Trams

Det är när man är ensam och telefonen är tyst som tankarna hinner ikapp. Det är väl inte en dugg konstigt att jag är beroende av telefonen och andra människor... Jag orkar ju inte vara ensam med mig själv!

Vidrigt egentligen, det är som att jag väntar på den dag då jag klarar mig själv. Den kommer dock inte av sig själv som det verkar! Blir så jävla STÖRD på att jag låtit det här hända, att jag låtit någon helt bryta ner mig och så måste JAG göra allt jävla arbete själv för att ens klara av att vara ensam hemma i lugn och ro. Så stört, bli aldrig mottaglig för någon skit! Ingen som är värd det, inte ens äckliga tjejer som man får höra talas om i efterhand.

Man blir glad - bakslag - glad - bakslag... Så sätter tankarna igång. Vidriga tankarna om mig själv. Komiskt att man är så egoistisk, tänker bara dessa elaka tankar när man är ensam... Om sig själv liksom. Man kunde väl ägnat lite fina tankar åt något annat iaf?! Nä. Att bli sviken är fan tungt alltså, men att bli sviken av sig själv är fan ännu värre.. Kanske det värsta Ever.

Kan inte alla jag känner skicka ett sms med texten "du är fin och jag gillar dig" idag kl 13.30. Så kan jag leva på den bekräftelsen till kl 16 då jag ska klä av mig för en vältränad och snygg tjej som ska ta på min vidriga kropp i en timme. Men massage är bra har jag hört...


Kommentarer
Postat av: Knason

Tungt skrivet! =)

2012-11-29 @ 14:08:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0