if we ever meat again

himla bra låt de här.. det ska gudarna veta! den här ska jag poppa igång på spotify när jag kommer hem. Mamma slutar ju en timme senare än mig så jag kan spela höööööögt länge ;D

Micke kommer hem idag också. skönt! vi är ensamma hemma hela helgen.. ja, alltså.. ensam hemma hos mig :P
middag och mys en stund imorn och efter det ska jag braka iväg och fira Amanda. som för övrigt kom hem igår, efter att ha varit borta allt för länge. 5 veckor! ja emma. kanske du ska göra som hon?!?!?!??!?
PUSSSSSs^

skrattar ut högt.

ååh. vad äre för tönt som inte vågar stå för vad man säger? varför i hela friden lägger man sig då i om man inte vågar... komma här o spela tuff då och kalla mig dum! jo jag undrar jag. vad är det ens för mening att lägga en kommentar om man inte ens vill prata om saken. tråkigt. what's the point about living liksom....

haha! "LOL". på riktigt. vem är det som kommer här och är feg och kallar mig saker.

gud vad skrattarg jag blev nu. dags att ringa in lite stålar.. adjöken!

jag.

det är bara tomt. min säng är tom. jag är tom. tvn är svart. det är så jävla tomt utan dig.. det är så jävla tomt när du dricker flera dagar i rad. det är så jävla tomt, jag är så jävla tom. det enda som är fyllt är ögonen, massa svälld. massa blöt. massa smink i ögonen. det är tyst. det är tomt.

jag trodde aldrig att jag skulle kunna förstå mig på människor som gör saker för att slippa en annan smärta. jag trodde aldrig att jag skulle hamna där. jag trodde aldrig att det skulle hända mig. jag skulle kunna ge alla pengar jag har och mer därtill för att få känna någonting annat. för att allt bara ska vara som förra veckan, veckan innan det och veckan innan det. jag var lycklig. det var bra. vi var bra.. vi var så jävla bra! det är så jävla tungt. jag kan knappt andas. jag är ständigt orolig. jag är ständigt rädd. jag är ständigt ledsen. jag jag jag. det skiter man väl i. för nu är det bara jag. jämt? själv? jag kan inte vara själv. jag kan inte vara utan dig. jag vill inte.

panik. det gör så jävla ont.

jag vet inte vad jag ska göra. kan någon bara ta tag i mig och ruska om mig! jag orkar inte. jag är helt kaputt, så jävla trasig. jag förstår inte hur man lyckas trasas sönder på det här viset. hur tar man sig ur? jag orkar inte. jag får sån fruktansvärd panik ångest... vad fan ska jag göra. hur fan ska jag göra?

det är så jävla jobbigt. kan någon bara hjälpa mig. kan någon bara ta mig ur det. kan jag få leva ett normalt liv. kan jag få leva i den värld som brukar hända. kan jag bara få.. kan han bara fatta. kan han få hjälp. kan han sluta. kan alla bara förstå hur det är. jag orkar inte. jag vill inte. jag kan inte. hjälp.

dum och blåögd är bara förnamnet på mig. hur FAN kan jag vara så jävla dum. hur fan kan man ljuga så jävla mycket? hur fan kan man leva med sig själv. hur fan göra man?!?!? hur.


- jag gick i ett kvarter i dag. som en gång var min egna väg. allting var så enklare då. men inget kan bli vad det var.jag älskar dig så jävla mycket.
varför kan du inte bara vara normal? varför kan du bara inte vara ärligt?
varför kan du bara inte sluta dricka?
varför kan du inte förstå...


back in the days!

jobbarn.. eller bara en praktikant!(?) idag är dock en bra dag, den ska gudarna veta. för nu har jag då bevisat att jag visst kan sälja in mig hos människor. haha! fick skicka iväg två offerter idag. väldans bra eftersom jag bara fått presentera produkten för typ 3 pers. woho! tji fick alla motgångarna.

hursom. ikväll ska jag ut och äta med Sandra Hast (tro det eller ej). Efter att inte ha haft kontakt på typ 6 år så äre väl helt enkelt dags! vi var ju de bästa bästisarna förr i tiden. kan gissa att det blir himla mycket minnen som dyker upp och lite annat mumsigt! höhö... nåväl, vi ska iallafall äta kinamat, vilket var lite utav vår specialitet back in the days! har minnet ifrån att vi åt det hemma hos mig en gång... kan hända att det var typ första gången hon smakade? eller nått.. vi åt det iallafall :) haha!

ah. bara 20 minuter kvar nu! de senaste samtalen var ju sådär.. några som tröck upptaget (VÅNINGEN I SUNDSVALL!!!!!) på mig och någon som lyfte luren och la på. man kan säga att jag har gett upp det där med att ringa för dagen! men jag är nöjd. ne, nu hör jag att mina kollegor skratta på andra sidan skyddet. - man kan ju inte missa något..... jag har nog inte skrattat så mkt som jag gjort den här veckan, på väldigt länge! det är ett skönt gäng jag beblandats med :)

PUSS!hej sofia heter jag och ringer ifrån....

