I väntan på dammsugarpåsar sitter jag här,...

img_0516 (MMS)

I väntan på dammsugarpåsar sitter jag här, på golvet i klädkammaren!


En rätt chillad unge! Clara. Hon är verkli...

img_3833 (MMS)

En rätt chillad unge! Clara. Hon är verkligen inte så lugn som hon ser ut. Ikväll bjöds det på middag i tallåsen! Mys <3 mammsen kokade i flera timmar typ. Haha! Imorgon är det torsdag, vad torsdagar innebär behöver vi inte gå in på längre :) - men torsdagar, är bra dagar! Puss och kram


Under morgonkissen såg jag denna på golvet...

img_4284 (MMS)

Under morgonkissen såg jag denna på golvet. Vilket ger mig minnen om Östersund, Anna morveto, Jocke toivonen,  Sundsvall o alla bra människor. Fan vad jag saknar dom!! Gud vad jag saknar stan.


Jobbade med barnen igår, på dagen! Precis ...

img_7310 (MMS)

Jobbade med barnen igår, på dagen! Precis som back in the days. Alltså i somras. Vi var på kyrkis och då tyckte tjejerna att jag var så jäkla snygg i håret. Jag kan bara hålla med! Annars. Idag har sofia sovit till tio (nio egentligen, så det var inget märkvärdigt), jag tror att jag är jetlagd efter den här sommartids omställningen, en okontrollerad trötthet. Ja ja, sen var jag och tränade core på stark, åt lunch med vänner, solade i ett solarium, jobbade i 6 timmar och tog sedan en prommis efter stängningen på Condis! Imponerande va. Nu ska jag duscha och sedan sova, tack ska jag ha! Puss


Jobb, promenad, sola, macka o te. Nu typ g...

img_3376 (MMS)

Jobb, promenad, sola, macka o te. Nu typ god natt! Börjar undra om jag mår illa oxå :/ vore jobbigt.


Jag vill kalla det för vår. Gå i mina lila...

img_8820 (MMS)

Jag vill kalla det för vår. Gå i mina lila converse på en lerig väg! Inatt gick jag på snöslask som frusit till is, i mina kängor igen. Trist! Luuuuring liksom. Jag är trött men kan inte sova, skumt!! Micke sover, det är nog för att han andas jag inte kan sova. Det är typ mitt värsta, höra andra sova. Jag tycker sovande människor är läskiga! Vilket gör mig aningens mörkrädd, men  jag hör fulla män utanför mitt fönster, på turistvägen, mitt i byn, - jag är inte ensam! God natt.


dansa fastän hjärtat brister.

jag antar att det är intressant att läsa om andras "olycka". läsarsiffrorna har skjutit i höjden. ja, varför inte gotta sig i andras problem, kanske för att man inte har några egna? eller för att man har så många tråkiga saker i sitt eget liv. Kan vara skönt att gotta sig i andras, man känner sig inte ensam om att vara en skit typ. så kan jag känna, kan tycka det är skönt att höra på andras beskymmer. oftast är det för att jag gillar att lyssna, det är det man ska göra för att vara en bra vän. jag vill vara en bra vän. men ibland, väljer jag att själv inte öppna munnen och prata bara för att få lyssna och prata om andras beskymmer, för att det är så skönt att prata om andra som inte mår bra just de gångerna. på riktigt. idiot? nej. jag tror att många inte pallar med sig själv ibland så man tillåter andra att ta utrymmet. jag gör det, ibland orkar jag inte öppna munnen. ibland är det helt enkelt lika bra! för allas skull. blir bara ett jävla kackel om man ska dela på utrymmet.
- Dansa fastän hjärtat brister, det går sönder i takt med basen i marken.
här sitter jag och lyssnar på basen i marken. Säkert! vilken stjärna va? kan hända att grann-käringen inte tycker att Säkert!s bas inte är lika bra som jag tycker. men det skiter jag i, jag visar så mycket respekt för de äldre att ibland så orkar jag inte göra det mer. helt enkelt! jag kan tycka att det ska vara ömsesidigt... ung som gammal liksom. ibland orkar jag faktiskt inte bry mig om nånting, då kan jag tycka att det är riktigt jobbigt att mamma och pappa uppfostrat mig till att ha ett samvete. hade jag inte haft ett samvete hade jag höjt musiken, betydligt. då hade jag druckit sprit nu. då hade jag hotat en doktor. då hade jag rånat en bank. då hade jag skitit i att jobba en stund, för jag hade varit rik ändå(ända till att jag hade saknat mina kollegor så mkt). då hade jag pissat på poliserna som tror dom kan få tag i mig. då hade jag köpt min utbildning och blivit bäst. då hade jag sprungit på stan och handlat en massa jävla onödiga grejer, bara för att må bra. hade jag inte haft ett samvete hade jag stulit en BMW av försäljaren. bara för att jag är så snål, trots att jag är rik. hade jag inte haft något samvete hade jag trängt mig före i kön till den bästaste och dyraste psykologen som kan trolla. mm, det är lite utav de saker jag hade gjort om jag inte haft ett samvete. men nu har jag det. så jag väljer att sitta här med musiken på lite halvhög musik. jag väljer att sitta här, bara för att jag inte orkar spela glad ikväll, medan jag kan se alla mina vänner i fönstret intill. bara för att jag inte orkar med alla frågor om varför jag inte är glad, o så reagerar alltid någon på det och tycker jag är sur o grinig. tar det personligt. skit drygt. ne, inte ikväll. kanske imorn, men inte ikväll.
puss, jag älskar er.


