Att sätta punkt.

En urusel morgon. Tankarna flyger iväg, tårarna sprutar, hjärtat slår några extra slag, rädslan sätter in...

- ångesten är ett faktum.
Jag åker och tränar med finaste Erika nu. Spelar hög musik och springer några km.


-

Jag längtar till imorn. Då ska jag träna. Hårt! Mums.

För övrigt är jag dålig på att vara singel. På att vilja vara ensam hemma. Sova ensam. Att inte bry mig om dåliga saker.


Bra

Bestämt mig för att imorgon blir en bra dag. Och kväll! Bra bra bra .


No money = no food

Det är kul att se att så många är engagerad i mig och mitt välmående. Många fina sms, meddelanden på Facebook och värmande ord vimlar omkring mig från randoms och vänner! Tack. Det kickar igång adrenalinet hos en osäker och överviktig tjej! Puss.

Idag har jag tränat, på Pace! Duktigt. Har även städat, så nu upplever man att någon faktiskt bor här hemma... Inte bara att mitt hem är en avlastningsyta för en tjej som flänger omkring och endast byter om eller packar ur och i väskan! Ja, nu luktar det hemma igen. Mitt hem luktar gott, det säger alla. Och nu luktar det så där gott igen.. Även En av anledningarna till att jag inte lagar mat hemma är för att det luktar äckligt. Vidriga matos!! Höhö! Eller nå, det har inget med pengar och mat att göra. Nope!

Tur att man har en underbar mor som gillar att föda sin unge med nyttiga saker. Och pengar, till nyttig mat. Ska nog handla på söndag... Mat, nu ekar det i alla skåp som man kan fylla med mat.

- märks det att jag är hungrig när jag skriver det här inlägget eller?


Ljudet av ett annat hjärta

Ljudet av mitt duntäcke kan vara det mysigaste jag vet. Eller att höra någon annan krypa ner under det. Ibland rör jag mig bara för att höra ljudet. Och låtsas att man inte är ensam. Blundar och placerar någon annan under ljudet.


Dåligt

Andra dagen jag inte är på gymmet... Gör att jag får en klump i magen! Men en lättare intervallrunda och en promenad i bra tempo o uppför en del av berget får duga antar jag. Har iallafall räknat kalorierna idag.. Hyffsat. Ligger rätt bra till. Tror jag, jag har ju egentligen ingen aning...

Måste på Pace imorn, bara för att inte glömma bort lukten och känslan efteråt.


Ödet

Jag antar att jag får räkna upp de saker som är positivt i livet. Det jag blivit bättre på. Insett nya saker, känslor. Vad som är okej, vad som inte är okej för mig. Lyssna lite på mig själv. Att inse att jag är den enda som kan styra mitt liv. En sjukt jobbigt sak att komma till insikt med, jag älskar när andra bestämmer, att klaga över fel beslut, att följa med strömmen, Att vara en i mängden Och sedan sitta hemma och gråta Över att ingen Ser mig. Att gå ner mig så djupt att jag hamnar på antidepressiva mediciner... Det är mitt öde. Eller?


Jag har en text på axeln. Den jag tatuerade in i "mitt tidigare liv". Varför? Kanske var jag på botten redan då och hade ett hopp om att må bra igen. Kanske var jag redan då medveten om att livet inte ska se ut som mitt. Ett hopp om att jag skulle vara min egen hjälte och bestämma över mitt liv. Mitt liv. Kanske. Kanske det är dags, att idag leva upp till mitt motto... Som jag för alltid kommer ha skrivet på kroppen. Att kravla sig upp på land och inte bara ligga med näsan över vattenytan. Ca 3 år senare.. Upptäcker jag min tatuering och dess innebörd igen. Kanske


skit.

hjärnan är kaos. mörbultad. upphängd och nedsläppt. ett bombnedslag.

en jobbig dag. inte mkt positivt innehåll. mest bara blaj och massa tankar och känslor... vem fan orkar mer, är så jävla less på skiten. på mig. så jävla förbannad. vem orkar med det här mer?! usch. piss skit. fan. finns ingen utväg. tunnelt fortsätter. vad fan gör man, ler och ser glad ut.