hej där.
en trött tjej. hade mitt första riktiga arbetspass idag, 8-17. inte riktigt van med att bara aktiv dessa tider! framför allt inte van med att behöva prata så tidigt eller snabbt inpå efter att man stigit opp. vanligtvis är jag ju gärna tyst i 2 timmar innan jag säger nå efter att jag vaknat. på riktigt idag alltså, har suttit och ringt ut för första gången idag! hann inte med så himla många lyft, vet dock inte hur många man borde hinna med (?) per dag. Kändes stort att ta klivet ut i vida världen :P men nu är det gjort. känns sådär, gillar inte riktigt läget att man inte kan och inte riktigt vet hur man ska hantera kunderna. men det är väl sånt som kommer med tiden I guess. min kompanjon har blivit sjukskriven så nu sitter jag själv på klart.se... what a mess! här kommer nyingen och har inte ens en partner (då vi bara sitter 2 st på det här uppdraget) att fråga, diskutera och tjata på. what to do! hoppas hon kan repa sig fort bara :P haha!

sitter i sängen, men ett headset runt halsen (som om jag inte haft det nog för idag) och la nyss på luren. hade ett väldigt kort samtal med Emma, hon i USA. känns ju skoj att höra hennes röst! känns hemskt att säga men det är nästan så att man glömmer bort både utseende, personlighet och röst. men vad är det...? typ 8-9 månader kvar eller nå. - det går ju fort som hon brukar säga! själv säger jag no comments. har dock insett att jag förmodligen inte kommer kunna ta mig över det där lilla havet som är mellan oss heller... kommer typ ha 1 semester dag eller så. det är ju knappt resan till arlanda! förutsättningen är ju att jag blir kvar på Lius såklart.

annars då... drömmer jag om en lägenhet och IKEA. och pengar till hyra och shopping på IKEA, såklart.

( - och att Emma ska komma hem... )

arg

allt försvann. JÄVLA BLOGG ! jag hade skrivit värsta inlägget. det försvann! nu är jag arg. eller hade varit om det inte vore för min Iphone som ligger här så fint. men jag blir nog arg, snart... den kommer säker inte funka som jag vill, när jag vill.

livet på en pinne

jag kom iväg. jag tränade. jag visade mamma. jag tränade inte så hårt själv, tyckte jag... men just nu undrar jag hur hårt jag egentligen körde? kan ha massor att göra med att jag inte tränat mer än en gång under julen och alla dessa helger.. orkade knappt med mitt tempo (som inte är så avancerat) som jag hade innan jul. men nu har ju mammsen också kort på pace, så nu finns det liksom inget som kan stoppa oss känner jag. det är fan dags! man kan ju inte gå runt och vara fet hela livet och latare blir man med ålder.. och ju fetare man blir! ne, fan. jag har dock en liten tanke... en operation? det kanske är värt att blir lite fetare så man får göra en operation? kanske. nu blev jag kluven! det är ju närmare till operation än till jag kommer att trivas i min kropp igen. det blev plötsligt ett alternativ!

nåväl. jag ger väl träningen en chans nu, innan jag tar tag i operations tankarna på riktigt. Jag ska på ett styrke - och balans pass imorn på STARK tänkte jag mig... fick inte med mig maja! gå själv.. ska det vara nå? någon annan som känner för lite motion? har ingen aning om hur det är. men det är ju prova på vecka, så man måste ju ta chansen känner jag. skulle vilja prova på yoga också, kanske kan släpa med mig mamma...


måste sova. innan ångesten "du borde sova för längesen" kommer! den är inte lätt att handskas med. imorgon är det utbildning på schemat, jag ska hänga med aktivgänget! inte i den gruppen jag kommer vara dock. min grupp består av mig och en tjej till! hoppas vi får feeeta "gruppbonusen" . haha! vore nice.

kissa. borsta håret. skriva sms. pussa kudden. släcka lampan. - godnatt!jag och micke om 5 år?


tränarn......?

snart pace. måste bara ladda, det är ganska svårt när man lagt sig i soffan efter middagen. värsta tabben! men måste ju smälta maten typ då liksom.. men nu så, kan jag börja byta om och tagga! måste vänta på att mamma har plockat i och ur diskmaskinen också.

imorgon ska jag på fys-balans pass på stark har jag planerat.. håller på att övertala maggan också! lite balans kan hon behöva. det är inte henne starka sida!

jag ska sova själv i natt. skulle ha varit igår, pussades hejdå och så åkte han iväg mot stockholm. jag åkte till Järvsö, kom hem... såg skorna i hallen och bilen på gården! vilket inte stämde. och i sängen låg han! jippi. skönt, kommer bli hemskt konstigt att sova själv .

den arbetande människan hälsar.

första dagen. på ett jobb. tjänar dock inga pengar än. praktik kallas det... Men pengar tjänar jag ju från condis! att bero på condis får jag inte glömma att skriva ut mitt schema. Sofia kommer alltså att vara en upptagen och väldigt trött människa eftersom hon nu mer har praktik på heltid + helg timmar på Conkan. Men det blir bra! kul om inte annat. funkar det inte så får jag väl säga upp mig eller nå. haha! dock vet jag inte från vilket jobb? Conkan är ju trots allt conkan och man kan ju bara inte säga nej, det är ju så trevligt där.. men Lius, det är ju trots allt säkrare pengar... när dom börjar rull in!

