Ett ljus i mörkret.

Nästan så man har glömt bort hur den här sidan funkar.. Fortfarande några enstaka personer som tittar in här ser jag! Konstigt ^

För att gå in på mitt senaste spår och skriva om min kamp emot depressionen.. Kamp är verkligen rätt ord! Man kämpar och kämpar. Kämpar med sig själv, att bete sig rätt mot andra, att komma ifrån medicin och att inte glömma bort det övriga livet som man måste göra.. Typ plugga! Idag är livet inte lika mörkt, jag planerar inte längre hur jag ska ta slut på mitt eget liv, jag duschar inte lika ofta pga ångest, jag kan umgås med vänner och njuta av stunderna, jag klarar av att träffa människor även om det är en kamp varje gång. Ja.. Så livet har ljusnat!

Idag är min absolut största kamp att höja min självkänsla. Lära mig sånt där som alla mina vänner egentligen bekräftar för mig varje dag! - att jag duger och är en bra människa. Att folk faktiskt uppskattar min närhet osv. I min värld, är jag ett ting, ett ting som vilken möbel som helst, jag står där.. Folk tittar på mig, folk tycker den är fin men är lätt att byta ut! Jag har valt att lägga flera hundra på att försöka arbeta med mina hjärnspöken hos en terapeut, att försöka kunna uppskatta sig själv och mitt delmål är att bli bekant med mig själv. Att skaffa en miljö där jag kan få ett lugn och att klara av att vara ensam med mig själv utan rädslan för att bli ständigt trackad och mobbad av mig själv.

Ja. Jag har träffat nya fina människor i min klass som är helt klart värd att nämnas. Ny energi och nya människor jag kan kräva på bekräftelse ;)
God morgon världen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0