Piss anus

Bryt ihop , eller bit ihop.
- jag bröt ihop.


Kom igen jag!

Jag har tränat idag. Tränat nästan varje dag nu.. Fan ta mig om det inte syns resultat idag hos dietisten. Då bryter jag ihop..


Jag vill känna att jag lever, veta att jag räcker till.

Kroppen är fylld att en miljon känslor. Tankar. Min psykolog säger "det är bara en tanke", inte fakta alltså. Det värsta jag vet är att inte veta. Att inte Veta hur , vad eller varför! Måste ta tag i mitt liv. Och jag tänker inte göra nått för någon annans skull mer, det är bara så. Jag är livrädd för att hamna på botten igen. Varje dag. En rädsla som inte går att beskriva med ord.

Att känna skuldkänslor över att man blivit sjuk. Att inte känna sig respekterad, välkommen, behövd. Jag gör det inte för er skull mer. Aldrig. Jag måste utmana mig själv. Varje dag. Jag vet aldrig hur min dag slutar. Om den Slutar lugnt och jag kan somna in i sängen, ensam. Eller om den slutar i duschen. I flera timmar.

- det är inte mitt fel.


Sjukt kul!

Tack kollegor .


All set.

Vad hände ?


Sista natten

Imorn börjar träningen tillbaka till verkligheten och jobbet. Tja, vi börjar med en kickoff förstås! Den årliga Gävle-personalfesten.

Fortsättning följer.....


Jisses alltså

Ibland är man ju helt enkelt bara så förbannat bra. 50 minuter på cykel + mage,rygg .

Nu ska jag vila i duschen , sen göra mig skit snygg.


Rörigt inlägg

God morgon världen!
Dags att packa om träningsväskan igen. Kläder, deo, smink, parfym . - det viktigaste så man blir människa igen. Nope, ingen handduk! Jag åker och duschar hos mamma och pappa istället. Tänk att kanske behöva klä av sig naken inför andra kvinnor. Nej ni, det har jag slutat med. Slutat bada på offentliga platser (kan göra undantag för barnens skull) och kan inte smidigt byta om på gymmet. Det är inte bara kroppen fysiskt som förändras utan hjärnan oxå. Kroppen blev såååååå stor och hjärnan såååååå liten. Men detta arbetar vi på gott folk, var eviga dag. Vågen visar minus och hjärnan plus!


En helt vanlig rubrik

Otursdagen visade sin bästa sida idag. Det är väl skönt! En fin dag som spenderats med familjen Nilsson/Paalanen, träna, psykolog, FANTASTISK middag med päronen och lite kärlek med vännerna. Förmodligen så som en fredag ska spenderas när man inte har en kar att ligga i soffan och kelas med, några barn som vill äta chips eller en hund som ska rastas.

Fick en ny uppgift av min psykolog idag, egentligen två, men den andra får ta sin tid. Det här är rena uppvärmningen för förhoppningsvis kommande studier! Sätta sig ner, skriva, fundera, egna åsikter osv . Lätt ett MVG! Eller ett A som det är nu för tiden.

Nu vill jag sova så jag får kliva upp o Äta frukost och träna mig lite på Pace. Åt nog för mkt kött till middag idag. Och druckit fanta. En mun, eller två?


Godnatt :-)

En dag till har flugit förbi. Träningen idag gick betydligt bättre än igår... Igår var en dålig eftermiddag och kväll. Dock har den naggande oron varit kvar. Ska till psykologen imorn, jag längtar. Blir rädd bara av tanken på att jag inte ska träffa henne varje vecka! Vem ska då ge mig goda råd och säga bra saker? Ne... Jag vill ha henne jämt, skulle helst vilja ringa henne. Då hade jag nog ringt henne nu.

Haft en fin kväll med två av mina emmor. Har rena Lena fötter efter ett fotbad :) coolt. Nu är jag hungrig, sover så är det snart dags för frukost.

Godnatt :-)


Välkommen åter.

Vad kan man säga. Det vore väl bara för dumt att få leva på ett rosa moln en dag till. Det drog in gråa moln och allt blev helt plötsligt ostadigt. Tårar, hjärtklappning och tankar och funderingar. Men hej din jävla fittångest. Ursch, vill skrika, vill kramas, vill ligga tyst i en säng och kolla i taket. Med dig bredvid. Inte säga ett ord. Inte röra. Utan bara vara. Kanske en kram, dock.

