med mig....

god kväll.
jobbat idag. efter jobbet var jag upp på IP och tittade på Billys bandyträning... vilken super faster som står där o fryser! haha.

nåväl. nu ber jag till gud och hoppas. snälla....

det är sagan om en fantasi.

det är en mystiskt kropp jag lever i. Nu har min handled gått o bestämt sig för att den inte vill fungera som den ska göra heller... det gör ONT! kan inte vrida den, knappt så man kan styra bilen. den gluckar lite som den vill, som om nånting kilar fast sig i nånting annat i den. och dum som jag är så måste jag ju "undersöka" saken och tänjer o trycker o har mig bara för att hitta ställningen där det inte gör ont. så här sitter jag, skrattar mitt det-gör-ont-skratt samtidigt som I got tears in my eyes. sattsäga!

var på jobbet idag. vad ska man säga? att ha praktik i mer än en månad är på tok för lång tid... man skulle väl kunna säga att man sitter där och känner att man lika gärna kan skita i att lyfta mer för man får ändå inte betalt :P - jag är utnyttjad! haha. nåväl, förhoppningsvis knackar Anna snart på min axel och ber mig skriva på anställningspappren. Om inte annat så kanske hon knackar på min axel för att säga, nu är det slut. och jag börjar fantisera om hur hon börjar dansa o sjunga "det är ööööver nuuu, men jag kooommer ihååg alla daagaaar meeed dig. dooom ääär öööveeer nuu!!". och där satt jag punkt för min fantasi. det hade varit skoj att ha praktik på sport-ringen...... haha!

guuud, jag orkar inte med mig själv :P jag måste vara den mest veliga människa som stått i ett par skor. man skulle kunna döpa om mig, till Sofia veligatjejen Gustafsson. - det är ju nästan finare än Veronica!

men med ett stort leende hälsar jag måndagen varmt välkommen tillsammans med dess vänner (tisdag, onsdag, torsdag och sist men inte minst... FREDAG). jag ser redan fram emot min jobbhelg fylld med betalda arbetstimmar! hahah..

nu, säger jag tack o god natt. på med böxan!kvällen.

nu är det kväll. kom hem från jobbet för en liten stund sen! jag klarade ett pass iallfall och skoj var det. men det kankse blir så när man inte träffat folk på ett par dagar :P det var skit kul och det gick kanoners. mkt folk var det också..

nu ska jag prata. god natt

där ute finns en värld med långa nätter.

nu vet jag varför jag aldrig blir riktigt sjuk. jag klarar inte av det. att bara ligga en hel dag och glo på gammel-tv och grumla över livet. för det är ju liksom det som ploppar fram, bara sådär. som sagt, jag är vet inte hur jag ska göra! vad som är bäst? vad som är schysst? eller vad som är minst oschysst? vad som är rätt emot mig? emot dom? moral? lojal? bra? eller bara himla dåligt beteende. hrm.. Marie kanske kommer med några bra kommentarer sen. hon är ju lärare, hon borde kunna lära mig lite vätt! hahaha.

fredag. jag har alltså gått från sängen o till soffan, från soffan till duschen, duschen till soffan.. ja ni fattar? inte mkt alls. inte kul. jag skulle vilja springa lite på bandet och åka lite skidor! vore kul. skulle alltså vilja hänga lite på Pace som den coola tjej jag egentligen är! men ne, det får blir när jag orkar ta mig upp för trapporna från omklädningsrummen till konditionsavdelningen igen.

annars. jag har nog uppbokat en del av maja o joels soffa ikväll.. då äre nära till jobbet ifall att jag blir inringd och annars så är det ju en himla skön plats att vara sjuk på, då maja också är det. det blir väl mysigt.

det står korv på menyn.

äntligen. har varit sugen på korv hela veckan! och idag lyckades min mamma vara det, precis samtidigt. så ikväll blir det min bästismat.. Korvstroganoff m. qinoua. mums!

steg upp tidigt imorse trots att jag kanske inte borde ha gjort det. men fick iallafall lyssna lite på stefan och det var ju bra. Men åkte hem o hoppade bums i soffan.. där somnade jag och vaknade för ca en halvtimme sen. till detta hör att jag somnade typ nio-halv tio igår och sov ostört till klockan sju. jag brukar inte sova så tidigt! och det är väl jätte konstigt att jag fortfarande känner mig trött? visst? det är så himla jobbigt att jag aldrig blir riktigt sjuk, alltså med feber o typ död som alla andra verkar bli.. jag blir bara såhär! då är ju frågan, är man tillräckligt sjuk för att vara hemma? eller? någon sjukspecialist där ute. höh! 
 