aha. det är inte aktuellt, så jag förstår som vanligt inte riktigt varför jag svävar iväg på det där viset. Dagen har varit bra, fått en maaaaassa information om arbetet och platsen och människor. verkar himla bra! ett gäng som verkar kunna släppa loss iallafall och det är ju skönt. rapp i käften är dom också.. och det passar ju mig! (?) är himla sugen på att få börja lyfta, samtidigt som jag är himla skraj! hur ska det bli liksom? den som lever får se. i mitt liv vet man aldrig, här är det skarpa kurvor.


nu vill jag ha mat. en puss. värme. pacemaskinerna i mina händer (och under fötterna). men snart blir det allt utom en puss.

ajöken... ingen Iphone idag heller.
östersund, mildare och helt blåsfritt!

vad är väl en bal på slottet? inte mycket att komma med när man varit på G3 i östersund och öst gärnet med järngänget. jag har alltså haft himla bra dagar i Östersund! åt god middag (av den spagettin som inte Saffis slängde i diskhon) och spelade spel, drack bärs och gick på stan. Gick på Goa, gick till basketgrabbar (kanske de längsta jag sett), gick på G3. En av grabbarna som kom dit pratade amerikanska, vilket jag tycker är ett himla fint språk. blev lite "nostalgisk" och kände för att vara i USA igen.. meeeeen, Anna frågade snubben vart han kom i från. det lät så här:
- Where då jo kom froåm?
- D.C
- D.C......? WASHINGTÅN?!?
- yeah... Washington.... D.C


jag skämdes... det finns ju liksom bara ett D.C!  men jag skrattade och Anna kom typ på sig själv hur ful och oallmänbildad hon just visade sig vara.. men söt såklart! kvällen slutade hur som helst med "efterfest" hon Anna, efterfesten visade sig gå ut på att klä av sig, dricka vatten, borsta tänder, tvätta bort smink, släcka lampan, sova. Förstås så tyckte inte grabben som var bjuden på efterfesten det var så lyckat (speciellt inte om man bo långt ifrån stan, sista nattbussen har gått, man hade hoppats på en efterfest till att första morgonbussen går), denne man fick alltså gå igen ut i typ - 30 grader och hoppas på en annan efterfest eller ta taxi. stackare! Izabel: jag låser dörren efter dig! innan han ens har hunnit resa sig från stolen och sagt att han skulle gå hem! hahaha.

god morgon och puss!


världens bästa lill-lördag!

eller är det söndag? eller onsdag? tjae.. jag vill kalla det lill-lördag, för på lördagar får man godis. och det har jag fått idag! massor massor massor. jag har köpt en iphone! idag. bara för några timmar sen. som jag har längtat! och som jag har varit avis på ALLA som har en. på att dom kan sitta och facebooka när som helst, var som helst! det är typ min dröm. och nu är den sann, min dröm. min iphone, - nu är du min!

kommer inte ihåg om jag beställt en svart eller vit!? jag hoppas på en svart så man slipper blanda ihop min och pees. då slipper man trycka på knappen för att se vad det är för bakgrundbild. då kan vi bara ta våran iphone hur som helst, när som helst, utan att bry oss om att ta fel. ah, det är min dag idag! en bra dag. jag längtar. den fanns inne på lagret också och det var 2-5 dagar leveranstid. då borde det väl ta 2 dagar?! visst?! hoppas.

jag är ledig i helgen och hoppas på en lite roadtrip till östersund och brudsen! vore grymt. ännu grymmare är det förstås om min bil blir klar och jag kan ta den upp. eller om vi kanske ska lämna in den här veckan? jag kommer nog inte hinna få min nya bil. så det får väl helt enkelt bli en roadtrip i mammas röda bil.

ah. nu längtar jag efter mycket saker i mitt liv! en Iphone. en bil. en emma. en resa. en mens. en smoothie. en anna (gud vad jag längtar efter henne hela tiden. fel av mig att bara ha börjat plugga nu i januari och jag hade slitit ut anna och jockes soffa). en dusch. en puss.

god natt!

'

är det henne du älskar Jocke?!

säg hej till grogghaggan!

ett gott nytt år. första dagen började kanon! jag mådde himla bra (eftersom jag hade förväntat mig det värsta) och tillbringades i Maja och Joels soffa hela långa dagen. tills att Linnea kom med sin friska energi och vi spelade monopol.. - hon vann!


nu sitter jag i soffan och taggar för fest. eller iallfall för grogg och spel med några vänner :) hemskt trevligt! man vet aldrig hur det slutar i Linneas sällskap, det är ju en sak som är säker. lätt hänt att vi våldgästa Condis också.. kanske mitt mål för kvällen ska bli att bli nekad att handla på conkan?! haha.. vore lite skoj faktiskt :P

nåväl. nu mat och sen förvandlas jag till en grogghagga! hejdå Sofia veronica. PUSS

RSS 2.0