Det värsta utav allt. Vad orsakade detta? Ta mig bara här ifrån. Orkar inte se platsen. Fylld av rädsla och oro. Är det värt det? Att ens prova. Man säger att man måste tvinga sig till saker. Men jag orkar inte. Är rädd för smällen. Orkar inte få ett psykslag till. ge mig en biljett, vart som helst.

Jag har tränat idag. Det gick fan dåligt det med.


Mitt

En enda beröring och kroppen pirrar .


Molnet.

Jag lever vidare med mina fina fjärilar i magen. Försöker vända allt negativt till någonting bra, eller bara att acceptera hur läget ligger. Inte analysera allt till det negativa . Vill inte ens lägga energi på det och dem som inte gör mig gott. Jag tänker bara att allt ska gå, mitt rosa moln ska sväva vidare. Inom mig.

Har fått nya fina naglar oxå . Tack Adeles nagelmakeri!


Yes!

Imorgon har jag möte, nya naglar-tid och ska träna. Som jag längtar!! Förstå att det är första gången på flera år som jag känner suget efter att träna. Obeskrivlig känsla, i like!

Hoppas på att min älskade Billy kommer och myser med faster imorn. Jag skulle må bra :)

Fick Emma hos mig en natt till. Tycker hon ska flytta in och betala halva hyran.
<3


Hej verkligheten

Vet inte riktigt vad jag tycker om att Emma tänkter flytta hem igen. Hon drog igen sin resväska och stack.


Påsken

Påsken är över och jag återgår till mitt "normala" jag igen. No more öl, GT, baccardi, goda drinkar eller vin.. Speciellt inte mitt på dagen! Hur som helst har påsken varit grym. Livet har känts som ett rosa moln (ja, alkohol är ångestdämpande) och jag har svävat på det med ett leende på läpparna i stort sätt hela helgen. Känt fina snälla fjärilar i magen, som betytt lycka och glädje(?). Träffat fina människor, nästan bara mina vänner och bekanta. Men de har varit så mycket finare hela helgen! Ja , man kan dricka människor snygg oxå... Men jag lever i ett snyggt umgänge. Jämt.

Lagt shakes och träningen lite på hyllan i helgen, men rastlösheten och behovet inom mig har växt för varje dag.. Aldrig hänt förut! Då har man bara blivit lycklig av att ha en anledning att slippa motionera.

Puss!


Påsken

Påsken har varit grymt hittills . Awesome! Sjukt taggad för ikväll.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/142232/images/2012/pic_197289948.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/142232/images/2012/pic_197289948.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/142232/images/2012/pic_197289948.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/142232/images/2012/pic_197289948.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/142232/images/2012/pic_197289948.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/142232/images/2012/pic_197289948.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/142232/images/2012/pic_197289948.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/142232/images/2012/pic_197289948.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/142232/images/2012/pic_197290041.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/142232/images/2012/pic_197290041.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/142232/images/2012/pic_197290041.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/142232/images/2012/pic_197290041.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/142232/images/2012/pic_197290041.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/142232/images/2012/pic_197290041.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/142232/images/2012/pic_197290041.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/142232/images/2012/pic_197290041.jpg" class="image">


Duktigt

Ännu en dag i min sjukskriva värld är över. Ska slänga mig i duschen efter ett fantastiskt pass på gymmet! Känslan av att känns sig ... Ja, känna sig bra typ. Såå härligt. Jag kan känna mig stolt över mig själv! Konstig, men bra känsla.

Snart är min lediga sjukskrivning över och man kan börja se mig på jobbet igen. Ska bli spännande! Är sjukt nervös. Ställde mig bakom baren och kollade in nya grejer för någon dag sen.... Känslan som attackerade mig kändes sådär! Typ tunnelseende och hjärtklappning . Galet, happy me! Vi tar en dag i tagen så är jag nog snart på banan igen ^^,


Vovve-dag!

En promenad i vårsolen gör susen! Ännu bättre när man får sällskap :)


Shake, shake, shake

Shake it!


Om du lämnar mig nu...