well. jag ska väl hur som helst åka ner på byn o inhandla lite mat för kvällen! mamma slutar sex så det blir så hiiimla sent om hon ska göra det.

sen, hade jag ju tänkt mig att min såkallade pojkvän skulle vara lite snäll o go o bjussa på sig själv, men icke! han bara drog. det är ju snällt. men ack så jag bedrog mig.

god dag. hej då. adjö.

i valet o kvalet.

jag är ett enda stort snorigt berg. sen börjar det bubbla i öronen också! vilket gör mig lite skraj... låt mig slippa öroninflamation. Ska ju jobba i helgen så jag hoppas att jag kan rycka upp mig! idag höll jag på att somna i min kontorstol... i en enda blundning, sjukt. jag blev en aning rädd för mig själv!

annars är jag kluven. vet inte riktigt hur jag ska göra nu i mitt liv igen (skrääääll), blir inte riktigt förvånad. men jag vet faktiskt inte hur jag ska göra med mitt liv nu. står i valet och kvalet skulle man kunna säga! och grejen ÄR att jag inte kan vänta längre än till typ.. imorn? eller hur länge måste jag vänta om jag inte gör det nu? det vet man inte.

jag måste fundera lite mer tror jag... i någon timme! ska kanske rådgöra lite med mamma också. vågar jag ta konflikten? vågar jag se minerna? ja, nej, ja , nej, ja , nej..... nej? ja? well. kanske ska ta mig en funderare över det här med en dusch också. underbart! speciellt om man är lite krasslig.

puss hej.

-
jag blev stoppad av polisen idag, för första gången! (dom stod på ett jätte konstigt ställe.. vid första nedfarten i ämbarboområdet, alltså de röda husen. nedanför gamla affären) han tyckte att mitt körkort såg nytt ut (: fint. första gången som en polisman tog i det, en himla söt polisman var det också. jag är cool och jag körde inte rattfull, bra va?!

tjejen utan tummen o lillfingret.

jag insåg just att jag inte skrivit många inlägg utan att nämna emmapemma(så här kommer ett till)! okej. när ska hon fatta vinken liksom?! nog för att jag alltid tyckt att hon varit lite halvdum o knasig ibland.. men såhär kunde jag väl aldrig anaaa... ne, det är bättre hon håller sig där borta. komma här o ringa på kvällarna o brusa upp mig. jo jag tackar ja, är det tacken det?

inte nog med att det var som att förlora både tummen o lillfingret... nu ska hon ta hela handen också med att komma här o komma. tror bestämt att jag ska ta en semester sådär i okt-nov nångång, då ska hon få känna på halshuggning! inte ska jag komma hem på ett år heller. mmm, då ska hon få smaka på egen medicin.

jag blir rädd för mig själv.. jag trodde jag var desperat och beroende av emma, det visste jag ju innan hon åkte liksom. men HALLÅ!? nu får ju någon lugna mä! på riktigt alltså.

nu, puss o natt. ni kan kalla mig tjejen utan fingrar!
- my name in fingers... no fingers!då var den här igen.. efterlängtade måndagen!

måndag. igen.. helgen blev inte som jag hade tänkt mig, till viss del! tråkigt tycker jag.. väldigt tråkigt. det blev alltså inget sundsvall, som jag hade längtat o sett fram emot det. mer än allt annat typ! ist för en helkväll med tjejerna så tillbringade jag den i färila o firade persson, dock sov jag hemma i sängen i hybo klockan tio. så man skulle kunna säga att det blev en väldigt kort och inte såå intensiv kväll! jag o maja handlade godis o chips o mumma för att sedan åka hem på varsitt håll o inte göra nånting alls... tror inte båda gjorde särskilt mycket mer än att titta på skiten innan de övre ögonfransarna liksom kilade fast sig i de nedre! och stannade där till dagen därpå. inte mig emot! skönt vare.

vaknade dock klockan sju på lördag morgon, pigg som en gris. I väntan på att maja skulle lossa på sina ögonfransar och att affärerna på Ljusdal skulle öppna, var bara några timmar kvar.. klockan tolv satt vi i färila o fika, igen. sedan kom vi efter mkt om och men ner på ljusdal där jag införskaffade lite nya kläder! väldigt skönt, nu lyckades jag liksom handla för pengar jag inte har. igen! men det är ju kul när man får packa ur påsarna o liksom titta lite extra på sakerna. jag gillar trots allt den känslan.

