Pussade på fina Hilda igår. En bebis, dera...

img_2748 (MMS)

Pussade på fina Hilda igår. En bebis, deras bebis. - Lyckan är total! "obeskrivlig känsla, nu är jag pappa". All lycka till Alexandra, Jens o Hilda <3 i'm in love.


nostalgi.

sitter hos broder. är barnvakt åt fina Lowa som sover sött i vagnen, visst önskar man väl att man bara kunda bli tillsagd att sova. tvingad. sov sov sov. jag undrar om det finns nånting jag saknar så mkt som jag saknar barndomen, att vara liten. då största problemet i världen var om ens barbie blev skitig efter att man själv hade doppat den i geggamojan.

det finns inte nånting jag saknar så mkt som att kunna springa över till natalie och emelie. klättra upp på muren, bli tillsagd att sluta gå där då vi förstörde gräsmattan. det blev en stig. vi kunde minsann gå runt. fast nej! det insåg man ju att det kunde vi inte. hur vi hade vattenkrig mot de elaka gabbarna på börsvägen. vi vann jämt. no matter what. ja, tänka sig att Lowa har allt gott framför sig. ingen natalie o emelie dock, men fina barn. leka i skogen. köra bil med cykel. fixa kojor i skogen. leka med barbie. spela in musikvideos med pappsens filmkamera. lussa för grannarna. slå elaka pojkar. hoppa hage på gatan.

btw fick jag inbjudan till bröllop igår! jag blev sådär blödig igen. min fina barndomsvän emelie ska gifta sig! hon ska typ snart se sina barn göra sånt som vi gjorde. åh vad jag längtar! mitt andra bröllop i livet.

natalie. sofia. emelie


fasters älskling Lowa.

En fantastiskt bra dag, fram till 19.30 el...

img_7074 (MMS)

En fantastiskt bra dag, fram till 19.30 eller liknande. Super frukost med bästa Jennie, lunch o fika hos äckliga emma o så! Avrundade med idol, promenad o film med ärske a.k.a Erika. Nice! Ska vara barnvakt åt älskade lowa imorn, fasters skit <3


Det gick åt h-vete med o sova ut.. 08.00!!...

img_1857 (MMS)

Det gick åt h-vete med o sova ut.. 08.00!! Inte vaknat så tidigt på hundra år. O redan här, på väg till Jennie på frukost <3


Sova sova sova! 6 dagar  jobb som vi avrun...

img_0407 (MMS)

Sova sova sova! 6 dagar  jobb som vi avrundade med en långpanna är väck o förbi. Ledig i tre dagar, wonderbar! Sjukt trött, nu förstår jag varför jag inte jobbar ett 8-17 jobb, fy för o ställa klockan 6 dagar i rad. Typ panik! Även fast jag vaknat innan klockan nästan alla dagar så är jag typ mentalt paj. Nu ska jag kolla klart på rikemans fruarna o sen sova ihjäl mig. Pöss


Work Work Work! Är inte vaken än. Orkar in...

img_5978 (MMS)

Work Work Work! Är inte vaken än. Orkar inte prata med kocken, vill vara tyst. Snart kommer en till människa hit. Jag kanske måste säga hej trots allt? eller ännu värre, snart öppnar vi. Då måste jag vara vaken! :p ser lovande ut!  Men jag är ju bäst. Så är det bara. Xoxo


Smågrodorna, Smågrodorna , ej svansar hava...

img_1753 (MMS)

Smågrodorna, Smågrodorna , ej svansar hava de. Det är fredag, jag bord duscha, laga mat, vika tvätt. Men det tänker jag inte, - för det är fredag och jag har redan gjort mitt arbetspass!


Förmodligen mitt nya jag. - wordfued! Jag ...

img_0517 (MMS)

Förmodligen mitt nya jag. - wordfued! Jag är en ordbok. Behöver aldrig mer i livet några svenska lektioner. Bli min vän: Sofiagu . Och skulle du mot förmodan ha en dumphone är det här sen ultimata anledningen till att skaffa en smart! Ses på skärmen. Ciao!


Du var redan där. Min dröm var redan du. D...

img_2240 (MMS)

Du var redan där. Min dröm var redan du. Du säger väl till om jag ska gå.


Ho ho! Är det ens någon som klickar sig in...

Ho ho! Är det ens någon som klickar sig in på den här sidan nu för tiden? Måste kolla upp det senare med datorn. Hur som, livet leker katt o råtta med mig. Jag är nog dock katten som ständigt jagar nånting bättre. Borde fatta en massa beslut, men istället går jag runt o är en bitterfitta. Det är helt enkelt så mkt lättare att inte starta massa tankar o funderingar. Ingen blir sårad, ingen blir glad, ingen vet nått, ingen frågar. Det är bara inget och inget är ingen dålig känsla det må ni tro. Jag är typ en robot nu mer, kall som metall.


RSS 2.0