God morgon!
Drömde att halva världen dog i natt tror jag. Fy och fan för det! Man typ vaknar av att man gråter floder . Jisses!

Hur som helst är det min farfars födelsedag idag <3 saknar honom varje dag. Finns ingen som honom och kommer förmodligen inte träffa någon som är i närheten av hur snäll han var mot mig. Ursch. Ska tända och plantera påskliljor på hans grav idag. Fina underbara människa <3 min Marino.


Jippi!

Har just avklarat ett pass på gymmet! Körde faktiskt ganska hårt, är skakis i armarna. Sen kan man ju alltid definiera "hårt", men har lärt mig att inte jämföra med andra... Så jämfört med mig själv, tog jag i så svetten lackade!

Igår fick vi reda på att älskade Emma blir en järvsöbo! Åååh , då kan vi cykla till varandra hela sommaren och sova i lag <3 ska vara fixa en cykel först. Tänkte att jag har ju faktiskt som mål här i livet att cykla till Järvsö, från Ljusdal. Blir ju perfekt när jag snor mammas cykel! Hon kommer inget märka.

Kommer blir hur mysigt som helst, min älskade bästaste vän kommer vara en cykeltur bort igen, precis som förr i tiden :)


Oh la la , jag vill ha dig

God morgon.
Haft en bra natt, utan drömmar och "vakningar". Man kanske börjar bli vuxen nu, klarar av att sova själv. Man har ju som inget val när man är ensam men önskar att en vän höll mig sällskap. Då dom redan sover!

Ska borsta munnen och sedan fara mot Pace. Kör som lite styrka idag! Måste ju bli ännu biffigare min muskulösa kropp. Snart kommer mitt paket på posten. Spännande .

Puss då .


Sån jävla bra tjej assååå

Tränat två gånger idag. Jag känner mig sjukt nöjd! Lättå. Gymmet som gäller imornbitti, grymt sa grisen.

Jag saknar Emma Persson, önskar att hon och Dustin var i mitt hus och att HON (alltså ingen hund) låg i min säng och blev arg på mina tankar och ord. Så som bara hon kan. Hon är inte på min sida i livet egentligen! :)


Tiden är förbi. Allting var ju enklare då

Vissa dagar kan jag sakna tryggheten från gamla dagar, men ingenting kan få dom tillbaka.

Måste kolla i kalendern, tror att det är helt tomt på måndagen. Vilken känns rätt bra, skulle behöva städa här hemma. Är det inte konstigt att man behöver en kalender när man är sjukskriven , men inte annars i det "vanliga" livet? Eller, är det att jag är så ofokuserad nu mer... Glömsk oxå för del Delen. har en del hemläxa från psykologen oxå som jag skulle ha gjort.. Kan hända att jag gör den från sängen.

Det är en hemsk känsla att vakna upp efter en dröm. Där man känner sig sådär tom, gör ont. Drömmer fortfarande om hur du betedde dig för hundra år sen, känsla som sitter kvar. Vill inte mer nu. Och det är nog ömsesidigt.


She Will fuck u good, but I Will fuck u betta

Jag gjorde det nyss. Tränade alltså. Bra där! Nu ska jag lägga mig i duschen och slå bort tankar , men mest för att undvika att behöva lägga sig i en tom säng i ett ensamt hem.

Eller. Åh! Det är så otroligt Härligt att bo själv. Att sjunga högt i morgonrocken, hoppas i soffan och ha massa tjejiga rosa rosor överallt. Woho!


Cool

Är faktiskt sjukt sugen på att träna.
Ikväll så, får se till att känslan håller i sig.


Elias

Hej Alla mina bloggläsare och "fans"!

Alltså... Elias muskler på armarna! Elias, är en huligan, en AIKare som "inte" dricker kaffe eller mörk öl. Men vad gör väl det när han har såna muskler. Och slåss på AIKs matcher! *typ döööör*

Myyyyyyy Goooood . *dreglar*
Nu ska jag sova bloggen, hoppas ni får en fantastisk natt. I Will!

Xoxo.

Och juste, här har ni kvällens outfit. HM rätt igenom förutom bhn som är köpt på Victorias Secret, NEW YORK CITY!


RSS 2.0