God morgon! Onsdagen är här o sista dagen ...

God morgon! Onsdagen är här o sista dagen på mitt lunchrace på jobbet. Igår var det sjukt mkt, som en sommardag! Inte riktigt van det efter de här slöa dagarna. Nåväl, påsken är här o jobbet med den. Fått hela långfredagen ledig! Bless you. Tror dock att jag satsar mer på mys än fest, vuxenpoäng va?? Sambo kommer hem redan idag oxå!! Gömde jag bort, blev positivt överraskad när Mikael skrev god natt igår o nämnde detta. Ne, antar att jobbet kallar.. God morgon, tar springturen ikväll ist. Puss o kram, vi ses på stan!


Sööndag! En ledig söndag. Underbart :) doc...

Sööndag! En ledig söndag. Underbart :) dock har jag varit sjukt bakis hela dagen, men trotsat mig själv med o vara på älskade Lowas ettårs kalas! Helt sjukt, jag har knappt vant mig med att hon finns. Alltså Bakis - en brak afterwork igår! Det var väldigt trevligt. Och förutom mitt välmående har det varit en otroligt mysig söndag <3 god natt .


Ja, plötsligt har man sina fördelar med at...

Ja, plötsligt har man sina fördelar med att vara överviktig. Jag står stadigt på jorden även fast det är storm! Har varit o jobbat några timmar med kidsen. Blandade känslor o humör ikväll! Hehe. Men slutet gott, allting gott. De sover hur som helst sött i sina sängar små, fortfarande, får jag väl hoppas för Hannas skull. Nåväl, jag sover så soffan... Ingen bra sömn i natt heller! Jag som Längtar så...


Morgonprommis! Det skapar hunger i mig.. Ä...

img_5776 (MMS)

Morgonprommis! Det skapar hunger i mig.. Är inte det typ bubbla budskap?? "motionera mera!! Ät mindre" - "motionera mera! Så blir du hungrig". Ja ja, hur som helst.. Det jag vill visa med bilden som kanske påminner om spya är min frukost, med FÄRSKA jordgubbar :)


Har jobbat några Timmar idag. Ibland känns...

Har jobbat några Timmar idag. Ibland känns det som att det tar mer än det ger.. Jag är dödstrött! Behöver en förändring, en kick i livet, något kul, en energikälla. Vart? När tänker den komma och knacka mig på axeln o säga "hej Sofia! Nu är jag här, jag ger dig energi o lite glädje. Jag vet oxå vad du ska göra i livet!". Orka ta tag i det själv liksom, kanske ett dagsprojekt. En annan dag! Adjö.


Ibland undrar man ju helt enkelt vart väge...

img_1834 (MMS)

Ibland undrar man ju helt enkelt vart vägen slutar, eller när den börjar. Orkar inte mår så här helt enkelt och för första gången på länge är det en annan oro än den som är standard. Den är bortblåst. Något helt nytt. Borde inte bry mig alls egentligen, - det finns ju andra, nya. Ersättare?


Fick mig snygga naglar till lunch idag :) ...

img_2098 (MMS)

Fick mig snygga naglar till lunch idag :) efter en kanon dag i Sundsvall med tjejerna o allt! Toppen :D


RSS 2.0