.

Jobbat. Har jobbat in mina 75% timmar + lite till de senaste 3 dagarna. Tur för mig att jag hade 6 underbara dagar i Stockholm innan den här helgen! Invigning av "vardagsrummet" på jobbet betyder att det varit ös hela helgen! Och man har fått ny energi till att gå på jobbet igen. Nytt är kul! Haft hur roligt som helst på jobbet, förutom mina downs. Men dom ska man ju inte haka upp sig på...

Duschen som jag nyss gjorde, vi kan kalla den "ångestduschen", kändes som att den sköljde av all skit. Rent symboliskt! Kanske den bästa duschen på länge. Somliga låser in sig, tar promenader osv när den mörka känslan tar över... Jag duschar, duschar och duschar. Psykiskt har detta varit en SJUKT påfrestande helg. "privatlivet" ska vi inte prata om, så fruktansvärt ovärd och dåliga människa-känsla som infunnit sig kan ha varit det värsta på länge. Kanske någonsin. Mina elaka, fruktansvärda tankar har kommit gång på gång.

Men så var det där med att lägga om energin... Tack till underbara Erika,EmmaP, Amanda och EmmaM! För att ni står ut med mig, för att ni lyssnar. Sitter där. Kramar mig. Jag vet inte hur jag ska kunna visa hur otroligt glad och tacksam jag är för att ni faktiskt är där, trots att jag gråter, klagar, gråter, pratar om mig mig och åter mig. För att jag inte har någon positiv energi att ge er. Tack för att ni är ni, och för att ni ser mig, är med mig trots att jag är jag. - jag älskar er.

Mina andra vänner, jag kan inte be nog om ursäkt för att jag inte kan ge er det ni vill ha just nu. Jag förstår att ni tröttnar och att ni drar er undan, - jag vill inte heller umgås med mig själv. Men jag lovar er, att jag aldrig någonsin ska släppa taget om er . Om/när ni själva har varit med om mina känslor och min panik. Ska jag stå där, förstå er och hjälpa till. För jag älskar er.


Kommentarer
Postat av: Jennie

Så funkar rikiga vänner Sofia =)
Även om jag inte alltid finns vid din sida så finns här när/om du behöver mig i alla lägen.

Pöss på re!

2012-07-10 @ 09:40:28
Postat av: Jennie

Tror jag glömde skriva att det var från mig Jennie, haha

2012-07-14 @ 23:29:54
URL: http://selfdiciplin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0