ordbajs.

det bubblar så mkt inom mig att jag inte ens vet vart jag ska börja... eller vad jag ska säga, hur mkt jag kan skriva om här. jag är delad, helt lost i livet. vad vill jag göra? vart vill jag bo? varför ska jag leva kvar i Ljusdal? varför ska jag ens planera framtiden? hur ska jag ha råd med det jag känner att jag behöver för att må bra? hur ska jag göra för att må bra? eller, vad är det som gör att jag inte mår bra? varför har jag ångest över att jag måste bestämma mig om, ja, bestämma mig om typ allt som har med livet att göra. eller? vad är det som gör att jag ens ska behöva bestämma mig? varför finns ens den här jävla ångesten? vad är det jag inte har? vad är det jag behöver ha för att det ska lägga sig? m. bubbel bubbel bubbel.. sen, varför har jag så otroligt jävla dålig diciplin. hur kan man vilja något så sjukt mkt, men man bara skiter i det? hur fan kan jag tro att det ska serveras på ett jävla silverfat. så jävla patetiskt, det är fan pinsamt. varför gör jag bara inte någonting åt saken? vad fan är det som hindrar mig. vad vill jag? dö? nej. det tror jag inte att jag vill faktiskt.
jag är bara så jävla arg. jämt. det är tråkigt. hur orkar jag reta upp mig? hur orkar jag ens ligga här och bubbla. men vart ska jag annars ligga, om inte i min egen säng mitt i natten. ingen annanstans, det är ju uppenbart. jag kommer ingen jävla stans. jag måste utmana mig själv. det är så jävla tydligt. en, en jävla utmaning i hela livet.. det är allt. allt jag någonsin har ådstakommit med, en grej som jag har bevisat. fega jävel. så jävla bekväm, så äckligt lat. så jävla rädd. att någon ska dö, att någon ska glömma bort mig, att någon ska fortsätta leva livet utan mig. att inte vara inräknad. jag känner mig inte hemma här, jag känner mig inte hemma i mig själv. jag gör inte det, jag sitter utanför bubblan och tittar på mitt liv. mina vänner, jag hör inte hemma. jag passar inte in, varken i psyket eller rent fysiskt. jag fattar knappt vad dom pratar om, vad dom vill. hur dom gör. jag fattar ingenting, jag bara bubblar. det rinner mer eller mindre över. vart ska jag börja? hur ska jag börja? vad ska jag ens börja med?

Intagit soffläge! Har varit o sprungit i B...

img_2490 (MMS)

Intagit soffläge! Har varit o sprungit i Bollnäs-stad med Fredrik hela dagen lång, hittade lite smått o gott :) nu är lägenheten lite förnyad o massa ljus tända. Nya gardiner, nytt till badrummet, köket o sovrummet! Alltså nånting nytt till hela läggan. I love it! Jag myser vidare i min ensamhet en stund till. Imorgon kallar arbetet igen efter två underbara lediga dagar. Tror det blir typ 7 dagarspass nu, med några dubbelpass. Money money, right? Well. Sov gott och puss <3


Jag önskar att jag kunde visa er videoklip...

img_8923 (MMS)

Jag önskar att jag kunde visa er videoklipp på Jack o Alma! Men det funkar inte, världens sötaste barn. - att bero på rosa elefanter typ! Well. Helgen? Ja helgen.   Har nog jobbat största delen utav den, på schemat: med barnen. Men så blev det inte, fick rycka in på Condis igårkväll istället :) kul! Det var eliten, veteranerna, seniorerna... You name us, men det var vi gamlingar som jobbade. Sedan lämnades jag o Jennie ensamma på stället o jag övade på drinkar! Wohoo... Vilken drinkinna jag är! ;) right wallers? Nu har jag ännu en leeedig dag framför mig, awesome! Men vad ska man göra? Chingeling, puss <3


Jäkla northug o vinna... Dessutom bete sig...

img_6380 (MMS)

Jäkla northug o vinna... Dessutom bete sig fruktansvärt osportsligt! Töntfan. Nå väl, ikväll ska jag vara med barnen! Kuuuul. Jag tänker mig en spela spel-kväll med popcorn o lekar eller nå. Vi får se vad jag hittar på för bus! Men vart tusan är min sambo? Åkt vilse i skogen på skotern månne? Jag vill ju pussas.


Blä för att vara dyngförkyld o ha sömnprob...

img_8503 (MMS)

Blä för att vara dyngförkyld o ha sömnproblem! No good combo. Idag står det några timmars jobb på schemat, medarbetarsamtal med cheferna o sedan pussa på sambo. För idag är det torsdag, det betyder bara bra saker! F*ck förkylningen.


Sj har kanske gjort det bästa Ever, deras ...

img_6828 (MMS)

Sj har kanske gjort det bästa Ever, deras reklam! Haha. I love it.


RSS 2.0