All natural

Tomt. Svart. Grått. Ont. Kryper under huden. Fjärilar i magen. Tankar. Kuk. Hora. Vider. Duscha. Kallt. Huvudvärk. Tungt. Luft. Fönster. Stress. Ångest?. Arg. Frustration. Längtan. Äcklig.


- några helt naturliga tankar och känslor för mig. Hur ofta tänker ni dessa?


Trams

Det är när man är ensam och telefonen är tyst som tankarna hinner ikapp. Det är väl inte en dugg konstigt att jag är beroende av telefonen och andra människor... Jag orkar ju inte vara ensam med mig själv!

Vidrigt egentligen, det är som att jag väntar på den dag då jag klarar mig själv. Den kommer dock inte av sig själv som det verkar! Blir så jävla STÖRD på att jag låtit det här hända, att jag låtit någon helt bryta ner mig och så måste JAG göra allt jävla arbete själv för att ens klara av att vara ensam hemma i lugn och ro. Så stört, bli aldrig mottaglig för någon skit! Ingen som är värd det, inte ens äckliga tjejer som man får höra talas om i efterhand.

Man blir glad - bakslag - glad - bakslag... Så sätter tankarna igång. Vidriga tankarna om mig själv. Komiskt att man är så egoistisk, tänker bara dessa elaka tankar när man är ensam... Om sig själv liksom. Man kunde väl ägnat lite fina tankar åt något annat iaf?! Nä. Att bli sviken är fan tungt alltså, men att bli sviken av sig själv är fan ännu värre.. Kanske det värsta Ever.

Kan inte alla jag känner skicka ett sms med texten "du är fin och jag gillar dig" idag kl 13.30. Så kan jag leva på den bekräftelsen till kl 16 då jag ska klä av mig för en vältränad och snygg tjej som ska ta på min vidriga kropp i en timme. Men massage är bra har jag hört...


Fjortisar på tranan...

Sitter på tåget på väg ner till bollnäs! Ikväll ska vi fira att vi klarade första kursen på högskolan.. Och det ska göras på tranan! Haha. Jag ska alltså få uppleva en kväll full att nostalgi från "barndomen", låt oss säga när man var typ 15-16 år och skakade loss på gymnasiefesterna! Can't wait.

Nu mår man! Och för övrigt så mår faktiskt rätt bra. Fylld av lite ny energi och jag känner mig stark på vissa plan. Det är väl fantastiskt!


Jag letar efter värmen, värmen av en röst som hälsar mig välkommen hem.

Det är nästan att jag kan se att det är många som saknat mig här på bloggen, man ju undra om det är för alla mina positiva inlägg?! ;)

Jag har grus i ögonen men det går inte att hålla dom stängda... Kroppen känns rastlös och jag ångrar att jag inte tog den där duschen som jag tänkte! HÖR OCH HÄPNA: jag vred på duschen, klädde av mig... Stängde av duschen och gick och la mig ist.
- det här händer ju inte mig! Det får man ta som positivt, här vill jag bara tillägga att jag ofta inte duschar för att jag är skitig... Utan för att jag älskar värmen och tryggheten. Jag duschade alltså för att bli ren tidigare!

Ja. Nu önskar jag alltså att jag låg i duschen istället för i sängen.. Det är ju så mkt bättre! Varmt, skönt, fridfullt... Lite utav en ersättare av det motsatta könet kanske. Ensam är stark så länge man har en stor dusch där man kan ligga typ raklång!


Kul, mys och gott

En pysselhelg utan dess like. På fredagen producerades det virkade matte, jag är typ kung på det nu! Och igår så pysslade vi och pumpade burkar till fina ljuslyktor som ska lysa upp mörkret :) mysigt och kul att vara lite kreativ, jag är inte så mkt för att pyssla egentligen... Men får man dricka bubbel samtidigt så, okej då ;p Helgen har alltså den största delen tillbringats hos Thomas, frida och Lowa! Man skulle kunna säga att jag ätit dom hur huset.. Kan tycka att jag kan inreda deras gästrum faktiskt.

Söndag och farsdag, min pappa befinner sig i stockholm och jobbar, men att sova i hans säng och att äta frukost på hans plats är väl oxå att hedra sin älskade pappa? :) min pappa är iaf bäst i världen.


Att vara pluggis känns förbannat bra!

Pluggar. Det känns som att valet att börja plugga kan vara det bästa i mitt liv just nu. Att suga in massa ny kunskap, att lära sig se nästan hela världen och olika människor ur olika perspektiv. Läsa om teorier, skapandet av getton, politik, invandrare, sociala problem, forskare osv.. Ja, jag älskar att lära mig nya saker!


Ett ljus i mörkret.

Nästan så man har glömt bort hur den här sidan funkar.. Fortfarande några enstaka personer som tittar in här ser jag! Konstigt ^

För att gå in på mitt senaste spår och skriva om min kamp emot depressionen.. Kamp är verkligen rätt ord! Man kämpar och kämpar. Kämpar med sig själv, att bete sig rätt mot andra, att komma ifrån medicin och att inte glömma bort det övriga livet som man måste göra.. Typ plugga! Idag är livet inte lika mörkt, jag planerar inte längre hur jag ska ta slut på mitt eget liv, jag duschar inte lika ofta pga ångest, jag kan umgås med vänner och njuta av stunderna, jag klarar av att träffa människor även om det är en kamp varje gång. Ja.. Så livet har ljusnat!

Idag är min absolut största kamp att höja min självkänsla. Lära mig sånt där som alla mina vänner egentligen bekräftar för mig varje dag! - att jag duger och är en bra människa. Att folk faktiskt uppskattar min närhet osv. I min värld, är jag ett ting, ett ting som vilken möbel som helst, jag står där.. Folk tittar på mig, folk tycker den är fin men är lätt att byta ut! Jag har valt att lägga flera hundra på att försöka arbeta med mina hjärnspöken hos en terapeut, att försöka kunna uppskatta sig själv och mitt delmål är att bli bekant med mig själv. Att skaffa en miljö där jag kan få ett lugn och att klara av att vara ensam med mig själv utan rädslan för att bli ständigt trackad och mobbad av mig själv.

Ja. Jag har träffat nya fina människor i min klass som är helt klart värd att nämnas. Ny energi och nya människor jag kan kräva på bekräftelse ;)
God morgon världen!


RSS 2.0