Sundsvall, I'm in love.

hej där.
här sitter jag hemma i soffan igen, jag lyssnar faktist på Adam Sagström via spotify. Gillar låter mer o mer! kul att det verkar gå bra  för honom också.

imorse vaknade jag upp i Annas rum i en bäddsoffa när hon skulle gå till jobbet. vi sa hejdå och vipps så var jag hemma i ämbarbosoffan igen, tog en frukost macka på donken innan jag lämnade sundsvall också. de här dagarna i sundsvall har varit så jäkla bra! jag kan inte fatta att jag haft ett liv där uppe när jag åker på stadens gator. det känns så himla långt bort på nå sätt och det är inte  min vardag längre, nu sitter man heeelspännd när man kör i stan och för prick ett år sen så var man hur cool o körde som en riktig stadsbo. fick en sån himla klump i magen när jag svängde mot hassela! damn. jag har alltså varit uppe i sundsvall sen i söndags, då firade vi de små Annorna och partajade lite. vääldigt lugnt dock eftersom jag tog bilen ut till Birsta med Anna, kicki o Izabel. jag shoppade (jag har försökt hela veckan med att säga "jag ska bara handla leggins o en nagelfil, du ska snart till USA") och jag shoppade helt klart mkt mer än ett par leggins o en nagelfil. - BTW fick jag inte ens med mig en nagelfil därifrån... men å andra sidan fick jag mina skattepengar idag, så det blev ju liksom plus minus noll. men det var underbart det med, att bara kunna åka dit som vanligt, som OM man fortfarande bodde där. fick inte med mig tjejerna på IKEA, jag är besviken.

kvällen bestod av MYS hemma hos Izabel med henne, SIMONE och anna sååååå klart! vi pratade, pruttade, skrattade, kissade, käkade, lyssnade, pratade en aning mer och käkade lite till typ. det kändes som back in the days fast ännu bättre!! ja ni ser ju, jag har inte släppt mitt "liv" där uppe för fem öre. jag älskart ju! iaf mina fina väninnor.

kom hem tidigt imorse, så jag somnade o vaknade typ nyss. vräkt i mig tusen nudlar och nu ska jag fila ned mina naglar lite, med en SÄMST fil (då jag "glömde" bort att införskaffad det i sundsvall).
ikväll vankas det jobb på Conkan, kom o kööp!
PUSS


kärlekar.

skinny love.

här sitter jag som en fyraåring i flickrums-sängen. har blivit bjuden på 30 års kalas på lördag, det suger ju att jobba helg ibland! meeeen. det sväljer man ju och leker mamma, pappa, barn ist! men i vår familj har vi ingen pappa. utan jag är ensamstående med tre barn, woow! vilken super-mom jag kommer bli när jag väl får mina egna.. undra när man får barn då? om länge typ, jag är ju knappt 20. undra vem som blir pappan då? tror ni att det blir micke? vi har ju varit tillsammans i en evighet, så kanske det. haha! nja, att tänka på barn tillhör inte min vardag. alltså, att tänka på att skaffa egna... hela min vardag består ju av barn, så där ljög jag :)
 
well. jag jobbar och står i.. MEN jag är ledig nu i 3 dagar i sträck! det tillhör typ inte normaliteten. men ganska skönt ändå faktiskt. men snart kommer lång-veckan o knackar på dörren! (lilla apan på min vänstra axel är girig och skriker "geeeeee miiiiig meeeeeer peeeeengaaar"). - apan ser exakt ut som mig! konstigt? jag gillar ju inte ens pengar. mo ha ha ha! där ljög jag igen. min mamma måste ha lärt mig fel, jag trodde man säger "min mamma har lärt mig att det är fult att ljuga", min mamma måste ha sagt typ "fint".

det otroliga sköna sommar vädren är här. Idag har jag suttit med wallers på klipporna, visst låter det härligt? lite över stek sådär.. ah, vi kallar det klippor (inte nån sten vid vattnet, som det kanske egentligen är) och vi åt glass o snackade skit om brats o överklassen! vi är braa svenssons.

Snart landar jäkla linda olsson i chicke! hos emma alltså. jag vill också, jag har verkligen skit många veckor kvar. jäkla piss! jag blir arg. - jag vill också vara med emma!

nu ska jag åka och färga håret på alexandra.
PUSS

RSS 2.0