Jag är besatt... Beroende, av kolsyra! Gee...

img_2635 (MMS)

Jag är besatt... Beroende, av kolsyra! Geeeee mig mer!!


SMS-inlägg

img_3985 (MMS)


Ibland undrar man ju helt enkelt, vad gjor...

Ibland undrar man ju helt enkelt, vad gjorde jag för fel?! Vad var det jag sa? Kanske gjorde? Vad är det för fel på mig? Men mest undrar jag vad tusan är det för fel på människor som inte kan säga vad fan felet är?!


Middag med Maja på Condis. Visst är vi bra...

img_7493 (MMS)

Middag med Maja på Condis. Visst är vi bra sociala med varandra? Men jag tror att iphonen är det nya sociala under middagen, helt klart! ikväll blir det boxning på stark, jag är sådär taggad ;) men blir kul! Lovar. Pussen <3


Kära värld! Helgen har bestått av några ti...

Kära värld! Helgen har bestått av några timmars arbete, mys & skratt med sambo, tv-spelande, avåkning av "väg", goda vänner, en del ilska o irritation, brak söndags-frukost, mamma & pappa och trevlig middag med grannarna. - trevlig helg alltså. Är himla förväntansfull o lääängtar till att det blir Måndag kväll, då har stark dragit igång på riktig o jag med det! Bannemig. Puss på er! (Malin, är du klar med min design? :p)


tja sofias blogg

under ombyggnad;)
/Malin

Helt plötslig blir man ju en hemmafru som ...

img_0577 (MMS)

Helt plötslig blir man ju en hemmafru som städar o donar. Ibland är man ledig en hel dag o då måste man passa på helt enkelt :) mysigt i lägenheten igen, samma känsla som när vi flyttade in! I like. Vill ha en massa nytt hem hit, men det är väl förjäkigt att man förmodligen redan har bränt sin tur att vinna på triss! - dansa din jävul!


Älskade Alma har ju hunnit fyllt 3 år oxå....

img_1169 (MMS)

Älskade Alma har ju hunnit fyllt 3 år oxå. Kanske världens charmigaste o knasigaste 3åring <3 fasters trollunge!


Vaken, så här på mörakvisten! Klockan är 0...

Vaken, så här på mörakvisten! Klockan är 02,47 o här är ekot. Har tillbringat hela dagen o halva kvällen på Condis, först jobb o sen häng. Varit i Ljusdal o käkat en bulle på hotellgatan. Tittat film o käkat natttoast (finns det ord med 3 tn?) med wallers :) en bra dag o kväll! Jag brukar faktiskt undvika att vara ensam hemma, jag lyckas rätt bra! Hoppas sambon kommer hem imorn, love <3 nå väl. Ledig onsdag imorgon! Lyxigt. Puss på er & kärlek till folket.


Just nu, just idag. Mår jag nog strålande!...

Just nu, just idag. Mår jag nog strålande! Jag skrattar igen, jag har släppt på spärrarna, jag tror att jag kommer att klara mig o göra rätt för mig. Just nu, just idag. Älskar jag typ allt o alla, inte ofta jag ens tycker om några få. Är man omringad av världens bästa människor månne? Världsbästaste arbetskollegor? Familj? Vänner? Sambo? Lägenhet? Bil? Pengar? Man har ju fan allt. Ändå är jag så otacksam! Skäms. Men jag älskar't, er!


Pappa mår okej. Han är hemma nu o ska oper...

img_4887 (MMS)

Pappa mår okej. Han är hemma nu o ska opereras inom en månad! Underbart. Jag var livrädd att det skulle vara hjärtat igen! Min pappa är mitt hjärta. Gillar inte när det krånglar!


lördag.

god morgon. eller? nej, inte en god morgon på något vis. vaknade av att micke fick ett samtal, vilket jag hörde på tonläget när han svarade att det var min pappa. hörde även att det inte var som det skulle... o nej, pappa har åkt in på sjukhuset i natt. Så en bättre morgon har man varit med om, ungefär alla mornar förutom ett fåtal.

jobbar hela helgen. hoppas på goda besked så då orkar jag med det också, det är visst rätt viktigt att kunna le o vara trevlig emot gästerna och barnen förstås.

- annars då, en varg har hunnit skjutits i sverige. folk är galen i tunisien. danska kungafamiljen har fått två tillskott, tvillingar. tommy körberg gör en egen version av drägnen i Emils "jag är en fattig bondräng". 3 infuensagrejer sprids i sverige, första gången på 50 år. sååå, se upp!

Bloggen! Min vän, du kom, du sågs o du seg...

Bloggen! Min vän, du kom, du sågs o du segrade.. Du försvann, jag försvann? Är det ens någon som klickar sig in här längre? Förutom söta Jennie ;) hur som. Har tillbringat några dygn i Stockholm, uuunderbaaart!! Pussat på farmor, hängt med natafläng o gjort staden med "lilla-Lina". Som jag har längtat efter staden o människorna! Men nu är vi hemma igen o vipps fick jag låångt hår :) kul, tror jag! Hehe. Sugen på Kina mat NU!!!!!


RSS 2.0