kvällen började med buller o brak och slutade ungefär samma lika! skaka rumpan på stadens efter att ha proppat i oss massa mat på Conkan. mums! men det var nå konstigt, för det var inte samma sak som förr... det var inte riktigt lika gott! konstig stekgrad, konstiga grönsaker, för mkt peppar, för mkt olja o salt på vitlöksbrödet. Ja, deet har väl aldrig hänt på mitt älskade Conkan!? det var nog bara en dålig dag eller så blev smaklökarna förstörda av Pees grogg. vem vet! men mätt blev jag och det där var ju bara små petitesser. nästa gång är det som vanligt igen ;) haha!

pratade nyss med emma. jag hatar emma. hon förstör min nattro. fel o bara låta mig vara. tönt unge är vad hon är! orka gråta över emma, hon kommer ändå inte hem liksom. man ska inte gråta över spilld mjölk! nån måtta får det väl fan ta o vara. lugna mä!

nu är det natten. imorn ska jag hitta några hetingar på jobbet!
god natt.

hjärnan behöver mer för att ha kul..

torsdag.
det är så otroligt långa dagar nu för tiden. jag undrar varför? orka leva ett långsamt liv? det är så himla tråkigt att inte få prata nå. det är så tråkigt att sitta själv på andra sidan den där förbannade skärmen! haha. faktiskt. det var himla trevligt när lovis satt där med mig, en vecka.


imorgon, är det fredag. då ska hela mitt liv vara ett disco.. hela den här helgen ska mitt liv vara ett disco! jag längtar nå fruktansvärt efter att få åka in i njuris imorn! behöva bromsa hårt för den där förbaskade kameran innan bommen.. ja, jag saknar till och med den! fan vad jag längtar. fan vad jag tycker om Sundsvall och alla människor. mina vänner. jag ska få äta på biteline imorn, mitt liv är räddat. jag ska få träffa mina gamla klassisar, som jag tycker så himla mycket om. gud vad jag ska må bra imorn! sundsvall är ett fredstempel. mitt. jag vill bo i sundsvall. en stund till.

annars. jag är en vilsen människa! jag lever i dagen och jag lever för att överleva dagen i hopp om en dramatisk vändpunkt (lena lind lärde mig vad det heter på teatern...). jag ler, jag ler inte, jag pratar, jag lyssnar, men oftast inte. oftast tittar jag mest ut genom fönstret utan att se nånting. jag kör bil, men jag reagerar inte riktigt på vad som händer o sker utanför vindrutan. jag bara kör, jag bara går, jag svarar med något som för det mesta alltid passar in.. men vi lever! mitt skal och jag. vi är inte ett, jag är inte en.

idag åkte jag ner på ljusdal, mitt mål var hotellgatan. mitt mål var att slå en portkod. mitt mål var att Marie skulle öppna dörren. mitt mål var att ge henne två kramar, en från mig och en från emma. mitt mål var att le och säga grattis. mitt mål försvann. mitt mål blev att gasa på igen och köra därifrån. - jag klarade mitt sista mål.
jag har sagt det förr, men jag kan inte sluta säga det.. jag saknar emma och jag vill att hon ska vara hemma (kul rim, - sooooo last year).

m, pussnatt.


måndag.

God kväll världen.
Idag är det en ny vecka! en måndag. en måndag som snart är slut, himla skönt. alltså inte långt kvar till fredag! woohoo. idag har dagen sett ut som så att jag har bytt uppdrag, jag är nu mer inte en klart utan en aktiv! kanske att jag ska leva upp till namnet också? haha. har även hittat en ny pacekompis, Elin! himla nice och idag var det riktigt roligt att träna. överträffade mig själv med att skida (maskin skidor alltså) lite :P jag är en tönt! men det var skoj. Igår var det mindre skoj, det var så himla jobbigt igår...

Imorgon ska jag förändra mitt liv. imorn är imorn, jag har inte riktigt insett att jag faktiskt ska göra det imorn.. vaknade i natt och var lite skraj. men det blir coolt! imorn alltså. om 24 timmar är det klart! wooohooo, på riktigt. jag är nervis!

ikväll är det paradise, äntligen. har väntat hur länge som helst ju! men först, dusch... jag har ju faktiskt inte hunnit med det fastän jag kom hem från gymmet för flera timmar sen. jag är fräch! men tur att jag inte har någon bredvid mig.. bara stackarns mamma då! men hon bryr sig ju inte, jag är ju hennes dotter :P haha!

dusch och puss!

RSS 2.0