Vilken underbar känsla!

Känslan som uppstår då man har undvikit sitt hem.. Man kommer hem efter några dagar, plockar upp kläder, byter till nyköpta sängkläder, tänder ett gott doftljus, knäpper på tvn, sätter sig i soffan ser sig om och tänker "va skönt att vara hemma".

Den känslan händer inte ofta mina vänner, men efter en hel dag med shopping av julklappar med världens bästa emma och en seg väg hem var det bannemig skönt att sitta, ensam, i sin egen soffa. En helt fantastisk känsla! Och jag dokumenterar den här och nu!

God natt.


Ooh no, not you again!

Pang Bang boom... Plötsligt slår ensamheten och saknaden till!


Weekend .

Det blev inte riktigt som vi planerat.. Utan fredagen slutade med att jag satt på xtåget hem till Järvsö igen från Gävle... No stockholm alltså! Tråkigt som fan, men antar att man inte ska riskera livet och åka i snökaos.

Helgen blev ändock väldigt bra! Middag, öl, glöggmingel, fisher, vänner, musik, familj, glädje, löshår, fest o närhet.
För att summera helgen lite kort och gott.

Jag längtar till nyår och Sundsvall! Att få träffa Simone och Huss igen efter ett år i USA och få pussas med mina fina tjejer på tolvslaget. Vill vara där NU!


Helgen!

Jag är trött och borde sova... Klockan ringer kl 06.00. Det betyder inte ens 6 timmars sömn i natt! Jämt så när jag ska upp och iväg på högskolan.

Inte har jag pluggat nått de senaste 2 dagarna heller. Iallafall ytterst lite! Men imorn, efter föreläsningen ska jag sätta mig nånstans i Gävle och plugga, med en kaffe. Som man gör i städer o så! Måste invänta min skjuts i form av Thomas, Frida och Lowa, sen beger vi oss söder ut och en weekend i stockholm :)


Hämnd ljuva hämnd.

Alltså.. Ibland, kan jag nästan förvåna mig själv över hur elak och iskall jag kan vara mot vissa människor(mest bara en och samma) och att jag njuter utav det. Vad är man för typ av människa då?

Hämnd, rättar aldrig till nånting mer än känslan av att på något sätt få ge igen kan vara gudomlig. Att Trycka på rätt knappar. Ja, Det är samma skit som jag själv upplevt... Men somliga är bara värd att få en koblajja i ansiktet ibland.


Heja!

Hjärnspöken , hjärnspöken ... FÖRSVINN!

Ifall ni inte redan visste det så är jag en bra människa, som älskar att dansa och dricka cola. Som duger precis som jag är, med mina fina bröst som är precis så stor som många opererar dit. Jag duger för jag ställer upp för mina vänner och jag är bra på att skriva hemtentor på högskolan. Jag är fin, precis som jag är och jag älskar att se fräsch och välvårdad ut och lyckas nästan jämt. Lika väl som jag kan gå ut all natural på byn. Ja. Om ni inte redan visste det så är jag är bra individ som arbetar varje dag med att acceptera mitt psyke och lever med elaka hjärnspöken som mobbar mig. Som bryter ner mig och våldtar min hjärna. Ja. Men ikväll har jag målat upp en bild av att jag duger, precis som jag är & jag ska övervinna kampen mot depression o spöken. Tog jag inte livet av mig när det var som värst är det meningen att jag ska leva med det.

Puss .


Nytt

Glad. Positiv. Stark. Snygg. Stolt. Utåtriktad. Snäll. Positiv. Nöjd. Bekräftad. Njuta. Lugn. Rolig. Skrattar. Söt. Rakryggad. Stålande. Duktig.


Ett försök

Hej alla mina älskade kompisar!
Ligger i min älskade säng, i en fräsch och julig lägenhet! Mina jul-påslakan är på plats och jag är nyduschad... Svårt att klå den känslan.

Helgen har varit fylld av arbete. Och fylld av fylla. Man hinner med flera saker på ett par dygn. Hann också med det absolut värsta breakdownet i mitt liv, det är som ett tjockt moln men stackars Erika(som var den enda vakna och med tid sådär klockan tolv-ett en fredagsnatt) minns säkert det hela. Japp, en nära-döden-upplevelse sådär i sin egna säng och hem! Det är då man vill kunna trolla sig hem till mamma. sånt som Kan hända även den bästa, men jag överlevde trots att jag inte fick ner direkt luft i lungorna.

Nog, jag skulle försöka vara positiv i det här inlägget men jag är fan inte bra på det!

Trevlig första advent på er. Nedräkningen och julkalendern har börjat! :D


RSS 2.0