På egen risk.

Yes, men då kör vi seminarium imorgon då. Min pluggdag blev en svart dag med tårar och konstiga känslor i kroppen istället.. Och frustration, rädsla och ensamhet.

Känslorna som uppstår när man ligger i sängen och inser att det är söndag när jag vakna och att det är dags att åka hem.. Hem till lägenheten. Det blir en totalkrock när nått säger "jag vill vara hemma och bo i mitt hem, umgås i mitt hem och tända fönsterlamporna", men de har planerat att ha mys hemma så man får inte någon att hälsa på, det är då känslan som säger "jag kan inte träffa folk ikväll, inte låtsas vara glad, höra kommentarer om hur sur man verkar, eller kunna släppa på tårar när man vill" och "jag vill gärna träffa mina vänner ikväll men jag kan inte för jag klarar inte av att vara social, men varför kan dom bara inte släppa sitt liv och komma till mig, hela deras värld borde kretsa kring mig" .. Det är när dom tankarna och känslorna kommer som det blir kaos.

Resulterar i att jag är ensammast i världen och jag kom precis till insikt med att det finns dom som varit/är singel i flera 10tals år, det finns dom som aldrig har någon, det finns dom som uppenbarligen anser att jag inte räcker till.. Varken att umgås med eller att ens prata med. Vad gör man för fel? Hur tråkig kan man va? Hur ska jag kunna förändra mig när jag inte vet vad som är bättre? Hur fan ska jag göra för att ens orka ta tag i vikten? Hur ska jag kunna passa in hos de människor som inte gillar feta personer? Vad krävs för att jag ska få en sjukdom som gör att jag slutar äta, allt? Vart söker man hjälp när landstingets dietister är de lamaste människorna som går i ett par skor? Hur ska jag kunna acceptera den jag är i dag? Vart hämtar man syre och ny luft för att fortsätta leva livet när man inte får bekräftelse från människor, från killar? Hur klarar man sig på egna ben när andras åsikter styr ens liv?

Nä. De var det, nu blir det ångest dusch och ladda för min redovisning imorn. Kommer gå så jävla bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0